Barışma Sonrası Nişanlılık için yardım lütfen!

Arkadaşlar, yaşları büyük anlamıyorlar ve gerçekten ben de sizin gibi düşünüyorum evet o yüzden attım zaten nişanı.. zaten istedikleri tek şey kendi yanlarına giderken kapanmam. Evet çok çok saçma. Ama bunu kabul ettim sadece. Yani nişanlım gerçekten karşıma çıkan en düzgün insan. Sadece ilerleyebilmemiz için, engelleri kaldırmak adına böyle bir fedakarlık istiyor. Yoksa baskı yapmıyor. Ancak hediye filan bana da abartı geliyor. Onu kırmamak için bunu da yapamayacağım ya da herşeyi alttan mı almalıyım bilemiyorum..

Once nisanlinin annesi babasi senin evine gelmeli. Hem babanda vefat etmis, annene taziyede bulunmali. Ayrica ne hediyesi yahu. Siz degilmisiniz anneme babama kotu davrandilar diye. Ohhhh ustune bide hediye mi alacaksin.

Nisanlin hediye diye direticekse kendisi alsin sana versin. Sende mustakbel kp ve kv verirsin. Ben olsam bi çöp bile almam.

Nisanlin senin sevgini kullaniyor. Tatli tatli dokuyup ana babasinin istedigi kivama getiriyor. Onlar utansin diye sana soyluyor, kimbilir anne babasina da bakin benim dedigim oluyor diyodur.

Bu aileden çekeceğin var.
Hediye kısmına hiç girmiyorum. Gereksiz ve saçma. Sanki kendine affettirmeye çalışıyormuşsun gibi birşey olur.

Yorum için teşekkür ederim. Babam çok önceden vefat etti yeni değil onu belirtmek isterim. Bana ben alayım sen ver hediyeleri dedi ama bunu da yapmak istemiyorum. >Evet çok tatlı dilli nişanlım beni yönlendiriyor. Güzel olsun herşey istiyor ama yanlış yöntemlerle.. Ego mu bu benim düşündüğüm yoksa doğru olan mı bilemiyorum.. insanlık bende kalsın dedim zaten evlerine giderken eşarp takmayı kabul ederek.. Bu bile benim için çok büyük bir fedakarlık..

Bu birsey mi evlensin o cok sevdigi nisanlisi, kv ve kp burnundan dokecek. Eskileri yad ede ede. Simdi seviyor ya ona toz pembe hayat.
Nişanlısı gerçekten arkasında durmuyor o kadar net ki burdan bakınca... Allttan alttan ailesinin dediğini isteğini yaptırıyor bence...

Bak cnm nisanlinla kotu ol demiyorum ama burda ki kadinlarin kv ve kp hakkindaki yazilarini oku. Simdiden bu kadar boyunduruk altina girersen seni ileride sinek gibi ezerler. Toysun daha. Evlenince neler yasarsin kimbilir. Herseye ewet deme, karakterini koy ortaya. Ezilme.

Eşarbı takta hediye filan alma bence.Üstelik orda sana nasıl davranıcakları bile belli değil.Annenin gönlünü almaya giden kvkp bile değilken,bence hediye olmamalı.

Konu sahibinin babası bu süreçten önce vefat etmiş diye anladım ben.

Eğer ki bu ayrı kalınan sürede vefat etti ise kesinlikle taziyeye gelmeleri gerekir.

Taviz tavizi dogurur canım yapma bu kadar... Burdan hiç okumadin mi nisanliyken böyle ilerde her seyi sana yaptircak bir fikrin dahi alinmayacak

ne münasebet canım ayrıca nişanlıyken daha senin üstünde nasıl bu kadar hakimiyet kurabiliyorlar ki ?

tesettürlü olmayan biri neden başına eşarp takıp bir yere gitsin ki bende tesettürlüyüm ama bu kadar saçma bişey daha olamaz

istekleri çok saçma hem kabul etmişsin üstüne bir de hediye alacaksın ohoo niye nişan attınız ki o zaman şu an zaten kabul etmişsiniz herşeyi ne anlamı kaldı o ayrılığın tükürdüğünüzü yalamak olmuş bu kusura bakmayın ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…