Bariş Akarsu Fanatikleri

barışı kazadan önce tanıyormuydunuz?

• Ankete Katılan
    170
baris110ad1.jpg

bar1334al5xu3.jpg

Hobileri

*

Yelken Sporu
*

Gitar Çalmak
*

Rock Müzik Dinlemek
*

Mızıka Çalmak
*

Balık Tutmak
*

Film Seyretmek
*

Motosiklet Kullanmak
*

Tahta Oymacılığı

İşte AKADEMİ TÜRKİYE web sitesinden Barış’ı anlatan sözler;

*

29.06.1979 Zonguldak doğumlu, Karadeniz Ereğli'sinde yaşıyor
*

Üniversite öğrencisi
*

Solist
*

Bekar
*

Yengeç burcu
*

Hobileri: Yelken sporu ve gitar çalmak
*

Rock müzik dinler

Hatice Hanım ve Selahattin Bey'in 29 Haziran 1979 da Zonguldak'ta bir erkek bebekleri oldu. 1979 yılı BARIŞ yılı ilan edilmişti ve bebeklerine BARIŞ ismini koydular.1982 yılında doğan kızkardeşi Nesrin'le birlikte aile Amasra'da yaşamlarına devam etti.

Amasra'da denizle haşır neşir büyüyen ve okul yıllarını da Amasra'da geçiren BARIŞ AKARSU için deniz ve kumsallar her zaman çok önemli oldu. Flüt çalarak başladığı müzik sevgisi mızıka ve kumsallarda çalınan gitar ile devam etti.

Karadeniz Ereğli'sinde, Antalya'da, Ankara'da zaman zaman animatörlük, zaman zaman müzisyenlik yapıp yaşam kavgası verirken TV lerde gördüğü AKADEMİ TÜRKİYE yarışmasına biraz da arkadaşlarının ısrarıyla son gün katılmaya karar verdi. Yarışmalara karşı olduğunu her zaman belirtse de yarışmada verilecek eğitim, katılmaya karar vermesindeki en büyük etken oldu.

Haftalar boyunca birinci olmasındaki en büyük etken sesi ve karizması kadar, insancıllığı, doğallığı, yapıcı tavırları, duygusallığı, paylaşımcılığıdır.

Türkiye'nin çok sevdiği BARIŞ AKARSU 2004 Temmuzun da yarışmayı da birincilikle bitirdi ve İstanbul'a yerleşti. Açık Öğretim Fakültesi Halkla İlişkiler bölümünde okuluna devam etti.

Yarışmadan sonra kurumların arasındaki anlaşmazlıklar yüzünden verilen hiç bir söz yerine getirilmedi. BARIŞ AKARSU kendisine güvenen insanlarla birlikte 14 Ocak 2005 tarihinde prodüktörlügünü Serdar Öztop'un yaptığı ve Seyhan Müzik etiketiyle piyasaya çıkardığı "ISLAK ISLAK" albümüyle müzik dünyasına profesyonel bir giriş yaptı.

"ISLAK ISLAK" albümündeki

ISLAK ISLAK
KİMDİR O
AMASRA
MAVİ

parçalarına klip çekildi ve klipler çeşitli TV kanallarında yayınlanmaya devam ediyor.

17 Ağustos 2006 tarıhinde Ayhan Orhuntaş ve Ergin Altınel prodüktörlüğünde gerçekleştirilen ikinci albümü "DÜŞMEDEN BULUTLARDA KOŞMAM GEREK" Seyhan Müzik etiketiyle piyasaya çıktı. 10 yeni ve 1 coverden oluşan albümde söz ve bestesi BARIŞ AKARSU'ya ait "YETER BE" ve "BEN" adlı iki eserde bulunmaktadır. İkinci albümden;

VURDUM EN DİBE KADAR
YAZ DEMEDİM

parçalarına klip çekildi ve yayınlanmaya devam ediyor.

Hayat felsefesi ve yaşam tarzıyla her zaman rocker olduğunu her fırsatta dile getiren BARIŞ AKARSU ilk albümünden bu yana 300 den fazla konser verdi ve çeşitli TV programlarına çıktı.

Müzik dışında projelere de imza atan BARIŞ AKARSU Star TV de yayınlanan YALANCI YARİM dizisinin başrolünde TARIK karakterini canlandırarak oyuncu kimliğiyle de evlerimize konuk oldu.

Yarışma başından itibaren oluşan ve gün geçtikçe büyüyen B A G (Barış’ı anlayanlar grubu) adını alan fan grubunu “büyük sevgi dolu ailem” diye tanımlayan BARIŞ AKARSU, Lösemili çocuklar için başlattığı “hayırlı bir iş” adını verdiği son projesi kapsamında 23 Haziran 2007 günü Bodrum kalesinde sevenleriyle buluştuğu son konser oldu.

Üçüncü albümü için çalışmalarına başlamışken 29 Haziran 2007 Cuma günü 28.yaşgünü için kendisine düzenlenen doğum günü partisine giderken Bodrum/Torba kavşağında geçirdiği, iki arkadaşının öldüğü ve kendisininde ağır yaralandığı trafik kazasının ardından getirildiği Özel Bodrum Hastanesinde beş günlük yaşam savaşının ardından 4 Temmuz 2007 Çarşamba saat 20.30 sıralarında büyük bir müzisyeni, güçlü bir sesi, yardımsever bir insanı, bulunması çok zor bir kişiliğe sahip ve yeri doldurulması imkansız bir insanı BARIŞ AKARSU’yu kaybettik.

Memleketi Amasra’daki binlerce seveninin katılmasıyla BARIŞ AKARSU’yu sonsuzluğa uğurladık...

Kısa yaşamının tek felsefesi olan "SEVGİ"yi "KALBİNİZDEN SEVGİYİ HİÇ EKSİK ETMEYİN, ÇÜNKÜ SEVGİ HERŞEYİN ANAHTARIDIR VE PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALIR" diyerek bize de hatırlattığın için sana çok teşekkürler BARIŞ AKARSU...

Ödülleri:

•Akademi Türkiye Yarışması Birincisi 2004 Haziran
•Olay FM 2005’in en iyileri: En İyi Çıkış Yapan Rock Sanatçısı
•Future Dergisinin okullarda yaptığı anket:
2005’in En Sevilen Rock Sanatçısı
•Turuncu Medya Grup Organizasyon Altın Nota Müzik Ödülleri – En İyi Pop Rock
•İstanbul Üniversitesi Bilişim Ödül Töreni /Cem Karaca Özel Ödülü
•USDER (Uluslar arası Sağlık, Eğitim ve Sosyal hizmetler Derneği)
Yılın En İyileri Anketi Rock Müzik Dalında 1.
•CEM KARACA ÖZEL ÖDÜLÜ Expo Kanal (1 Nisan 2007)
•13.Kral TV Video Müzik ödülleri..EN İYİ ROCK dalında 1.(09.05.2007)

paylasimin icin cok saol canim, bu kadar kisa sürede ne kadar cok ödül almis:çok üzgünüm: ama maalesef o erken ayrildi aramizdan inanirmisiniz halen algilayamiyorum onun aramizdan gittigine, bu arada özlemtde bol bol baris sarkilari caliyorlar cok istek oldugu icin haber vereyim dedimsenağlama

http://www.kadinlarkulubu.com/baris-akarsu-oldu-hala-prim-yapmaya-ugrasiyorlar-t92944/index.html
semacim bu linki incelersen damla koray-ilkim karaca olayi nedir biraz fikir sahibi olursun canim;)
sevgiler....

olamaz böyle birsey resmen insanlik ölmüs artik ölü insanlardan bile prim yapmaya calisiyorlar aklim almiyor gercektenKötü KazenÇok üzgünüm çoook:1no2: ne diyim simdi:uhm: sinir oldum yaaa cem karaca öldügündede öglu diye tekrar mezrini kazmislardi dna testi icin, önceden neden yapmiyolar neden hep insanlar öldükten sonra böyle iddaalar oraya atiyolar....ben bile ben öldügümde ne yapcaklar diye düsünmeye basladim yaaaaa, insanlik demek bu safhaya geldi yazik gercekten yazik:çok üzgünüm:

[youtube]kNU_g7Ikq8k[/youtube]
zeynep koçak dizinin yani yasak elmanın sponsor sorumlulugunu yapıyomuş diye duydum arkadaslar fan sitesinde ne kadar dogru bilemiyorum farkli yorumlarda yapilmis yasak elma dizisiyle alakasi hakkinda ama ben inanmak istemedim......!!
bu arada yukarida ki videonun sonuna dikkat edin..

paylasimin icin saol canim demek bir alakasi varmis, nur icinde yatsin bugün onlar icinde bol bol dua edelim arkadaslar:a015:

keske burdada dergi falan satsalar baris hakkinda dergi cikartilar ya bende almamk isterdim ama diger yöndende sinirden duramiyorum sirf prim yapmak icin gene onun reportajlarini yayimladilarki herkes nasil olsa alacak diyeKötü Kazen neden böyle birsey yapma geregi düsünüyorlar ama bir diger yandanda iyi onun hakkindaki son hatiralari tekrar bizlerle oaylasiyorlar ve onu saklayabiliyoruzsenağlama kac hafta oldu yaaaaaa:çok üzgünüm:bu carsamba tam 8 hafta olacaksenağlama zaman ne cabuk geciyor allahim:a015:

BARIS AKARSU: ASKTA ZOR BIRIYIM

Sevilen dizi "Yalanci Yarim" in yakisikli oyuncusu Baris Akarsu, "Özgür ruhlu kadinlari çekici bulurum. Fazla uzun boylu kizlari sevmem. Daha minyon kizlar ilgimi çeker, esmerler benim kalbime daha yakindir her zaman" diyor... ISTE O RÖPORTAJ...

Esinlenme konusunda yalniz görünüsünle alakali degil, müziginle alakali benzetmeler de var.
- Esinlendigim insanlar tabiî ki var. Dinledigim gruplar, sevdigim müzisyenler.... Esinlenme ile taklidi asla karistirmamak lazim. Görünüsümde de öyle… Önce saçimi uzattim, bir süre sonra gözlerime sürme çekmeyi denedim, yakisti dedim, devam ettim. Asla; “bak su gözüne sürme çekmis, ben de çekeyim” demedim. Mesela biyigi çok severim. Top sakal da biraktim biyigin altina güzel oldu.

Sik sik aynaya bakip, dis görünüsünle ilgili denemeler yapar misin?
- Kendimi severim, begenirim de. Aynaya sikça bakarim. Kendimde degisik seyler denemeyi severim, ama çok klasik bir adamimdir. Mesela; aksam giydigim seyleri ertesi gün giymem, diye kurallarim yoktur. Sevdigim bir t-shirtim varsa onu tekrar tekrar yikayip giyerim.

Kiyafetlerini nerden alirsin genelde?
- Her yerden. Genelde tek basima yapamam böyle seyleri. Fikir almayi severim. Özellikle takintili oldugum bir marka yoktur. Pazardan da bir Benimle alisverise çikarsan kafayi yiyebilirsin.

Gardrobunda en çok ne var?
- En çok koyu renkleri sevdigim için koyu renk t-shirtlerim vardir herhalde.

Araban var mi?
- Istanbul’da araba kullanmak büyük sorun. O yüzden ben motoru tercih ettim. Bir motorum var.

Ilgi alanlarindan bahsedelim. Politikayi, gündemi takip eder misin?
- Herkes kadar takip ediyorum. Politikayi pek sevmiyorum. Herhangi bir tarafta da degilim. Kendime ait hayat görüslerim var. Benim için her sey bir bütündür. Dünyaya dünya gözüyle bakarim. Savaslara katlanamiyorum. Baska insanlarin çikarlari dogrultusunda masum insanlarin ve çocuklari öldürmesine dayanamiyorum. Ayni durum hayvanlar için de geçerli. En küçük bir hayvana dahi kimsenin zarar vermemesine çalisiyorum. Savunulmaya muhtaç olanlari koruma içgüdüsüne sahibim. Hiçbir canlinin hiçbir canliyi ezmesine izin vermem elimden geldigince.

Burcun ne?
- Tam bir yengeç burcuyum. Hastaligina kadar tüm özelliklerini tasirim. Midem çok hassastir.

Yengeç burcu insanlari uzlasmaci ve uyumlu insanlardir. Sen nasilsindir günlük iliskilerinde?
- Duygusal biriyim... Çok çabuk kirilip, alinmam. Söz konusu olan deger verdigim insanlarsa, daha hassas davranirim. Bir de çabuk insan silerim. Dogrularimin içine baska seyler sokmam. Isime duygularimi karistirmam, mantikli davranirim. Ruh halim çok kolay degisir. Her an her seyi yapabilirim. Ruh halimi genelde saklamam, yansitirim. Kizginsam belli ederim. Aglamam gerekiyorsa aglarim. Duygularimi açikça ortaya koyarim, duygularini içinde patlatan biri degilim.

Ayni sey ask iliskilerinde de geçerli mi?
- Askta biraz daha zor biriyim. Sanirim bu yüzden iliskilerim çok uzun sürmedi (gülüyor). Tek bir seye odaklanan biri degilim, böyle olunca zaman problemi yasiyorum. Kiz arkadasim oldugunda bazen vakit ayiramiyorum. Iliskiler emek istiyor. Su an hayatimda biri yok ama hayatimdaki taslar biraz daha yerine oturunca birine asik olabilirim.

Iliskilerinde seni en çok bunaltan seyler nelerdir
- Çok sik aranmak. Neredesin, ne yapiyorsun, kimler var yaninda, bu sorulardan çok bunaliyorum. Çok üzerime düsülmesinden, çok ilgi görmekten hoslanmam. Ben de birçok erkek gibi daha çok kovalayan taraf olmayi severim. Kovalanmayi sevmem. Zoru severim.

Senin çok begenilen bir tarzin var, sen ne tarz kizlari begenirsin?
- Ben fazla uzun boylu kizlari sevmem. Daha minyon kizlar ilgimi çeker, esmerler benim kalbime daha yakindir her zaman.

Bir kadinin en çok nesinden etkilenirsin?
- Bakislarindan. Karakter olarak da özgür ruhlu kadinlari çekici bulurum. Kasinti insanlari sevmem. Normal seylerle mutlu olmayi basarmali.

Ergenlik döneminde odanda kimlerin posterleri vardi?
- Guns’n’Roses, AcDc, Iron Maiden posterleri vardi.

Simdiki evin nasil, ailenden uzak yasiyorsun degil mi?
- Ailem memlekette, çok özlüyorum onlari. Çok mutlular ama benden yana. Bag bahçeyle, kedi köpeklerimizle ugrasiyorlar. Onlar benim basarilarimla mutlu oldukça ben de mutlu oluyorum. Sik sik görmeye gidiyorum. Ben de Istanbul Sisli’de yalniz yasiyorum.

Seni en çok Istanbul’un neresinde görebiliriz?
- Taksim’de herhalde… Istanbul’un kalbinin Taksim’de attigini düsünüyorum. Kalabalik, her tarzdan ve her gruptan insanin iç içe yasadigi bir yer Taksim. Her seyini seviyorum Taksim’in, tehlikesini, degisikligini, her seyini... Orada yürürken her seyin olma olasiligini seviyorum.

Sürprizleri seviyorsun yani… Peki ya planlar ne alemde, uzun vadede ne gibi planlarin var?
- Bir rock müzikali yapmayi isterdim. Sahne sovlarinin yer alacagi iyi konserler yapacagim. Aslinda Türkiye’de bazi seyleri yapmak hem çok zor, hem çok rahat. Dünyada star statüsündeki müzisyenler günde saatlerce çalisip kendilerini yeniliyorlar, ama Türkiye’deki müzisyenler genelde elinde olanlarla yetiniyorlar. E böyle de para kazaniliyor, söhret geliyor. Sanirim bu insanlari tatmin ediyor. Dünya Türkiye ile sinirli bir yer degil. Dünya çapinda bir seyler yapmak isterken Türk olmanin dezavantajlarinin oldugunu bilsem de, bu anlamda bazi taslari yerine oturttuktan sonra degisik seyler yapmayi istiyorum. Korkulari yenmek lazim. Ben bir de sinema filminde oynamayi istiyorum. Bu dizide oynamamin amaçlarindan biri bu zaten. Karakterime uygun bir film teklifi gelirse kesinlikle kabul edecegim.

Kendini nasil görmek istersin beyazperdede
- Ben bir kahramani oynamak isterim. Çocuklugumdan beri hep kahramanlarim oldu benim. Mesela Spiderman’i çok severim. Fantastik filmlerdeki iyilere yardim eden kahramanlari da… Benim yapimda böyle bir his var. Dedim ya savunulmaya muhtaç olanlari koruma içgüdüsüne sahibim. Kendi çapimda bir kahramanim. Bir Ortaçag filminde bir sövalyeyi oynamayi çok isterim. Haluk Bilginer’le ya da Ferhan Sensoy’la olabilir. Hatta bir komedide oynamayi kabul edebilirim.

Son olarak ne eklemek istersin tüm bu konustuklarimiza?
- Sevgiyi kalplerimizden eksik etmeyelim. Her seyin çözümü daha çok sevmekte. Ben buna gerçekten inaniyorum.

BARIS AKARSU: ASKTA ZOR BIRIYIM

Sevilen dizi "Yalanci Yarim" in yakisikli oyuncusu Baris Akarsu, "Özgür ruhlu kadinlari çekici bulurum. Fazla uzun boylu kizlari sevmem. Daha minyon kizlar ilgimi çeker, esmerler benim kalbime daha yakindir her zaman" diyor... ISTE O RÖPORTAJ...

Esinlenme konusunda yalniz görünüsünle alakali degil, müziginle alakali benzetmeler de var.
- Esinlendigim insanlar tabiî ki var. Dinledigim gruplar, sevdigim müzisyenler.... Esinlenme ile taklidi asla karistirmamak lazim. Görünüsümde de öyle… Önce saçimi uzattim, bir süre sonra gözlerime sürme çekmeyi denedim, yakisti dedim, devam ettim. Asla; “bak su gözüne sürme çekmis, ben de çekeyim” demedim. Mesela biyigi çok severim. Top sakal da biraktim biyigin altina güzel oldu.

Sik sik aynaya bakip, dis görünüsünle ilgili denemeler yapar misin?
- Kendimi severim, begenirim de. Aynaya sikça bakarim. Kendimde degisik seyler denemeyi severim, ama çok klasik bir adamimdir. Mesela; aksam giydigim seyleri ertesi gün giymem, diye kurallarim yoktur. Sevdigim bir t-shirtim varsa onu tekrar tekrar yikayip giyerim.

Kiyafetlerini nerden alirsin genelde?
- Her yerden. Genelde tek basima yapamam böyle seyleri. Fikir almayi severim. Özellikle takintili oldugum bir marka yoktur. Pazardan da bir Benimle alisverise çikarsan kafayi yiyebilirsin.

Gardrobunda en çok ne var?
- En çok koyu renkleri sevdigim için koyu renk t-shirtlerim vardir herhalde.

Araban var mi?
- Istanbul’da araba kullanmak büyük sorun. O yüzden ben motoru tercih ettim. Bir motorum var.

Ilgi alanlarindan bahsedelim. Politikayi, gündemi takip eder misin?
- Herkes kadar takip ediyorum. Politikayi pek sevmiyorum. Herhangi bir tarafta da degilim. Kendime ait hayat görüslerim var. Benim için her sey bir bütündür. Dünyaya dünya gözüyle bakarim. Savaslara katlanamiyorum. Baska insanlarin çikarlari dogrultusunda masum insanlarin ve çocuklari öldürmesine dayanamiyorum. Ayni durum hayvanlar için de geçerli. En küçük bir hayvana dahi kimsenin zarar vermemesine çalisiyorum. Savunulmaya muhtaç olanlari koruma içgüdüsüne sahibim. Hiçbir canlinin hiçbir canliyi ezmesine izin vermem elimden geldigince.

Burcun ne?
- Tam bir yengeç burcuyum. Hastaligina kadar tüm özelliklerini tasirim. Midem çok hassastir.

Yengeç burcu insanlari uzlasmaci ve uyumlu insanlardir. Sen nasilsindir günlük iliskilerinde?
- Duygusal biriyim... Çok çabuk kirilip, alinmam. Söz konusu olan deger verdigim insanlarsa, daha hassas davranirim. Bir de çabuk insan silerim. Dogrularimin içine baska seyler sokmam. Isime duygularimi karistirmam, mantikli davranirim. Ruh halim çok kolay degisir. Her an her seyi yapabilirim. Ruh halimi genelde saklamam, yansitirim. Kizginsam belli ederim. Aglamam gerekiyorsa aglarim. Duygularimi açikça ortaya koyarim, duygularini içinde patlatan biri degilim.

Ayni sey ask iliskilerinde de geçerli mi?
- Askta biraz daha zor biriyim. Sanirim bu yüzden iliskilerim çok uzun sürmedi (gülüyor). Tek bir seye odaklanan biri degilim, böyle olunca zaman problemi yasiyorum. Kiz arkadasim oldugunda bazen vakit ayiramiyorum. Iliskiler emek istiyor. Su an hayatimda biri yok ama hayatimdaki taslar biraz daha yerine oturunca birine asik olabilirim.

Iliskilerinde seni en çok bunaltan seyler nelerdir
- Çok sik aranmak. Neredesin, ne yapiyorsun, kimler var yaninda, bu sorulardan çok bunaliyorum. Çok üzerime düsülmesinden, çok ilgi görmekten hoslanmam. Ben de birçok erkek gibi daha çok kovalayan taraf olmayi severim. Kovalanmayi sevmem. Zoru severim.

Senin çok begenilen bir tarzin var, sen ne tarz kizlari begenirsin?
- Ben fazla uzun boylu kizlari sevmem. Daha minyon kizlar ilgimi çeker, esmerler benim kalbime daha yakindir her zaman.

Bir kadinin en çok nesinden etkilenirsin?
- Bakislarindan. Karakter olarak da özgür ruhlu kadinlari çekici bulurum. Kasinti insanlari sevmem. Normal seylerle mutlu olmayi basarmali.

Ergenlik döneminde odanda kimlerin posterleri vardi?
- Guns’n’Roses, AcDc, Iron Maiden posterleri vardi.

Simdiki evin nasil, ailenden uzak yasiyorsun degil mi?
- Ailem memlekette, çok özlüyorum onlari. Çok mutlular ama benden yana. Bag bahçeyle, kedi köpeklerimizle ugrasiyorlar. Onlar benim basarilarimla mutlu oldukça ben de mutlu oluyorum. Sik sik görmeye gidiyorum. Ben de Istanbul Sisli’de yalniz yasiyorum.

Seni en çok Istanbul’un neresinde görebiliriz?
- Taksim’de herhalde… Istanbul’un kalbinin Taksim’de attigini düsünüyorum. Kalabalik, her tarzdan ve her gruptan insanin iç içe yasadigi bir yer Taksim. Her seyini seviyorum Taksim’in, tehlikesini, degisikligini, her seyini... Orada yürürken her seyin olma olasiligini seviyorum.

Sürprizleri seviyorsun yani… Peki ya planlar ne alemde, uzun vadede ne gibi planlarin var?
- Bir rock müzikali yapmayi isterdim. Sahne sovlarinin yer alacagi iyi konserler yapacagim. Aslinda Türkiye’de bazi seyleri yapmak hem çok zor, hem çok rahat. Dünyada star statüsündeki müzisyenler günde saatlerce çalisip kendilerini yeniliyorlar, ama Türkiye’deki müzisyenler genelde elinde olanlarla yetiniyorlar. E böyle de para kazaniliyor, söhret geliyor. Sanirim bu insanlari tatmin ediyor. Dünya Türkiye ile sinirli bir yer degil. Dünya çapinda bir seyler yapmak isterken Türk olmanin dezavantajlarinin oldugunu bilsem de, bu anlamda bazi taslari yerine oturttuktan sonra degisik seyler yapmayi istiyorum. Korkulari yenmek lazim. Ben bir de sinema filminde oynamayi istiyorum. Bu dizide oynamamin amaçlarindan biri bu zaten. Karakterime uygun bir film teklifi gelirse kesinlikle kabul edecegim.

Kendini nasil görmek istersin beyazperdede
- Ben bir kahramani oynamak isterim. Çocuklugumdan beri hep kahramanlarim oldu benim. Mesela Spiderman’i çok severim. Fantastik filmlerdeki iyilere yardim eden kahramanlari da… Benim yapimda böyle bir his var. Dedim ya savunulmaya muhtaç olanlari koruma içgüdüsüne sahibim. Kendi çapimda bir kahramanim. Bir Ortaçag filminde bir sövalyeyi oynamayi çok isterim. Haluk Bilginer’le ya da Ferhan Sensoy’la olabilir. Hatta bir komedide oynamayi kabul edebilirim.

Son olarak ne eklemek istersin tüm bu konustuklarimiza?
- Sevgiyi kalplerimizden eksik etmeyelim. Her seyin çözümü daha çok sevmekte. Ben buna gerçekten inaniyorum.

düsündümde rahmetli barisla yapilarimiz düsüncelerimiz hemen hemen aynismiy:1no2: ben bu yoldan böyle devam edecgim, cok güuel bir reportaj ictenlikle samimiyetle tüm sorulari cevablamis:çok üzgünüm:

ben buraya yazinca sanki o, baris buradaymis gibi hissediyorum
sanki yazmazsam yalniz kalicak gibi geliyor bana ....ben seni hic yalniz birakmiycam.....:((
sizde birakmayin lutfen...

ben buraya yazinca sanki o, baris buradaymis gibi hissediyorum
sanki yazmazsam yalniz kalicak gibi geliyor bana ....ben seni hic yalniz birakmiycam.....:((
sizde birakmayin lutfen...

bu yazdigin olmamis amayasakkelime

hic birakirmiyiz:çok üzgünüm: o bizim artik gönlümüzde yasiyor, ve elimizden geldigince onu yasatmaya calisacagizsenağlama nur icinde yatsinlar

Resmi site admini SEVTOS ' un mesajı:

BARIŞ AKARSU ORMANIMIZ VAR ARKADAŞLAR..

TARİHİNE BAKIN GÖREBİLİYOR MUSUNUZ...ADINA BAKIN GÖREBİLİYOR MUSUNUZ...TAMAM MESELE YOK DEMEKTİR..TEŞEKKÜR EDERİZ...
ormangf5tc9.jpg

Bu orman buyuycek kocaman olucak tipki Baris gibi.......ve hic bir zaman unutulmayacak, sevgisi kalbimizde hic eksilmeyecek.......

Back