Bariş Akarsu Fanatikleri

barışı kazadan önce tanıyormuydunuz?

• Ankete Katılan
    170
Resmi site admini SEVTOS ' un mesajı:

BARIŞ AKARSU ORMANIMIZ VAR ARKADAŞLAR..

TARİHİNE BAKIN GÖREBİLİYOR MUSUNUZ...ADINA BAKIN GÖREBİLİYOR MUSUNUZ...TAMAM MESELE YOK DEMEKTİR..TEŞEKKÜR EDERİZ...
ormangf5tc9.jpg

ay canim benim onun gibi degerler az bulunjur gercekten , onu cok özlüyecegiz bir melek daha gitti aramizdan, halen onun yasadigina inaniyorum bensenağlama

94981529zl5.jpg

Bu haber ne kadar dogru bilemiyorum fakat hatice anne az bile soylemis bunlari hayatta olmayan bir insana yapmak vicdansizliktir.Baris sen rahat uyu.....
bu arada Baris ile zeynep arasinda hicbir sey olmadigi olayi dramatize etmek icin soylendigi haberlerini okudum daha bircok sey ama artik sevgililerdei yada degillerdi hic bir onemi yok.............:(((

94981529zl5.jpg

Bu haber ne kadar dogru bilemiyorum fakat hatice anne az bile soylemis bunlari hayatta olmayan bir insana yapmak vicdansizliktir.Baris sen rahat uyu.....
bu arada Baris ile zeynep arasinda hicbir sey olmadigi olayi dramatize etmek icin soylendigi haberlerini okudum daha bircok sey ama artik sevgililerdei yada degillerdi hic bir onemi yok.............:(((

nasil ya ben birsey anlamadim simdi`?????:uhm:

bu arada annesi az bile söylemis neden baskalari böyle seyler öldükten sonra söyleme geregi duyuyor???anlamis degilim, yani madem öyle önceden hayattaykene neden söylemiyorsun???bana yalan gibi geliyor ama olan gene rahmetli barisimiza oluyor nur icinde rahat uyur insallahsenağlama

portraitmc0.jpg

Geçtiğimiz ay geçirdiği trafik kazası sonucu hayata veda eden Barış Akarsu `nun rol arkadaşı Merve Sevi , Dağlar Delisi adlı yeni bir diziyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Dizide Volkan Keskin adlı genç oyuncu Sevi ile birlikte başrolü üstleniyor. Dizi ile ilgili en çok konuşulan konu ise Keskin`in Akarsu`ya benzerliği. Kimi izleyiciler bu seçimi Akarsu`nun anısı üzerinden reyting yapma kaygısı olarak değerlendirirken, bazı Akarsu hayranları da Sevi `yi bu kadar kısa sürede yeni bir pro-jeye dahil olduğu için eleştirdi. Ancak eleştirilerin haksız olduğunu dile getiren yapım şirketi Koliba Film yetkilileri, bu projenin Akarsu henüz hayattayken şekillendiğini ve Keskin`in de bir yörük gencini canlandıracağı dizi için altı aydır hazırlandığını dile getiriyor. Sevi `nin diziye kısa süre önce katıldığını belirten yetkililer, Akarsu`nun anısından faydalanmak gibi bir niyetleri olmadığını dile getiriyor.

Dizinin senaryo danışmanlığını üstlenen Ata Türkoğlu , yaklaşık bir yıldır prodüksiyon çalışmalarını yürüttüklerini belirterek, Keskin`in uzun bir süredir binicilik dersleri aldığını dile getiriyor. Dizi, yakışıklı bir yörük beyiyle, zengin ve güzel bir avukatın aşkını konu ediniyor.

Bence benzemiyor yani Baris essizdi belki bana bu yuzden oyle geliyor ama sanki benzetilmeye calisilmis gibi imaj olarak dahi.......

portraitmc0.jpg

Geçtiğimiz ay geçirdiği trafik kazası sonucu hayata veda eden Barış Akarsu `nun rol arkadaşı Merve Sevi , Dağlar Delisi adlı yeni bir diziyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Dizide Volkan Keskin adlı genç oyuncu Sevi ile birlikte başrolü üstleniyor. Dizi ile ilgili en çok konuşulan konu ise Keskin`in Akarsu`ya benzerliği. Kimi izleyiciler bu seçimi Akarsu`nun anısı üzerinden reyting yapma kaygısı olarak değerlendirirken, bazı Akarsu hayranları da Sevi `yi bu kadar kısa sürede yeni bir pro-jeye dahil olduğu için eleştirdi. Ancak eleştirilerin haksız olduğunu dile getiren yapım şirketi Koliba Film yetkilileri, bu projenin Akarsu henüz hayattayken şekillendiğini ve Keskin`in de bir yörük gencini canlandıracağı dizi için altı aydır hazırlandığını dile getiriyor. Sevi `nin diziye kısa süre önce katıldığını belirten yetkililer, Akarsu`nun anısından faydalanmak gibi bir niyetleri olmadığını dile getiriyor.

Dizinin senaryo danışmanlığını üstlenen Ata Türkoğlu , yaklaşık bir yıldır prodüksiyon çalışmalarını yürüttüklerini belirterek, Keskin`in uzun bir süredir binicilik dersleri aldığını dile getiriyor. Dizi, yakışıklı bir yörük beyiyle, zengin ve güzel bir avukatın aşkını konu ediniyor.

Bence benzemiyor yani Baris essizdi belki bana bu yuzden oyle geliyor ama sanki benzetilmeye calisilmis gibi imaj olarak dahi.......

bilemiyorum madem bu proje uzun zamandir hazirlaniyor mutlaka bayan oyuncunun önceden haberi olmaliydi madem bu sezon ólacak. Sanirim yalanci yarim devam etmeyecegi icin merve bu diziye baliklama atlamis olabilir, onu elestirmeyede gerek yok sonucta o bir oyuncu!!!!parasini oyunculukla kazaniyor ve genc bir yetenek. Ama imaj olarak benzetilmis gibi duruyor ama hic yakin alakasi yok barisla. baris essiz bir insandi, onun gibi olabilmek icin cok zaman harcamak gereksenağlama

bu arada sunu belirtmek isterim nedense baris vefat ettiginden belli, daha dogrusu aramizdan ayrildigindan belli (öldü kelimesi bana cok kötü geliyor) felsefeye acayib sekilde merak sarmaya basladim, bununda nedeni ölümün gercekten herzaman gelebilecegini görmem oldu. Ve hayatimi öyle güzel tipki baris gibi yasamak istiyorumki bu yüzden öyle bir durum olustu bende.senağlama

BaKıŞlAr vArDıR İnSaNı ÖmÜr bOyU AğLaTaN
yOlLaR vArDIr AşILması GüÇ OLaN
kAlplEr vArDıR AcIlArLa pArÇaLaNaN
vE İnsAnLaR varDıR HiÇ uNUtuLMaYAn
sAnMa bEnİ SEvİpTE UnuTaNlArDaN
bEnİm SaNa OLaN seVGiM MezaRa kAdAr OLaNLardAn

Ohhhhhhh rahatladim, sarkilarini dinliyerek o guzel yuzunu ekledim sayfalara, acimiz hic dinmeyecek ama guzel sesiyle soyledigi guzel sarkilari ve tertemiz yuzu, ruhuyla bizimle olucak......bize birseyide unutturmayacak...olumu..bir gun olucez hic olmeyecekmis gibi yasamiycaz artik...
sevgiler hepinize, artik gidiyorum.... yine gelicem, hep baris'layim ve sevenleriyle
savassiz bir dunyada barisa akan bir su gibi:BARIS AKARSU

Back