Ohhhhhhh rahatladim, sarkilarini dinliyerek o guzel yuzunu ekledim sayfalara, acimiz hic dinmeyecek ama guzel sesiyle soyledigi guzel sarkilari ve tertemiz yuzu, ruhuyla bizimle olucak......bize birseyide unutturmayacak...olumu..bir gun olucez hic olmeyecekmis gibi yasamiycaz artik...
sevgiler hepinize, artik gidiyorum.... yine gelicem, hep baris'layim ve sevenleriyle
savassiz bir dunyada barisa akan bir su gibi:BARIS AKARSU
ya bu resimdeki haline bakın yaa.ne kadar tatlı çıkmış dünyalar tatlısı Barışım:1hug:
7 EYLÜL 2007
SAAT: 21.30
TGRT HABER TV
"BENİM HAYATIM" PROGRAMI
BARIŞ AKARSU
Benim Hayatım
TGRT Haber Televizyonu'nda yayın hayatına başlayan "Benim Hayatım", ülkenin tanınmış simalarını, bir döneme damgasını vurmuş, iş, siyaset ve sanat dünyasının önemli isimlerini ekranlara taşıyor...
Yayın hayatına bugün başlayan ve bir ilki başaran
Benim Hayatım programı, iş, sanat, siyaset dünyasına damgasını vurmuş Türkiye'nin önemli şahsiyetlerini ekranlara taşıyıp, aynı zamanda, "TGRTHABER" haber portalında da yılın her günü internet ortamında yayınlayarak izleyicisiyle buluşturacak.
www.tgrthaber.com.tr/BenimHayatim
UYDU BİLGİLERİ
Allah aşkına hiç benziyomu bu adam barışa bide ikizini buldular diye haber yapmışlar
Allah aşkına hiç benziyomu bu adam barışa bide ikizini buldular diye haber yapmışlar
Simdi Bumu Barisin Yerine Oynucak Of Yaa(
Bu Arada Baris Sanatcilar Icinde Hemde Bu Kadar Genc Ve Yeniyken En Cok Gözyasi Döktügüm Yani Ilk Defa Diyebilirim Daha önce Kimsi Icin Sabahin Köründe Kalkip Net Lerde Iyilestimi Gelisme Varmi Diye Bir Arastirma Yapmamis Haberleri Basdan Sona Seyretmemistim Baris Icin öldüm Dirildim Ama Allah Onu Daha Cok Sevdi Mekani Cennet Olsun
Simdi Bumu Barisin Yerine Oynucak Of Yaa(
Bu Arada Baris Sanatcilar Icinde Hemde Bu Kadar Genc Ve Yeniyken En Cok Gözyasi Döktügüm Yani Ilk Defa Diyebilirim Daha önce Kimsi Icin Sabahin Köründe Kalkip Net Lerde Iyilestimi Gelisme Varmi Diye Bir Arastirma Yapmamis Haberleri Basdan Sona Seyretmemistim Baris Icin öldüm Dirildim Ama Allah Onu Daha Cok Sevdi Mekani Cennet Olsun
evet canim ayni durum bendede oldu, hatta annem bana sunu dedi halimi gördügü icin, ben öldügümde bu kadar üzülmezsin diye. hic öyle olacagini sanmam aman allah korusun ama gercekten bende cok üzüldüydüm resmen ruh gibi evde dolniyordum
evet herkes ayni durumdaydi sanirim Allah rahmet eylesin,mekani cennet olsun...
bu olay beni uzmekle kalmadi resmen degistirdi ve artk istesemde eskisi gibi olmuyor hicbirsey bu bana ikinci kez oluyor maalesef.... aradan iki ay gecmesine ragmenher gece yatagima yatinca ve her sabah gozumu acinca hemen aklima geliyor, o artik yok, uzaklarda biryerlerde nefes almiyor.........(ama iste hayat bizim icin devam ediyor sorumluluklarina insan zorla konsantre olmaya calisiyor, bazen oylesine yasiyor.....
ama onu hi unutmayacak insanlardan biriyim, hep dua ediyorum her gecesenağlama
allah rahmet eylesin bende onu yarışmada izledim o yarışmadayken ben bartında okuyordum ve onu arkadaşlarla çok destekledik 10 eylül de onun mezarını ziyaret etmeye gidecem allah rahmet eylesin çok efendi birisiydi.... allah mekanını cennet eylesin inşallah.... a.e.o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?