Barış Çakır doktorun yaptığı terbiyesizlik

Hatta ilk 2011 de kendisine göğüs büyütme ameliyatı olmak için gitmiştim forumda yazılar vardır denk gelirsiniz yeni Doğum yaptığım kilo vermem gerektiği için doğru bir ameliyat olmayacağını söyleyip ameliyat etmemişti beni burnum içinde daha sonra gelin bir konuşalım demişti çocuğumun büyümesi vs ücretler arttıkça ertelene ertelene ancak bu zamanda olabildim ve size kötü birşeyde yazmadım olamaz demedim talihsizlik olmuş size dedim doktorun sağlam iyi burunlarına şahit oldum ve deneyimledim bunu ifade ettim sonradan kullanıcı isimleriniz dikkatimi çekti ve doğal olarak sordum sorduğum anda da siz değiştirdiniz böyle düşünmem çok normal bence değil mi sizin bana reklam amaçlısınız demeniz hiç profilimi kontrol etmeden garip gerçekten

Hatta ilk 2011 de kendisine göğüs büyütme ameliyatı olmak için gitmiştim forumda yazılar vardır denk gelirsiniz yeni Doğum yaptığım kilo vermem gerektiği için doğru bir ameliyat olmayacağını söyleyip ameliyat etmemişti beni burnum içinde daha sonra gelin bir konuşalım demişti çocuğumun büyümesi vs ücretler arttıkça ertelene ertelene ancak bu zamanda olabildim ve size kötü birşeyde yazmadım olamaz demedim talihsizlik olmuş size dedim doktorun sağlam iyi burunlarına şahit oldum ve deneyimledim bunu ifade ettim sonradan kullanıcı isimleriniz dikkatimi çekti ve doğal olarak sordum sorduğum anda da siz değiştirdiniz böyle düşünmem çok normal bence değil mi sizin bana reklam amaçlısınız demeniz hiç profilimi kontrol etmeden garip gerçekten
Eski kullanıcı hesabımın ismini ben bile hatırlamaz bulamazken siz nasıl buldunuz 😂 tebrikler neyse yanlış anlaşılma olmuş olabilir deneyimimi paylaşmak istedim iyi akşamlar

Eski kullanıcı hesabımın ismini ben bile hatırlamaz bulamazken siz nasıl buldunuz 😂 tebrikler neyse yanlış anlaşılma olmuş olabilir deneyimimi paylaşmak istedim iyi akşamlar
Çünkü sizin açtığınız sayfaya ben paylaşım yaptım size yazarken kendi açtığım konu gibi oldu😄 resimlerimi yaşadıklarımı yazdım bugünde bu paylaşımı görünce aynı isim gibi geldi ve sordum doğal olarak üst üste gelincede niye böyle davranıyor acaba diye meraktan yazdım yoksa ben iyi şeyler yaşadım olamaz yapılmamıştır diye birşeyi asla iddia edemem olabilir sorun yaşamışsınızdır ama benim derdim burada hemen karar verip sonra pişman olan çok kadın var dr ucuz kötü pahalı iyi diye birşeyi asla demem üstüme vazife değil ama olduğum ameliyat zordu kolay bir burnum yoktu doktorda allah var gerçekten çok doğal ve sağlam bir iş yaptı bende herkes gibi iyisiyle kötüsüyle ne ise paylaşıyorum bu yaşadıklarımı bende size fazla yüklenmiş gibi oldum sizde kusurabakmayın ama ben reklam değilim yazdıklarım hepsi yaşadıklarım sadece sizinde inş gönlünüzce olur burnunuz 🙏🏻

Çünkü sizin açtığınız sayfaya ben paylaşım yaptım size yazarken kendi açtığım konu gibi oldu😄 resimlerimi yaşadıklarımı yazdım bugünde bu paylaşımı görünce aynı isim gibi geldi ve sordum doğal olarak üst üste gelincede niye böyle davranıyor acaba diye meraktan yazdım yoksa ben iyi şeyler yaşadım olamaz yapılmamıştır diye birşeyi asla iddia edemem olabilir sorun yaşamışsınızdır ama benim derdim burada hemen karar verip sonra pişman olan çok kadın var dr ucuz kötü pahalı iyi diye birşeyi asla demem üstüme vazife değil ama olduğum ameliyat zordu kolay bir burnum yoktu doktorda allah var gerçekten çok doğal ve sağlam bir iş yaptı bende herkes gibi iyisiyle kötüsüyle ne ise paylaşıyorum bu yaşadıklarımı bende size fazla yüklenmiş gibi oldum sizde kusurabakmayın ama ben reklam değilim yazdıklarım hepsi yaşadıklarım sadece sizinde inş gönlünüzce olur burnunuz 🙏🏻

Merhaba tesadüf forumlarda gezerken konuya denk geldim , Barış beyi de eşi Çiğdem hnm da bir ortak arkadaşım sayesinde sosyal medyadan takibe aldım sonra bir yardım gecesinde tesadüf gördüm çok tatlı karı koca maşallah, Barış beyinde yaptığı burada memeleri biliyorum, bıraktı artık meme işini diye biliyorum sadece burun yapıyor takip ediyorum çok başarılı fiyatı da iyi fiyat :) doktorun hasta seçmesini ben doğru buluyorum! Hasta da seçsin doktor da

Son düzenleme:
Aylardır bekliyordum kendisini ilk başta ameliyat var sizin görüşmenizi ertelemek durumundayım dediler.görüştüm biraz mesafeli bir doktordu ama Gine’de yaptıkları ve tekniklerinden dolayı kendisine gittim sanki soru sormak suçmuş gibi bana cok soru soruyorsun dedi neyse sonra korkumu biraz yendim ameliyat günü belirledi kan aldırdım. Ödeme yaptım. Beni daha sonra arayıp doktor ameliyat yapmayacak paranızı gelin alın gibi terbiyesizlikle karşılaştım aylardır bekledim hem zamanım çalındı hemde bir hevesle bekliyordum ameliyatımı büyük bir terbiyesizlik yaşadım. Belki siz gidersiniz size böyle davranmazlar ama gördüğüm tek şey hasta seçtikleri hastanın istediği değil kendi istediklerini kabul eden cok soru sormayan bir hasta olmak Buda böyle bir tecrübem umarım sizin basınızdan geçmez böyle bir durum bana büyük ayıp yapıldı umarım sizin basınıza gelmez paylaşmak istedim

Üzülmeyin bence hayırlısı buymuş, doktorlar fazla soru soran , korku panik yaşayan hastaya pek yanaşmıyorlar :) sonrası problem yaratma riski büyük olur diye bakıyorlar sanırım :) bende Teoman beyde yaşadım Allahtan o siz hazır değilsiniz ameliyata dedi kibarca yol verdi bana:)

Son düzenleme:
ben bu doktoru tanımam. kendisine ameliyat olmayı hiç düşünmedim. sadece fikrimi yazacağım. en azından zor bir burnunuz varsa bunu yapamayacağını düşünmüş olabilir. Sizin de ayrıntılara çok dikkat eden bir hasta olduğunuzu düşünüp vazgeçmiştir. neticede ünlü bir doktor. daha fazla hasta ihtiyacı yok. böyle hayırlı olmuş olabilir. bunlar benim tahminim tabii ki. işin aslını bilmem ama keşke benim doktorum da vazgeçseydi. :) bence hastalarıyla iyi iletişim kuran, ünsüz ya da az ünlü bir doktor seçin. inanın daha mutlu olacaksınız.

Bence burda olay doktorun hasta seçiyor olması değil. Eğer yazılanlar yaşananları tam anlatıyorsa hasta muayeneye gidiyor, muayene parası veriyor, sonuç olarak ameliyat için anlaşılıyor ve tarih belirleniyor, büyük ihtimalle o tarihten kısa önce ameliyat için ödeme yapılıyor ve kan veriliyor. İşte bu son noktada doktor ameliyattan vazgeçiyor ve hastaya kendisi bile bildirmiyor. Ne olursa olsun, ameliyat yapmalı mıydı yapmamalı mıydı sorusundan bağımsız olarak Barış Bey'in muayenesini yaptığı ve muayene parası aldığı hastaya ameliyat yapmayacağını nedenleri ile birlikte kendisi söylemeliydi; bu onun sorumluluğu. Bunu da kendisiyle tanışmış görüşmüs, kendisini seven ve sayan biri olarak yazıyorum.

Genel olarak estetik sektöründe ciddi temel etik problemler var. Evet, burun estetiği mükemmel beklentileri olan, en ufak kusura takılan hastalar için uygun değil ve eminim doktorlar hasta kaynaklı pek çok sıkıntı yaşıyorlar. Ama bu doktorların profesyonel sorumluluklarını etkilemez. Hastaların sorularına cevap vermek, her ameliyatına planlı girmek ve azami özeni göstermek, ameliyat sonrası yönetimi yapmak onların so-rum-lu-lu-ğu! Maalesef çoğu bir nevi güç zehirlenmesi yaşıyor, ben paramı alırım, ameliyatı kafama göre yaparım, hiç birşeyle uğraşmak istemem diye düşünüp bunu hak görüyorlar. Maalesef biz hastalar olarak o paraları veriyoruz ve bir de eziliyoruz. Arz-talep meselesi; bir süre insanlar, gençler ameliyatlara talep göstermese bakın neler olacak...

X