• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

banyom için fayans seçenekleri

derinada

Nirvana
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2009
72
0
611
İzmir
banyo tadilatındayız mutfaga karar verdım ama banyoya karar vermek daha zormuş sizce hangisi

Eklentiler

• $IMG_3623.webp
    $IMG_3623.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 93
  • $IMG_3624.webp
    $IMG_3624.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 88
  • $IMG_3626.webp
    $IMG_3626.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 98
  • $IMG_3627.webp
    $IMG_3627.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 100
Son düzenleme:
yani hangi fayans daha güzel demek istedim bırıncı ve üçüncü model bıen seramık digerleri çanakkale seramık yanıtlar için teşekkürlerrr

canım bende iki fayans arasında kalmıştım bunlardan biri1. fotoğraftaki seçtiğin bence 1. fotoğraftaki daha güzel ve hoş durur ben kütahya seramikten bi model seçtim bakabilirsin konuma

bence 2. ve 4.fayans modeli güzel modern duruyo ama 2. foto daha bi hoş sanki fayanslar zaten resimdeki gibi değildir canlı görünce dahada güzel olduklarını farkediyosun

1. ve 3. fotoğrafdaki fayansları beğendim.Şimdiden güle güle kullanın.
Özellikle 2.fotoğraf soğuk durmuş.

eminim güzel olanı seçeceksindir bazı kişiler böyle şeyleri bile önemsemez bi ne kadar özenli seçiyoruz mesela benim seçtiğim fayansın en beğendiğim özelleği çoğu fayans kabartmalı gibi gibi duruyo benim seçtiğim sanki kara kalem çalışması yapılmışmış gibi duruyo ve görüş açını değiştirince o çizgiler bi görünüp bi kayboluyo kendi zevkinle olsunda gerisi önemli değil sonuçta sen kullanacaksın canım

Haklısın canım ben bıraz fazla titizleniyorum galiba normaldede çok kararsızımdır.bırde konu ev dekorasyonu olunca herzaman yapamadığımız için fazlaca takıldım yarın inş netleştiricem senın fayansları da çok beğendim güle güle kullan çok zevkli bir seçim yapmışsın

nihayet karar verdık fayanslara vitradan seçım yaptık inş güzel olur bıtınce resım yuklerım

Eklentiler

• $IMG_3639.webp
    $IMG_3639.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 58
  • $IMG_3640.webp
    $IMG_3640.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 48
  • $IMG_3641.webp
    $IMG_3641.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 51
  • $IMG_3643.webp
    $IMG_3643.webp