- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeaa
Olmamış bu
Nur yolu ggeldimi tam gelir ..yaaaaikinci yada üçüncü olurmuyum acebaaDağılın kızlar birinci belli oldu.
Yaaa nanam toplan gidiyoruz,bide elbise yapmış şeker hamurundan
Olmamış bu
Hiiiiçç belli olmaz.kısmet benimki buzdolabında yarın atarım inş.değerlendirmede vitamin değeri,malzeme masrafı, yapım zamanı vs.dikkat ederim.Nur yolu ggeldimi tam gelir ..yaaaaikinci yada üçüncü olurmuyum acebaa
Oooo pastaniz ile senlenicek buralarrrr.takipteyimHiiiiçç belli olmaz.kısmet benimki buzdolabında yarın atarım inş.değerlendirmede vitamin değeri,malzeme masrafı, yapım zamanı vs.dikkat ederim.
Hadi ben gideyim de sen nereye gidiyorsun kakaommYaaa nanam toplan gidiyoruz,bide elbise yapmış şeker hamurundan
Evde değilim canımKattiil
Kaaatil
Katill Bence mutlaka katilmalisin nevosummm
Dağılın kızlar birinci belli oldu.
Anladım , hayırlısı olsun NevosunEvde değilim canım
Cumartesi döneceğim
Yani bu kategoriye katılmayacağım
CanimsinnYine sondan birinciyim o zaman desene.Ne zaman çok beğenildi zannetsem sondan birinci oluyom
Smileler beni anlatıyor
Çok teşekkür ederim canım benimmmm,yüreği de yüzü gibi güzel arkadaşımNurum eline sağlık.müthiş gözüküyor .
AhahaBi bakim çekmiştim sanki,bulursam atarım canimElinize sağlık.bir de dilimlenmiş foto görelim
Çok teşekkür ederim esesimmAyy bayıldım süper yaaa. .
Hamaratım ellerine sağlık. .
Sanırım oyum sana. .
Çok teşekkür ederim canım benimmmm,yüreği de yüzü gibi güzel arkadaşım