• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bardağı taşıran son damla!!

Cakil01

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2020
35
8
16
34
Herkese merhaba daha oncede post acmistim esimle bosanmak istedigimi sorunlardan bahsetmistim ama birz para birikimim olsun istemistim 2 cocukla baba evinede gidilse yanimda olsun istemistim ama bu sabah cileden cikardi esim. Oncedende yazmistim ailesiyle ben konusmuyorum buyuk sorunlarimiz var dün babannesindeydi oglum esim küçük oglumla gitti almaya hem buraz otururuz demisti 1 saat sonra geldiler kapida buyuk ogluma kizip soylenmeye basladi durmadilar babannesinin yeni perdesini yirtti diye yirtti dedigide dugmesini kirmis sadece ben ustune gitme bunda birsey yok bagirma cocuga gelir gelmez dedim. Evin icinde ev ayakkabisi giyiyor diye delirdi asagi ses gidecek diye ki saat gec dedgil otle cok ses yok. Sabah oldu kahvalti hazırlıyorum firina gitti geldi esim buyuk oglum 5 yasinda bu arada kabakli borek istemisti yok diye ispanakli almis buaralar biraz argo konusuyor oglum babasindan ogrendigi laflardan dolayi gerizekali diye aglamaya basladi ben kabakl istiyordum diye. Esim bir hısımla cocugun ustune kostu duvara sıkıştırdı kolunu burktu senin ..... koyarim yeter artik dedi ben kostum zaten hickirarak agliyorum zaten kizdim bagirdim benim evlatlarima kufur edermezsin babalik bu degil adamlik bu degil cocuklarimida alir gider seni bosarim dedim. Ona kizacagina bana mi kiziyorsun dedi gidersen git bizde seni cekiyoruz dedi sonrada bi yere gidemezsin bosan bosanabilirsen yok otle bisi dedi. Yavrum o kadar korktuki anne bu adami birakip gidelim ben bi daha babam kufur etmediginde yaklasayim ona dedi neyse bisi olmamis gibi kahbalti yapiyorlar babasinin boynuna sariliyor elim kirli git basimdan diyor en azindan dokun şöyle yapma bunu diyorum sinirliyim diyor ben yemedim bu saat oldu hala yiyemedim annemleri aradim babam almaya gelecekti annemde annesi gille gorusmuyoruz ama arayayim ogluna sahip cikain beni delirtmesin dedi yusuf size gelsin ben konusacagim direk ararsaniz pislige baglar hersey kotu olur cocuk var 2 tane dedim neyse gitti oglum. Küçüğü uyuttum konusmaya gittim hic birsey olmamis gibi tv karsisinda battaniye almis ustune uyumus kalmis suan hala agliyorum elim ayagim buz gibi konusmak care degil sanirim gercekten bitmesi gerek bi insan sabah 7de uyandirildim agladi argo konustu diye cocuguna kufretim zorbalasir mi. Siz olsaniz ne yapardiniz benim yerime akil verin lutfen😪

Herşeyi geçtim sadece o çocuğu düşünüyorum nasıl sıkıştırıp kolunu büker yaaa tanimadigim etmediğim halde sinirlerim bozuldu şimdi. 1 dk bile durma o evde eğer çocuklarını düşünüyorsan?

Allah akıl fikir versin Allah ıslah etsin. Başka birşey diyemiyorum malesef 😔

gerçekten okurken ben dayanamadım. beklemeyin lütfen.. o çocuğun travmasını söylemiyorum bile.
çocuğunuza da kendinize de bunu yapmayın

Kendi canından, kanından olan çocuğuna bunu yapan, sana neler yapmaz...
Oyuzden direk cekip gidemiyorum yoksa gondermez heryeri kirip döker pislige yatacak korkuyorum küçük oglumda yanimda cunku etkilenecek uyaninca konusup esyalarimi toplayıp gideceğim insallah zorluk cikarmazsa😪

Herşeyi geçtim sadece o çocuğu düşünüyorum nasıl sıkıştırıp kolunu büker yaaa tanimadigim etmediğim halde sinirlerim bozuldu şimdi. 1 dk bile durma o evde eğer çocuklarını düşünüyorsan?
Cocuklarimi dusundugum icin malesef aniden cekip gidemiyorum kucuk oglum yanimda gitmeye kalkarsam aniden heryeri kirip doker pislik yapar oglum icin endiseleniyorum uyaninca konusup esyalarimi alip gidecegim zorluk cikarmazsa

gerçekten okurken ben dayanamadım. beklemeyin lütfen.. o çocuğun travmasını söylemiyorum bile.
çocuğunuza da kendinize de bunu yapmayın
Evet zaten hareketleri mimikleri tuhaflasti. Cok endiselendim hemen anneme gonderdim cunku esim konusmasini bilmeyen biri bagirip kirip dokecek aniden gidersemde aynisini yapip gondermez konusup oylesi gidecegim zorluk cikarmazsa

Boşanın.
Yazık size de evlatlarınıza da...
Ben buraz birikim yapip cocuklarimi zora sokmayayim istiyordum ama ilk defa boyle birsey oldu haddini asti artik beklemek istemiyorum ama konusnadan gidemem çünkü zorluk cikaricak bugun konusacagim gidecegim insalah

İnsallah bir zorluk çıkmadan halledersiniz.. Allah yardımcınız olsun

Amin amin ama cok merhametsiz vicdansiz yaptigi hersey mantikli geliyor oglum hak ediyor gibi dusunuyor😪😪
Annesi ve babasının davranışlarını cocuklarına aktarıyor. Yetiştirilişinde var büyüklerinden ne görmüş ise size onu aktarıyor malesef. Beynini ve aklını kullanamıyor demekki.

Annesi ve babasının davranışlarını cocuklarına aktarıyor. Yetiştirilişinde var büyüklerinden ne görmüş ise size onu aktarıyor malesef. Beynini ve aklını kullanamıyor demekki.
Ya gercekten gormus biliyor gibi o kadar iyi anlattiniz ki aynen oyle onlardan ne gorduyse oyle ve dediginiz kullanmiyor yonlendirmeyle hareket ediyor hala ailesi yonlendiriyor olgunlasamadi malesef ve sabahtan aksama kadar yatip dizi izlese cay icse cocuklar ve ben hic ayak bagi olmasak

Cocuklarimi dusundugum icin malesef aniden cekip gidemiyorum kucuk oglum yanimda gitmeye kalkarsam aniden heryeri kirip doker pislik yapar oglum icin endiseleniyorum uyaninca konusup esyalarimi alip gidecegim zorluk cikarmazsa
Allah yardımcın olsun arkadaşım 🙏

Ya gercekten gormus biliyor gibi o kadar iyi anlattiniz ki aynen oyle onlardan ne gorduyse oyle ve dediginiz kullanmiyor yonlendirmeyle hareket ediyor hala ailesi yonlendiriyor olgunlasamadi malesef ve sabahtan aksama kadar yatip dizi izlese cay icse cocuklar ve ben hic ayak bagi olmasak
Aklını calıstırmak gibi bir yeteneği yok malesef 😔

Back