Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar, kremi kullanalı daha 2 gün oldu ancak banyoda kese yapıp masajla sürmeme rağmen ne kızarma oldu ne yanma.Neden böyle oldu acaba?
beklenen yanma bugün gerçekleşti... Bugün ikinci günümdü.
Ama ben inceltici etki yapacak diye çok korkuyorum Acaba sadece yağlı bölgelerdeki yağları yakıyor da ondan mı incelme sağlıyor,öyleyse benim bacak bölgem yağlı olmadığı için incelme sağlamaz herhalde.OFff kafam çok karıştı,bu inceltme etkisinden
Aranızda zayıf olup da kullanan olmadı mı???
Merhaba çok uzun süre geçmiş ama yinede şansını deneyeyim. Bi sorun olacaktı acaba bu kalıcı bi inceleme mi yapıyor yoksa bırakınca geri yağlar geliyor mu. Yani diyet ve egzersizi bırakmamak şartıylaArkadaşlar Olay parfümeride ürün var
ambalajı değiştirilmiş sadece içerik v.s. aynı
69,95 TL satıyorlar 2. üründe % 30 luk indirimleri varmış.
aydın hatay istanbul izmir ve manisada şubeleri mevcut
aslında barbara bort stantı olan tüm yerlerde vardır
ykm, boyner mağazaları v.s.
evet canım kalıcı bir incelme sağlıyor. diyet ve spor yapmanda şart değil yeterki yediklerine dikkat edip kilo kontrolün olursa incelme kalıcıMerhaba çok uzun süre geçmiş ama yinede şansını deneyeyim. Bi sorun olacaktı acaba bu kalıcı bi inceleme mi yapıyor yoksa bırakınca geri yağlar geliyor mu. Yani diyet ve egzersizi bırakmamak şartıyla
Teşekkürler hemen denemeye başlayayım o Zaman peki ilk belirtiyi kaç hafta da görmeye başladınızevet canım kalıcı bir incelme sağlıyor. diyet ve spor yapmanda şart değil yeterki yediklerine dikkat edip kilo kontrolün olursa incelme kalıcı
inan hatırlamıyorum ama 1. tüp bitmeden sonuç aldımTeşekkürler hemen denemeye başlayayım o Zaman peki ilk belirtiyi kaç hafta da görmeye başladınız
merhabalar umarım bende soru sormak için geç yazmamışımdır bende dün kullanmaya başladım kremi bende ne kızarıklık nede yanma oldu duştan çıktım öyle uyguladım bolcada sürdüm. kese bile yaptım bacaklarıma ona rağmen kızarma yanma olmadı. Merak ettiğim ürünün kullanımında da yazmadığı kremi sürdükten sonra kaç dk masaj yaptınız. ben 1 yada 2 dk yaptım süre yazmadığı için. :Sinan hatırlamıyorum ama 1. tüp bitmeden sonuç aldım
rica ederim
kremi yedirene kadar yaptımmerhabalar umarım bende soru sormak için geç yazmamışımdır bende dün kullanmaya başladım kremi bende ne kızarıklık nede yanma oldu duştan çıktım öyle uyguladım bolcada sürdüm. kese bile yaptım bacaklarıma ona rağmen kızarma yanma olmadı. Merak ettiğim ürünün kullanımında da yazmadığı kremi sürdükten sonra kaç dk masaj yaptınız. ben 1 yada 2 dk yaptım süre yazmadığı için. :S