Resmi site admini SEVTOS ' un mesajı:
BARIŞ AKARSU ORMANIMIZ VAR ARKADAŞLAR..
TARİHİNE BAKIN GÖREBİLİYOR MUSUNUZ...ADINA BAKIN GÖREBİLİYOR MUSUNUZ...TAMAM MESELE YOK DEMEKTİR..TEŞEKKÜR EDERİZ...
Bu orman buyuycek kocaman olucak tipki Baris gibi.......ve hic bir zaman unutulmayacak, sevgisi kalbimizde hic eksilmeyecek.......
bir problemim vardi ozel, yazamadim cok ozur dilerim Baris'im ve Baris severler
Bu haber ne kadar dogru bilemiyorum fakat hatice anne az bile soylemis bunlari hayatta olmayan bir insana yapmak vicdansizliktir.Baris sen rahat uyu.....
bu arada Baris ile zeynep arasinda hicbir sey olmadigi olayi dramatize etmek icin soylendigi haberlerini okudum daha bircok sey ama artik sevgililerdei yada degillerdi hic bir onemi yok.............((
Geçtiğimiz ay geçirdiği trafik kazası sonucu hayata veda eden Barış Akarsu `nun rol arkadaşı Merve Sevi , Dağlar Delisi adlı yeni bir diziyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Dizide Volkan Keskin adlı genç oyuncu Sevi ile birlikte başrolü üstleniyor. Dizi ile ilgili en çok konuşulan konu ise Keskin`in Akarsu`ya benzerliği. Kimi izleyiciler bu seçimi Akarsu`nun anısı üzerinden reyting yapma kaygısı olarak değerlendirirken, bazı Akarsu hayranları da Sevi `yi bu kadar kısa sürede yeni bir pro-jeye dahil olduğu için eleştirdi. Ancak eleştirilerin haksız olduğunu dile getiren yapım şirketi Koliba Film yetkilileri, bu projenin Akarsu henüz hayattayken şekillendiğini ve Keskin`in de bir yörük gencini canlandıracağı dizi için altı aydır hazırlandığını dile getiriyor. Sevi `nin diziye kısa süre önce katıldığını belirten yetkililer, Akarsu`nun anısından faydalanmak gibi bir niyetleri olmadığını dile getiriyor.
Dizinin senaryo danışmanlığını üstlenen Ata Türkoğlu , yaklaşık bir yıldır prodüksiyon çalışmalarını yürüttüklerini belirterek, Keskin`in uzun bir süredir binicilik dersleri aldığını dile getiriyor. Dizi, yakışıklı bir yörük beyiyle, zengin ve güzel bir avukatın aşkını konu ediniyor.
Bence benzemiyor yani Baris essizdi belki bana bu yuzden oyle geliyor ama sanki benzetilmeye calisilmis gibi imaj olarak dahi.......
BaKıŞlAr vArDıR İnSaNı ÖmÜr bOyU AğLaTaN
yOlLaR vArDIr AşILması GüÇ OLaN
kAlplEr vArDıR AcIlArLa pArÇaLaNaN
vE İnsAnLaR varDıR HiÇ uNUtuLMaYAn
sAnMa bEnİ SEvİpTE UnuTaNlArDaN
bEnİm SaNa OLaN seVGiM MezaRa kAdAr OLaNLardAn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?