Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
baileys bravo valla, umarım incelme hızı hiç düşmez alkisalkisalkis
ben beceremiyorum. çünkü bacaklarım kızarmıyor. sadece ilk gün kızardı. ama ondan sonra bir daha hiiiç kızarma olmadı. her gün, günde iki kez kese yaptım, bacaklarım resmen tahriş oldu, ama işe yaramadı. kızarma falan yok. bu sefer de krem etkisini göstermiyor herhalde.
ben inceltme masajına da gidiyorum. orada masözüm yeter ablaya sürdürdüm, ama yok. yine kızarmadı. yarım saatlik bir masaj bu. o bile kızartamıyorsa benim bacaklarımını kimse kızartamaz. bu sefer kreme güvenimi yitirmeye başladım, resmen kullanasım gelmiyor. bu gittiğim salonda bana bir krem aldırmışlardı. o mesela anında sürer sürmez kızarıyor. hatta süren kişinin kollarını yakıyor. benim bünyem biraz hassastır, karnıma çok az sürebiliyorlar, yoksa tansiyonumu etkiliyor sanki, midem bulanıyor birdenbire. bu kremi bir veya iki haftada bir sürdürüyordum. şimdi diyorum, acaba bu barbara bort bittikten sonra direk o kremi sabah-akşam uygulasam mı? tam adını unuttum, masaja gidince alır, yazarım buraya.
ama bu barbara bort'un işe yaraması için yapabileceğim başka bir şey var mı? bacakları kızarmayanlar bana fikir verebilirler mi? ama streç filmle sarmak dışında, çünkü onu yapamam gerçekten. o şekilde iki dakika bile duramazmışım gibime geliyor.
bu arada üst bacaklarımı en kalın yerinden ölçtüm. sol bacak 54 cm, sağ bacaksa 56 cm. arada 2 cm fark var. bu normal midir?