• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bardak takımı

denizseboo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
247
29
123
kızlarrrr ,bardak takımı konusunda bi türlü içime sinen modeli bulamıyorum..sizler aldığınız bardak takımlarının resimlerini paylaşırmısız..henüz almayanlar için bi fikir olur:)
 
kızlarrrr ,bardak takımı konusunda bi türlü içime sinen modeli bulamıyorum..sizler aldığınız bardak takımlarının resimlerini paylaşırmısız..henüz almayanlar için bi fikir olur:)

işte olduğumdan paylaşamıyorum ama aldıklarımın resimleri var bakabilirsin
 
Bernardo
dkudl.png
 
Sanırım misafir takımı denilenden bahsediyorsun, yoksa günlüklerimle birlikte mevlüt olsa apartmana yetecek kadar bardak almışım kardeşimin tabiriyle :)

$DSCN5667.webp
 
evet canım misafir için olanlardan bahsediyorum..bernardonun modelleri hoşmuş..indirimde var ,yarın b, bakayım diyorum..bardak takımı almayı düşünmüyodum ama almasam da olmayacak gibi sanırım
 
ben ayrı ayrı aldım bir takım almadım. mesela tesadüfen beğendim bardakları ve meşrubat bardağı ve su bardağı vadı. başka gün gezerken benzer çay bardağı buldum onları aldım. sonra yine gezerken baktım benzer sürahi buldum ve aldım. hepsi aynı model ama farklı markalarda. hatta kadehleri bile var ben gerek duymadığımdann almadım çok pahalı geldi açıkcası bana. böylelikle çok para vermemiş oldum. annenme kalsa kristal setlerden almamı istiyordu aama almadım
 
Son düzenleme:
Canım ben Bernardo'dan yemek takımam uyan bir setin içinden sadece meşrubat bardaklarından aldım. 6lı takımlardan alarak 12ye tamamladım ve yanına bir de sürahisini aldım benim için misafir bardak takımı olayı tamamen kapanmış oldu :) Yoksa benim de günlükte en az 4-5 farklı takım var su bardağı olarak. İkizbalık'ın dediği gibi apartmana yetecek kadar bol :) Ama misafirlikler ayrı, set halinde hem çok pahalıya geliyor hem de içinde benim asla kullanmayacağım parçalar var (şarap bardağı, viski bardağı vs) Eğer evinde vitrin düşünmüyorsan sen de benim gibi sadece meşrubat bardağı ve sürahi alabilirsin ya da ek olarak çay bardaklarını da 12ye tamamlayabilirsin ama o zaman yine biraz tuzluya geliyor :)
 
çok teşekkür ederim kızlar:)vitrin düşünmediğim için,bende sadece işime yarayan parçaları alacağım..en iyisi bu bence:)evimde gereksiz parçaların olmasını istemiyorum:)hepinize cevap verdğiniz için tş ederim:39:
 
Back
X