• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

banyom için fikir rica ediyorum.

geveze1984

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2013
153
12
38
35
merhaba,
banyo duvarlarım üstü krem ( yarıya kadarı ) altı siyah fayans, yer beyaz, banyo dolaplarım kırmızı.
sizce nasıl bir banyo paspas seti almalıyım ? ve de banyo setim nasıl olmalı ?

merhaba,
banyo duvarlarım üstü krem ( yarıya kadarı ) altı siyah fayans, yer beyaz, banyo dolaplarım kırmızı.

Banyonuzda sabit olarak krem var,siyah var,beyaz var ve kırmızı var, o yüzden banyo setini bence düz renk seçmelisin. Kırmızı veya krem olabilir. Üstü desenli, yada bir kaç renkli birşey seçersen bence oldukça karmaşa olur. Zaten yeterince renk var o yüzden alacağın eşyaları tek düz renk seçmende fayda var.

Banyonuzda sabit olarak krem var,siyah var,beyaz var ve kırmızı var, o yüzden banyo setini bence düz renk seçmelisin. Kırmızı veya krem olabilir. Üstü desenli, yada bir kaç renkli birşey seçersen bence oldukça karmaşa olur. Zaten yeterince renk var o yüzden alacağın eşyaları tek düz renk seçmende fayda var.

teşekkür ederim , çok doğru söylüyorsunuz. benim de kafam bu yüzden karışmıştı çok karman çorman renklerle dolu çünkü :=)

teşekkür ederim , çok doğru söylüyorsunuz. benim de kafam bu yüzden karışmıştı çok karman çorman renklerle dolu çünkü :=)

Karman çorman değil, aslında hepsi birbiri ile uyumlu renkler onda sıkıntı yok, alacağın şeyler tek renk olursa sorun olmaz. Bir de banyonuz nasıl çok büyük değilse , krem tonlarını tercih edin bence. Malum banyolar zaten ışık almıyor, kırmızı yoğunluğu olursa daraltabilir pek ferah olmayabilir. Krem ferah tutar.

merhaba,
Kesinlikle krem bence. Hatta çamaşır psepetin vs de krem olsun. Yeterince renk varmış.

Back
X