Barış Çakır doktorun yaptığı terbiyesizlik

Cherrywoman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2018
126
26
28
Aylardır bekliyordum kendisini ilk başta ameliyat var sizin görüşmenizi ertelemek durumundayım dediler.görüştüm biraz mesafeli bir doktordu ama Gine’de yaptıkları ve tekniklerinden dolayı kendisine gittim sanki soru sormak suçmuş gibi bana cok soru soruyorsun dedi neyse sonra korkumu biraz yendim ameliyat günü belirledi kan aldırdım. Ödeme yaptım. Beni daha sonra arayıp doktor ameliyat yapmayacak paranızı gelin alın gibi terbiyesizlikle karşılaştım aylardır bekledim hem zamanım çalındı hemde bir hevesle bekliyordum ameliyatımı büyük bir terbiyesizlik yaşadım. Belki siz gidersiniz size böyle davranmazlar ama gördüğüm tek şey hasta seçtikleri hastanın istediği değil kendi istediklerini kabul eden cok soru sormayan bir hasta olmak Buda böyle bir tecrübem umarım sizin basınızdan geçmez böyle bir durum bana büyük ayıp yapıldı umarım sizin basınıza gelmez paylaşmak istedim

Gerçekten terbiyesizlik yapılmış. Neye karar vermişler acaba, istedikleri gibi yapamayacaklarından mı korktular acaba?

Emre İlhana iki kez amleyt oldum ve sokağa çıkmaya utaniyorum bazen ser gorduklrimz hayrdir derler.sukredin bence durum da hayr arayin.bana bırak diyen doktor bu hale getirdikten sonra hakaret etti.surec savcilkta sonuç ne olursa olsun benim yaşadıklarımı degstirmicek.3 .amelyt için doktor arıyorum.

Siz isim verince merak ettim baktım ama genelde kötü yorumları daha çok. Cidden ayıp etmiş ama belkide ameliyat olsaydınız daha kötü olacaktı.

Ne sordunuz ki konuşmanın içeriğini merak ettim.

Ya cok geçmiş oldun cidden cok üzüldüm insallah iyi bir gönlünüze göre doktor bulursunuz bence cok iyi seçin araştırın parasında pek bakmayın 3.amelşyat diyorsunuz

Neden bu kadar kızdı anlatır mısınız fiyatı mi uygun buldu acaba korkmuş da olabilir zor bir ameliyat ise

Ya cok geçmiş oldun cidden cok üzüldüm insallah iyi bir gönlünüze göre doktor bulursunuz bence cok iyi seçin araştırın parasında pek bakmayın 3.amelşyat diyorsunuz
Doktor seciyo aslında 3.yu olacaksınız doktor bulamyrm kabul etmiyorlar.lutfen iyi düşünün amelyta gerek var mı gerckten destek falan almayı deneyin.olumsuzlk yaşadığınız da doktorun yanına kaliyo her sey.hem fiziksel hem pskljk siz orta da kalıyorsunuz.baris Çakır olayına takilmayin dediğim gibi hayırlı değilmiş diyin geçin.keske beni de emre bey kabul etmesydi bu halde olmasaydim

Ilk ameliyat miydi ne kadar istedi ameliyata.

Doktorların en iyisi bile eleştiriyi fazla soru sorulmasını istemiyor çünkü hiç bir şeyin yüzde yüz garantisini veremezler ameliyat sonrası iyileşme sürecinde burun ufak az farkedilen kusurlarla ya da büyük kusurlarla iyileşebiliyor büyük sorun çıkarsa kendisinin kafasını ağrıtmayacak ikinci düzeltme ameliyatını kabul edebilecek hastaları ameliyat etmek daha işlerine geliyor

Barış beye Ocak ayında ameliyat oldum daha öncede çok görüşmem oldu kendisi ile Ki zor bir burnum vardı boksör burnu tipi demişti ucu düşük ve tombuldu yapısı tavrını vs bişey diyemeyeceğim nasıl bir an yaşadınız bilmiyorum ama dr olarak teknik sağlamlık olarak gerçekten çok iyi bir dr sizin adınıza üzüldüm talihsizlik olmuş 2009 dan beri buradan ve sosyal medyadan takip edip çok beklediğim bir doktordu şükür pişman olmadım herhangi bir olumsuzlukta yaşamadım sizin için hayırlısı olsun inşallah

Edaasr9 olarak başka bir üyeliğiniz var mı acaba

Edaasr9 olarak başka bir üyeliğiniz var mı acaba
Şimdide kullanıcı adınızı cherrywomen olarak değiştirdiniz enteresan geldi bana Eaasr edaasr9 aynı kişiler gibi geldi bana konu açmıştınız Barış beyle ilgili cevap yazmıştım size hiç girip bakmamıştınız şimdi sordum o hesap sizemi ait diye ardından kullanıcı adınızı değiştirdiniz bana tuhaf geldi bu durum kaç defa girip baktınız bu sayfaya okudunuz yazılanları ama bir cevap vermediniz neden acaba

Evet iki hesapta bana ait zaten doktora gitmeden önce soru sormuştum o hesabımdan hesabımın şifresini unuttuğum icin giriş yapamadım ve ismi de aynı olduğu icin değiştirdim siz konunun üstüne bu kadar düştüğünüze göre kim icin girdiğiniz belli oldu

Sadece doktoru öven mesajlarla dolu Mesajlarınız reklam amaçlı açılmış bariz belli

Sadece doktoru öven mesajlarla dolu Mesajlarınız reklam amaçlı açılmış bariz belli
Çok komiksiniz 2009 dan beri üyeyim Ocak anneleri ile forumda Doğum yapan biriyim ilk önce bir araştırın daha yeni ameliyat oldum ben kendisine senelerce bekledim maddi durum olarak onca ücreti ödemek kolay değil Tüm paylaşımlarım açık aç bak bakalım konulara neler yazdığımı reklam amaçlı açıp boy boy kendime ait fotoğraf paylaşıyorum memnuniyetimi dile getiriyorum yavrum ya ben dünkü çocuk değilim 33 yaşındayım böyle saçma şeylerle uğraşacak biri olsam beni buranın adminleri şutlar merak etme sakince gir profilime ve bak bakalım ben nasıl reklam amaçlı şeyler paylaşmışım 10 yıldır aynı kullanıcı adı ile bu sitedeyim ne bir uyarı ne bir tartışmam vs vardır senin bir problemin var demek ki soru sorduğum anda kullanıcı adını değiştirip cevap bile vermedin o kadar girip çıktığın halde

Tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…