Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Belediye nikahı derken ayrıca düğün olacak mı? O nikaha sadece yakınlar mı gelecek. Eltilik zor mertebe çok dikkat çekmemelisiniz çok da sade olmamalısınız
Şaka bir yana daha sade bir elbise olabilirdi. Ben biraz abartılı buldum. Gelinin kız kardeşinden daha abartılı olma ihtimaliniz var
Nikahta alt üst takım veya gömlek etek veya pantolon yeterliydi bence , bu çok abartı olmuş, sadelik zarafettir bence , ben olsam soft renklerde bir takım veya mavi tonlarda alt üst kombin tercih ederdim
Hanımlar merhaba bi konuda kararsız kaldım desteğinize ihtiyacım var sizce bu elbise eltinin belediye nikahında giyilebilir mi boyu midi olarak kısaltma secenegimde var
Hanımlar merhaba bi konuda kararsız kaldım desteğinize ihtiyacım var sizce bu elbise eltinin belediye nikahında giyilebilir mi boyu midi olarak kısaltma secenegimde var
Çok abartılı geldi elti sonuçta eşin şık giyinsin sende güzel bedenine oturan bir elbise giyin heryerde giyebileceğin güzel elbise al aşırı eski model duruyor