- 7 Ekim 2008
- 62
- 0
sonuç almana çok sevindim canım bbizde limonilezeytin arkadaşımızla bugün verdik sipariş umarım bizde memnun kalırız.. bu ara senin selülitler kaç dereceydi ve ne kadar azalma oldu? hiç incelme oldumu ve spor yaptınmı hıı bide günde kaç kere ve nasıl kullandın:) ayy çok soru sorduummmm
Aşkolsun canım birbirimize soru sormayacaksak ne işimiz var forumda memnuniyetle cevaplarım kaydirigubbakcemile5
Benim selülitlerim 2. dereceydi ,kullandığım sürede çok iyi sonuçlar aldım neredeyse sıfırlandı bile diyebilirim ama gerçek şu ki bırakınca az da geri dönüş oluyor kafamçokkarıştı.
Spor ilk iki kutuyu kullanırken günde 30 dk şeklinde yaptım yanında hafif bir diyette uyguladım.Sabah,akşam kullandım streçle filan sarmadım ( öyle şeyler içimi daraltıyo ) ama az az değil her üst bacak ve kalça için en az bir ceviz kadar kullandım.
Evet diyet ve sporla kilo da verdim hatta 5-6 kilo kadar verdim ama bacaklarım hiç bu kadar ince olmamıştı zayıfken bile .Şu kadarını söyleyeyim şu an bacaklarım içten birbirine hiç değmiyor .Az bişey basen kısmımda kaldı kilo vermek istemediğim için son 1-1.5 aydır spor ve diyet yapmıyorum kremi de bıraktım vücut dinlensin diye .Bir haftadır yeniden başladım ,yanlarda kalan kısımlara sürüyorum yanlardan birer cm daha incelince tamamdır delikafadulden.Başka sorun olursa lütfen çekinme .