Hahaha, haklısın, konuşacak daha önemli şeylerimiz olduğu için hiç kıl tüy muhabbetine girmemiş olduğumuzu farkettim bugüne kadar.Sevgilim bile bilmez neremi neyle aldigimi demissin bence bundan sonra da bilmesin
Bi sonra ki asamasi biyiklarimi iple alsana olur
kızzzz 38 mı oldun sen doguma cok az kaldı hee bugun yarın gelırrrKonu basligi bence yanlis olmus
"Kıllarımı nasil aldigimi dert eden arkadas"olmaliydi bence
Insanlara burda vakit kaybi su konun
Ay yok artik. Nasil olsa taktim yuzugu kocamdir diye bende mi aldirsam kiz belese gelir heee.Hahaha, haklısın, konuşacak daha önemli şeylerimiz olduğu için hiç kıl tüy muhabbetine girmemiş olduğumuzu farkettim bugüne kadar.Sevgilisine ağda yapan erkek biliyorum ben. Onun dışında geçenlerde bizim kızlar konuşuyorlardı, ya hamileyken nasıl alacağız muhabbeti, bi tanesi dedi ki ay yok ben kocamdan o konuda yardım isteyemem, kuaföre giderim falan dedi, bi tanesi kocamdır sonuçta bizim çocuğumuza hamileyim, bana o konuda yardımcı olmalı falan dedi, sohbet çok akıcıydı.
valla çok zor durumlarda yardım edıolar rabbım dusurmesın kızlarAy yok artik. Nasil olsa taktim yuzugu kocamdir diye bende mi aldirsam kiz belese gelir heee.
Kocamin gozunde cekiciligimi kaybetmek istemem o kadar laubalilige gerek yok
Agdadan sonra "insana benzedin giz" da diyolar midir acaba haha
Ben o konuda yorumsuz kalmıştım mesela sonuçta duruma ve kişilere göre değişir. Hayat hastalıkta ve sağlıkta beraber olmak için birleştiriliyor hani bugün ay ben kocama ağdamı yaptırmam diyen insanın yarın öbür gün yatalak bir duruma düşüp de altını kocasının almayacağının bir garantisi yok. Tabi el ayak tutması başka, hastalık durumu başka.Ay yok artik. Nasil olsa taktim yuzugu kocamdir diye bende mi aldirsam kiz belese gelir heee.
Kocamin gozunde cekiciligimi kaybetmek istemem o kadar laubalilige gerek yok
Agdadan sonra "insana benzedin giz" da diyolar midir acaba haha
Ya hamilesin cok zor durumda kalirsin tabi yardim eder o baska bisey.valla çok zor durumlarda yardım edıolar rabbım dusurmesın kızlar
AynEn.Ben o konuda yorumsuz kalmıştım mesela sonuçta duruma ve kişilere göre değişir. Hayat hastalıkta ve sağlıkta beraber olmak için birleştiriliyor hani bugün ay ben kocama ağdamı yaptırmam diyen insanın yarın öbür gün yatalak bir duruma düşüp de altını kocasının almayacağının bir garantisi yok. Tabi el ayak tutması başka, hastalık durumu başka.
Konu basligi bence yanlis olmus
"Kıllarımı nasil aldigimi dert eden arkadas"olmaliydi bence
Insanlara burda vakit kaybi su konun
tabı kı mesela ben sadece tuvalete kalkıom çok rısklıyım kuafore gıtmem mumkun degıl ben yapamıom offfffffff annem yaptı ıkı kere o da gıttı tabı mecbur artık yaramı deşti bu kıl tüy mevzusu artık ınsanlıktan çıkıp çıkıp gerı donuyozYa hamilesin cok zor durumda kalirsin tabi yardim eder o baska bisey.
Ama hamileyim kocam yardim etcek tabi deyip her agda mi ona yaptiramam valla.
Ne bilim ben kocayla arada belli bi mesafe olmasi gerektigini dusunuyorum.
Ah canim insallah cabuk atlatir, bebisini saglikla kucagina alirsin.tabı kı mesela ben sadece tuvalete kalkıom çok rısklıyım kuafore gıtmem mumkun degıl ben yapamıom offfffffff annem yaptı ıkı kere o da gıttı tabı mecbur artık yaramı deşti bu kıl tüy mevzusu artık ınsanlıktan çıkıp çıkıp gerı donuyoz
başaka durumda asla yardım almazdım ondan
aynen ama yıne de ınsan esınden de olsa utanıyo sana dua edıcem ınsallah tutar bebısın ben de cok zor kavustum kızıma bılırım zorlugunuAh canim insallah cabuk atlatir, bebisini saglikla kucagina alirsin.
Ben de istiyorum bebis 10 gun sonra tup bebek tedavisine basliycam cok heyecanliyimm.
Darisi bizim basimiza.
Hem kili tuyu de cok sorun edip zorlama kendini nasil olsa sicaklar gecti idare ettigi kadar artik
o kadar saat mi? işte kk hanımlarının bilip bilmeden konuşmayı sevdiğinin kanıtı bi yorum. hanımefendi uzun dediğim banyo sadece 30-35 dk bişeydi ayrıca her katta 10 tane banyo var ve bizde sıra falan olmaz yani bir insanın banyoda uzun kalması isterse 2 saat kalsın bi başkasına engel olmuyor çünkü 7/24 sıcak suyumuz olduğu için isteyen istediği saatte banyoyu kullanabilir. bir katta toplam 70-80 kişi var ama herkesin banyo yaptığı zaman farklı olduğu için yığılma sıra falan olmuyor. bana bunu sorması tamamen boş iş yani. tek bi banyo olsa anlarım ama 10 tane banyo var ve bunların çoğu boş. bilip bilmeden burada herkes saçma sapan yorumlar yazmış zatenSahi o kadar saat yurt banyosunda bide sıra olan yerde ne yaptın bende sorarım biz hamam giderdik ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?