kızzzz 38 mı oldun sen doguma cok az kaldı hee bugun yarın gelırrr
ayyy amınnnEvet bizde beklemedeyiz artik .
Hayirlisi ile Rabbim herkesi kavustursun.
meşgul olmak istemeyen meşgul olmaz zorla mı okutuyoruz yorum yazdırıyoruz ? ben de kendimce derdimi anlatıyorum meşgul olan birisi varsa kendi istediği için meşgul oluyordur başka bir sürü konu var gidip ona yazabilirler yani benim sıkıntım değil birilerinin meşgul olması. silah zoruyla okutmuyoruz burda bu konuyu kimseyeYa Allah sana gerçekten hiç dert vermemiş insanları burda meşgul ediyosun
Bize yapcagin atari oda arkadaslarina yapsana kiz. Icine ata ata hasta olcan valla Allah korusunmeşgul olmak istemeyen meşgul olmaz zorla mı okutuyoruz yorum yazdırıyoruz ? ben de kendimce derdimi anlatıyorum meşgul olan birisi varsa kendi istediği için meşgul oluyordur başka bir sürü konu var gidip ona yazabilirler yani benim sıkıntım değil birilerinin meşgul olması. silah zoruyla okutmuyoruz burda bu konuyu kimseye
Ayyyy bunlari okumustum hepsi bu arkadasinmiArkadaştan başka bir derdini görmedim daha bu kadar da olur mu ya.Eki Görüntüle 1660480
Evet,atik ali serisi gibiAyyyy bunlari okumustum hepsi bu arkadasinmihahahahahahah
Belki de tuyleride seri yapiyodu ondan bu sinir stressEvet,atik ali serisi gibi
Bundan sonra bir konu daha açtı kuşum sen görmedin mi onuAllahtan boş insanlarız bir haftada 4 konu açmışsın sonra kim okurdu. Madem öyle neden buraya danışıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?