Bargello mu, d&p mi?

fiona16

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2011
442
323
158
kızlar belki bu soruyu daha önce sormuslardır bilmiyorum ama ben de sormak istedim. daha önce acık parfüm hiç kullanmadım. bu iki markayı kullananlardan tavsiyeye ihtiyacım var. kalıcılığı konusunda..bir de bilenler fiyatlarını da yazarsa sevinirim.

D&p bence daha kalıcı canım .benim aldıklarım hep kalıcı oluyor yani:44:

Bende bayadır bargello kullanıyorum. Mesela kıyafetlerime sıkıyorum ancak yıkayınca çıkıyor kokusu. Ve orijinallerine daha çok benziyo. Tek benzetemediğim Hypnotic Poison olmuştur Bargello'da orijinaline.. :) Ve 2 şişe 25 lira çok daha uygun D&P'den

ben d&p begenıyorum .bargello hıc kullanmadım

ama d&p den sık sık alıp cok memnun kaldıgım hypnotıc poıssonu bargello da hıc begenmedım .

bargelloda kokladıgım da kokudan tıksındım resmen .hacı kokusu gıbı kokuyordu

cevaplarınız için cok tesekkürler epeyce geç yazıyorum belki ama anca nete girme imkanım oldu. bu arada ben bargello aldım 2 şişe 25 tl gercekten birini kardesime verdim. kokuların isimlerini tam bilmesem de ben hugo boss intense aldım sanırım. kokuyu belki sevmeyenler vardır ama ben hem kokuyu sevdim hem de parfümün kalıcılıgını. sabah sıkıyorum ertesi gün bile kokuyu alabiliyorum. bargellodan memnun kaldım yani... daha da diğer parfümlere para vermem:)

bana niie denk gelmiyo bu kalıcı kokular ya.
zamanındaa ikisini de denemiştim ama sanki su sıkıyodum üstüme.kalan tek koku alkol kokusu oluyodu.

hypnotic poison ın orjinalini hiç denemedim ama bargello dan aldım ilk sıkışta biraz kötüydü. Fakat sonra inanılmaz hoşuma gitti ve acayip kalıcı.. Orjinali aynı mı bilmem ama dolumuna bayıldım..

D&P den envy me almıştım hiç memnun kalmadım özellikle ilk sıkıldığı zaman genzi baya bi yakıyo ve ortamda nahoş bi koku oluyo. bi daha d&p ye para vermem!

evet envy me beni de hayal kırıklığına uğratmıştı.orjinali çok hoş bi kokudur aslında.
dp de bargello da alkol oranları aşırı yüksek ve kalıcı değiller

hypnotic poison ın orjinalini hiç denemedim ama bargello dan aldım ilk sıkışta biraz kötüydü. Fakat sonra inanılmaz hoşuma gitti ve acayip kalıcı.. Orjinali aynı mı bilmem ama dolumuna bayıldım..

etraftan gelen tepkiler nasıl?ben de almayı düşünüyorum da...

etraftan gelen tepkiler nasıl?ben de almayı düşünüyorum da...

Annemin çalıştığı yere gittiğim de koridor başından benim geldiğimi anlıyorlardı :) herkes çok hoş kpktuğunu söylüyor.Hele de hastalardan biri gelip bizde bu güzel koku nereden geliyor diye bakınıyorduk meğerse parfümünmüş dedi. Cidden çok hoş tepkiler alıyorum. Sevgilim de çok beğendi. Ama sanırım Kim Kardashian ın parfümünü daha çok beğendi ama

Ben hypnotic poison un orjinalini denedim. Sahtesi daha güzel arkadaşlar. Ben ixora dan doldurtuyorum. Çok kalıcı. D&P' ninkini hiç denemedim. İlk sıktığınızda kötü kokuyor. Ama sonra bir harika. O yüzden dışarı çıkacağınız zaman önceden sıkın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…