Bariş Akarsu Fanatikleri

barışı kazadan önce tanıyormuydunuz?

• Ankete Katılan
    170

saol canim cok güzel söylemissin, cok tskler tüm ekledigin resimler icin, umarim problemini en kisa zamanda haledersin öptüm:1hug:

7 EYLÜL 2007

SAAT: 21.30

TGRT HABER TV

"BENİM HAYATIM" PROGRAMI

BARIŞ AKARSU

Benim Hayatım

TGRT Haber Televizyonu'nda yayın hayatına başlayan "Benim Hayatım", ülkenin tanınmış simalarını, bir döneme damgasını vurmuş, iş, siyaset ve sanat dünyasının önemli isimlerini ekranlara taşıyor...

Yayın hayatına bugün başlayan ve bir ilki başaran
Benim Hayatım programı, iş, sanat, siyaset dünyasına damgasını vurmuş Türkiye'nin önemli şahsiyetlerini ekranlara taşıyıp, aynı zamanda, "TGRTHABER" haber portalında da yılın her günü internet ortamında yayınlayarak izleyicisiyle buluşturacak.

www.tgrthaber.com.tr/BenimHayatim

UYDU BİLGİLERİ

elif ablacım haber verdiğin için teşekkürler mutlaka bakacağım

Allah aşkına hiç benziyomu bu adam barışa bide ikizini buldular diye haber yapmışlar

haber verdigin icin cok saol canim müthis ah baris ahhhhhhh seni cok özledimsenağlama

Genç yaşına rağmen olgunluğu ve başarılarıyla büyük bir hayran kitlesine sahip olan Barış Akarsu, kendi doğum günü partisine giderken Bodrum'da geçirdiği trafik kazası sonucu hastaneye kaldırıldı.6 gün süren uzun bekleyişin ardından komadan çıkamayan Barış Akarsu, arkasında bir çok sevenini yalnız bırakarak 4 Temmuz 2007 gecesi hayata gözlerini yumdu. Kaldığı hastanede ziyaretçi akınına uğrayan Barış’ın vefatından sonra 7 den 70’e tüm Türkiye yasa boğuldu.

senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Simdi Bumu Barisin Yerine Oynucak Of Yaa (
Bu Arada Baris Sanatcilar Icinde Hemde Bu Kadar Genc Ve Yeniyken En Cok Gözyasi Döktügüm Yani Ilk Defa Diyebilirim Daha önce Kimsi Icin Sabahin Köründe Kalkip Net Lerde Iyilestimi Gelisme Varmi Diye Bir Arastirma Yapmamis Haberleri Basdan Sona Seyretmemistim Baris Icin öldüm Dirildim Ama Allah Onu Daha Cok Sevdi Mekani Cennet Olsun

evet canim ayni durum bendede oldu, hatta annem bana sunu dedi halimi gördügü icin, ben öldügümde bu kadar üzülmezsin diye. hic öyle olacagini sanmam aman allah korusun ama gercekten bende cok üzüldüydüm resmen ruh gibi evde dolniyordum

evet herkes ayni durumdaydi sanirim Allah rahmet eylesin,mekani cennet olsun...
bu olay beni uzmekle kalmadi resmen degistirdi ve artk istesemde eskisi gibi olmuyor hicbirsey bu bana ikinci kez oluyor maalesef.... aradan iki ay gecmesine ragmenher gece yatagima yatinca ve her sabah gozumu acinca hemen aklima geliyor, o artik yok, uzaklarda biryerlerde nefes almiyor.........(ama iste hayat bizim icin devam ediyor sorumluluklarina insan zorla konsantre olmaya calisiyor, bazen oylesine yasiyor.....
ama onu hi unutmayacak insanlardan biriyim, hep dua ediyorum her gecesenağlama

evet canim bendede ayni, insan alisamadisenağlama

allah rahmet eylesin bende onu yarışmada izledim o yarışmadayken ben bartında okuyordum ve onu arkadaşlarla çok destekledik 10 eylül de onun mezarını ziyaret etmeye gidecem allah rahmet eylesin çok efendi birisiydi.... allah mekanını cennet eylesin inşallah.... a.e.o

amin canim

fotograf cekme ihtimalin varmi acaba:uhm:

Barış Akarsu'nun hobileri:

* Profesyonel olarak yelken sporu ile ilgilendi.
* Gençken hep basketbolcu olmanın hayallerini kurardı. Ancak bu isteği zevkten öteye gidemedi.
* En sevdiği yemekler---->> Karnıyarık, dolma
* Nasıl bayanlardan hoşlanırdı?----->> Siyah saçlı, çekici, minyon tipli bayanlar.
* Saçları ile oynamayı, bakım yapmayı çok severdi.
* Yüzükleri, küpeleri, gözlükleri onun için çok değerliydi.
* Hep "kızım olsun" derdi, çocuklara çok önem verirdi.
* Gitarı onun ikinci ailesiydi, bütün huzurunu gitarında bulurdu.
* Onu en mutlu eden şey, arkadaşlarıyla Amasra Kumsalı'nda gitar eşliğinde şarkılar söylemekti.
* En sevdiği tatil mekanları---->> Bodrum, Antalya
* Lösemili çocuklar uğruna çeşitli konserler verdi. Hiç kimsenin üzülmesini istemezdi.
* Motorsiklet sürmeyi çok severdi. İstanbul'da otomobili olmasına rağmen motorsiklet kullanırdı.
* En sevdiği sanatçılar Cem Karaca ve Barış Manço'ydu. Onları yeri geldiğinde sık sık anardı.
* Koyu bir Beşiktaş taraftarıydı. Fırsat buldukça Beşiktaş'ın maçlarını izlerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…