Bargello açık parfüm kullananlar..

Belki de bargello yapamamıştır kuzum tabi ki belki ben severim ama acılık varsa onu sevmeyeceğimden eminim işte deneyebilsem naçizane fikirlerimi belirticem ben de amakısmet artık
Yerim ben senii kuzum benim.. :)
Ben acılık aldım hemde çok ismi gibi böyle miss gibi gül kokusu bekledim ama umduğum gibi çıkmadı..
Benim fikrimcede pek bir şey kaçırmış sayılmazsın denemesende olur yani

tamam minnoşumm..

Ya kızlar kimilerine bayık geliyor ama nedense ben burberry weekendi de çok beğeniyorum ya.. :) Sanki çamaşırlarım yeni yıkanmış gibi miss gibi çiçek kokusu insana kendini temiz hissettiriyor yani..

Sen hangi parfümü kullanıyosun ki canım
Şu anda burberry classicondan önce gucci envy me de kullanıyodum ona ara verdim ama yine kullanıcam ondan da bunun dışında aslında bende bir alternatif daha arıyorum. Ama burberry hep olcak gibi artık canım

Ya kızlar kimilerine bayık geliyor ama nedense ben burberry weekendi de çok beğeniyorum ya.. :) Sanki çamaşırlarım yeni yıkanmış gibi miss gibi çiçek kokusu insana kendini temiz hissettiriyor yani..
Kuzucum birazcıkta meyveli sakız gibi mi kokuyo o bana mı öyle geliyor.. Güzel esasında ama sanki birazcık sıradan gibi kuzuşum

Şu anda burberry classicondan önce gucci envy me de kullanıyodum ona ara verdim ama yine kullanıcam ondan da bunun dışında aslında bende bir alternatif daha arıyorum. Ama burberry hep olcak gibi artık canım
Ben yine de bi deneyeyim aklımda kalmasın belki severek kullanacağm güzel bi koku bulurum

Kuzucum birazcıkta meyveli sakız gibi mi kokuyo o bana mı öyle geliyor.. Güzel esasında ama sanki birazcık sıradan gibi kuzuşum
Evet kuzum sakız gibi bi kokusu var hiç rahatsız edici değil.. yani illaki talid edilmesi basit bir koku :) pek bir özelliği yok o yüzden ismi haftasonu günlük bir koku yani pazara falan giderken sıkılan cinsten hehe

Evet kuzum sakız gibi bi kokusu var hiç rahatsız edici değil.. yani illaki talid edilmesi basit bir koku :) pek bir özelliği yok o yüzden ismi haftasonu günlük bir koku yani pazara falan giderken sıkılan cinsten hehe
Ama yine güzel kokuyor kötü değil kesinlikle günlük olarak kullanılabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…