Oyuzden direk cekip gidemiyorum yoksa gondermez heryeri kirip döker pislige yatacak korkuyorum küçük oglumda yanimda cunku etkilenecek uyaninca konusup esyalarimi toplayıp gideceğim insallah zorluk cikarmazsaKendi canından, kanından olan çocuğuna bunu yapan, sana neler yapmaz...
Cocuklarimi dusundugum icin malesef aniden cekip gidemiyorum kucuk oglum yanimda gitmeye kalkarsam aniden heryeri kirip doker pislik yapar oglum icin endiseleniyorum uyaninca konusup esyalarimi alip gidecegim zorluk cikarmazsaHerşeyi geçtim sadece o çocuğu düşünüyorum nasıl sıkıştırıp kolunu büker yaaa tanimadigim etmediğim halde sinirlerim bozuldu şimdi. 1 dk bile durma o evde eğer çocuklarını düşünüyorsan?
Evet zaten hareketleri mimikleri tuhaflasti. Cok endiselendim hemen anneme gonderdim cunku esim konusmasini bilmeyen biri bagirip kirip dokecek aniden gidersemde aynisini yapip gondermez konusup oylesi gidecegim zorluk cikarmazsagerçekten okurken ben dayanamadım. beklemeyin lütfen.. o çocuğun travmasını söylemiyorum bile.
çocuğunuza da kendinize de bunu yapmayın
Ben buraz birikim yapip cocuklarimi zora sokmayayim istiyordum ama ilk defa boyle birsey oldu haddini asti artik beklemek istemiyorum ama konusnadan gidemem çünkü zorluk cikaricak bugun konusacagim gidecegim insalahBoşanın.
Yazık size de evlatlarınıza da...
Amin amin ama cok merhametsiz vicdansiz yaptigi hersey mantikli geliyor oglum hak ediyor gibi dusunuyorAllah akıl fikir versin Allah ıslah etsin. Başka birşey diyemiyorum malesef
Insallah ama sabah kavga ettigimjzde boşanabilirsen bosan unut o isi dedi zorluk cikartacagina eminim ama umarim dusundugum gibi olmaz yinedeİnsallah bir zorluk çıkmadan halledersiniz.. Allah yardımcınız olsun
Annesi ve babasının davranışlarını cocuklarına aktarıyor. Yetiştirilişinde var büyüklerinden ne görmüş ise size onu aktarıyor malesef. Beynini ve aklını kullanamıyor demekki.Amin amin ama cok merhametsiz vicdansiz yaptigi hersey mantikli geliyor oglum hak ediyor gibi dusunuyor
Ya gercekten gormus biliyor gibi o kadar iyi anlattiniz ki aynen oyle onlardan ne gorduyse oyle ve dediginiz kullanmiyor yonlendirmeyle hareket ediyor hala ailesi yonlendiriyor olgunlasamadi malesef ve sabahtan aksama kadar yatip dizi izlese cay icse cocuklar ve ben hic ayak bagi olmasakAnnesi ve babasının davranışlarını cocuklarına aktarıyor. Yetiştirilişinde var büyüklerinden ne görmüş ise size onu aktarıyor malesef. Beynini ve aklını kullanamıyor demekki.
Allah yardımcın olsun arkadaşımCocuklarimi dusundugum icin malesef aniden cekip gidemiyorum kucuk oglum yanimda gitmeye kalkarsam aniden heryeri kirip doker pislik yapar oglum icin endiseleniyorum uyaninca konusup esyalarimi alip gidecegim zorluk cikarmazsa
Aklını calıstırmak gibi bir yeteneği yok malesefYa gercekten gormus biliyor gibi o kadar iyi anlattiniz ki aynen oyle onlardan ne gorduyse oyle ve dediginiz kullanmiyor yonlendirmeyle hareket ediyor hala ailesi yonlendiriyor olgunlasamadi malesef ve sabahtan aksama kadar yatip dizi izlese cay icse cocuklar ve ben hic ayak bagi olmasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?