Kekler - Pastalar Barbie pasta -Dr.Otker kabartma tozu sponsorluğunda

Nur ellerine saglık , fiyonkelledanda barbi pasta beklenirdi
Harika olmuş canım . Başarılar

ben bunu yiyemem ki ya çok güzel olmuş al bir köşeye koy harika olmuş nuryolu eline koluna sağlık

Ağzım açıktı en son halini gördüğümde. Çok güzel olmuş ellerine sağlık ve başarılarrrrr ben şok çok iyi yaa

Nuryolum ne yaptın sen yaaa
Heh dedim pasta kategorisi kazanmış,hemen aklıma senin bu pasta geldi,içimden dedim Nuryolum bu pastayı yapar mı acaba diye,senin topikte gödüğümde bayılmıştım çünkü.Ve yapmışsın çok güzel olmuş fiyonkellam ellerine sağlık,yarışmada başarılar dilerim güzelim

Barbie'nin eteğinden bir dilim kesip öylede foto çekseydin ya fiyonkellam

Çok teşekkür ederim prensescimBeğenmene çok sevindim Canım pastayı akşam kestik, kızım için yapmıştım o sebepten hemen kesme şansım olmadı MalesefEmeği hakikaten çok ama velakin yarışma için uygun bir pasta değilmiş demekki

Pastan çok güzel olmuş.Çok emek ve beceri isteyen bir pasta.Ama bebeğin sarışın.Sarışının adı var ,esmerin tadı var.

Şeker hamuru tarifi için teşekkürler.fazlaca ön planda.dilim alınamamış.ayrıca alta bir taban pasta kullanılabilir. Kalan şeker hamuru dondurucuda saklanabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…