Yerim ben senii kuzum benim.. :)Belki de bargello yapamamıştır kuzumtabi ki belki ben severim ama acılık varsa onu sevmeyeceğimden eminim işte deneyebilsem naçizane fikirlerimi belirticem ben de ama kısmet artık
Rica ederim canımmNot ettim. Kozmetikciye gittiğimde bakacağım teşekkür ederim
Aynen canım Gucci Envy me, tommy girl bunlar benim en sevdiğim çiçeksi hoş zarif ferah kokular..Kızlar bende parfüm önerilerinizi bekliyorum. Çiçeksi ferah kokuları seviyorum
Yerim ben senii kuzum benim.. :)
Ben acılık aldım hemde çok ismi gibi böyle miss gibi gül kokusu bekledim ama umduğum gibi çıkmadı..
Benim fikrimcede pek bir şey kaçırmış sayılmazsın denemesende olur yani
Tommy girl de aklımda canım. Yaza farklı bi kokuyla girmek istiyorum burberry classic kullanıyodum daha önce. Değişiklik şartAynen canım Gucci Envy me, tommy girl bunlar benim en sevdiğim çiçeksi hoş zarif ferah kokular..
Ayy burberry classicTommy girl de aklımda canım. Yaza farklı bi kokuyla girmek istiyorum burberry classic kullanıyodum daha önce. Değişiklik şart
Arada iyi oluyor kesinlikle değişiklik yapmak iyi hissettiriyor..Tommy girl de aklımda canım. Yaza farklı bi kokuyla girmek istiyorum burberry classic kullanıyodum daha önce. Değişiklik şart
Bende severek kullanıyodum ama bıkkınlık geldi artık değiştirmek istiyorumAyy burberry classicçok seviyorumm
Seni gidi Burberry kızı seniAyy burberry classicçok seviyorumm
Aynen canım yarın bakıcam her ikisine deArada iyi oluyor kesinlikle değişiklik yapmak iyi hissettiriyor..
Bunlarda güzel kokulardır seviceğine eminim canım.. :)
Sonra yine geri döneceksin benceeeBende severek kullanıyodum ama bıkkınlık geldi artık değiştirmek istiyorum
Sen hangi parfümü kullanıyosun ki canımSonra yine geri döneceksin benceeeama değişiklik iyidir aynen nuraycımın dediği gibi..
Evet evet benimde the beatim var hemSen de değilmisin ki sanki
Şu anda burberry classicSen hangi parfümü kullanıyosun ki canım
Kuzucum birazcıkta meyveli sakız gibi mi kokuyo o bana mı öyle geliyor.. Güzel esasında ama sanki birazcık sıradan gibi kuzuşumYa kızlar kimilerine bayık geliyor ama nedense ben burberry weekendi de çok beğeniyorum ya.. :) Sanki çamaşırlarım yeni yıkanmış gibi miss gibi çiçek kokusu insana kendini temiz hissettiriyor yani..
Ben yine de bi deneyeyim aklımda kalmasın belki severek kullanacağm güzel bi koku bulurumŞu anda burberry classicondan önce gucci envy me de kullanıyodum ona ara verdim ama yine kullanıcam ondan da bunun dışında aslında bende bir alternatif daha arıyorum. Ama burberry hep olcak gibi artık canım
Evet kuzum sakız gibi bi kokusu var hiç rahatsız edici değil.. yani illaki talid edilmesi basit bir koku :) pek bir özelliği yok o yüzden ismi haftasonu günlük bir koku yani pazara falan giderken sıkılan cinsten heheKuzucum birazcıkta meyveli sakız gibi mi kokuyo o bana mı öyle geliyor.. Güzel esasında ama sanki birazcık sıradan gibi kuzuşum
Ama yine güzel kokuyor kötü değil kesinlikle günlük olarak kullanılabilir..Evet kuzum sakız gibi bi kokusu var hiç rahatsız edici değil.. yani illaki talid edilmesi basit bir koku :) pek bir özelliği yok o yüzden ismi haftasonu günlük bir koku yani pazara falan giderken sıkılan cinsten hehe