• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Banyo Dekorasyonu Banyomdaki değişiklik...

flora13

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2011
227
4
96
İzmir
$IMG_1820.webp$IMG_1822.webp$IMG_1816.webp$IMG_1814.webp$IMG_1818.webp
Siyahla fuşyanın birbirine yakıştığı ve banyomda da farklı bir renk aradığım için böyle bir değişiklik yaptım.Daha önceki fotoğrafları da bu sayfada zaten.Sizlerin de yorumlarınızı bekliyorum. :16:

Eki Görüntüle 533051 Eki Görüntüle 533045 Eki Görüntüle 533046 Eki Görüntüle 533047 Eki Görüntüle 533048
Siyahla fuşyanın birbirine yakıştığı ve banyomda da farklı bir renk aradığım için böyle bir değişiklik yaptım.Daha önceki fotoğrafları da bu sayfada zaten.Sizlerin de yorumlarınızı bekliyorum. :16:

banyon çok güzel cnm ben çok beğendim ama bu banyo benim olsaydı eğer sadece yere beyaz bi peluş atardım okadar klozetin onundeki ayak paspası filanda koymazdım sadece lavabo önüne bir beyaz peluş...sabunluklarda da tercihim muhtemelen siyah olurdu yada gri... ben herzaman sadelikten yana olduğum için sanırım yorum demişsin yorumumu yazdım lütfen bana kızmaaa tatlım :49::49:

canım banyon harika,pembiş şeyler de çok güzel ama bence de pembe pek olmamış,yani beyaz tercih etseydin daha güzel olurdu,umarım bana da kızmazsın..sevgiler

Galiba siyah beyazdan sıkılmaya başlamışsın.
Canın biraz renk istemiş :)

Siyah beyaz sevmeyen biri olarak,bu halini,eskisinden daha çok beğendim.
Bir de sanki klozet kapağını beyaz yapsan güzel olur gibi geliyor.

Galiba siyah beyazdan sıkılmaya başlamışsın.
Canın biraz renk istemiş :)

Siyah beyaz sevmeyen biri olarak,bu halini,eskisinden daha çok beğendim.
Bir de sanki klozet kapağını beyaz yapsan güzel olur gibi geliyor.

aynen öyle canım biraz renk olsun istedim.kırmızı her yerde kullanıldığı için ben pembeyi tercih ettim.beğenmene sevindim.

canım banyon harika,pembiş şeyler de çok güzel ama bence de pembe pek olmamış,yani beyaz tercih etseydin daha güzel olurdu,umarım bana da kızmazsın..sevgiler

sağol canım yorumun için.zaten önceki paspasım sabunluğum falan hepsi beyazdı.zaten bu sayfada var resimleri.oradan bakabilirsin.biraz değişiklik aradım.:42:

Benim banyom koyu füme,klozet takımına varana kadar banyo paspası almak yerine,beyaz tüylü ve ebatları biraz daha büyük bir peluş halı tercih ettim ama bu benim sadeliğimden kaynaklanıyor tabi.
Ama bence senin seçimin çok hoş,pembe banyoya canlılık vermiş,şeker gibi olmuş işte :34: ben beğendim :3:

Benim banyom koyu füme,klozet takımına varana kadar banyo paspası almak yerine,beyaz tüylü ve ebatları biraz daha büyük bir peluş halı tercih ettim ama bu benim sadeliğimden kaynaklanıyor tabi.
Ama bence senin seçimin çok hoş,pembe banyoya canlılık vermiş,şeker gibi olmuş işte :34: ben beğendim :3:

beğenmene sevindim canım.teşekkür ederim..:16:

çok güzel olmuş güle güle kullanın, ben birde banyolarda biblolarıda seviyorum belki sende siyah beyaz sevgili (çift) biblolarından koyabilirsin, sadece bir öneri :)

siyah beyaza ben kırmızıyı yakıştırıyorum ama pembe de hoş olmuş.yalnızca çöp kovan farklı sanırım takmın parçası değil o basit kalmış onu değiştirp takımından tek parça bul güle güle yıkanın..

Ben çok beğendim tam kafamdaki banyo şekli renklerde çok tatlı olmuş sadece klozetin önündeki pembe paspas fazla olmuş ama çok tatlı yani banyom kahveli olduğu için hiç bi zaman yapamıcağım bişi:(

keşke pembe peluşlar yerine metal renkli aksesuarlar kullansaydın hem musluklarla hem fayanslarla daha uyumlu olurdu bak burada güzel örnekler var Banyo Aksesuarı

Back
X