Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
banyoda ne yaptın diyen arkadaş
- Konu Sahibi MilkCoffe
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Haziran 2013
- 21.669
- 1
- 17.538
- 498
Bence asiri baski altında büyümüş aman kimseyle konusma aman kimseye bisey verme aman da aman diye soyutlamis kendini basit bi tüy muhabbetini bile ozelden saymis yani hani kılda keramet olsa diycemBelki bu konu hakkında da malım kıymetli diye düşünüyordur, anlarsınız ya hani.
Aklıma bir film geldi, adı Masumiyet. Bir hayat kadını vardı, kendisiyle birlikte olmak isteyen adama isyan ediyordu bağırarak, "benim ulan bu, benim! ortağım mısın p**şt?!" diye.
- 25 Ağustos 2014
- 20.398
- 48.331
- 798
yazdıkca yazasım geliyo ya.. 'kimbilir daha neler görücem' demiş bir de.. ne gördün de güzel kardeşim? aç BDV'yi bi oku, git haberlere gazetelere bir bak; anlarsın neler var.. inşaAllah o kötü şeylerin hiç birini yaşamazsın.. ama bu kadar da öküz altında buzağı aramak, seni hem mutsuz eder hem de yalnız..
- 3 Eylül 2015
- 168
- 112
- 18
Ya şimdi herkesin derdi kendine evet çok kafaya takılacak bi konu değil ama dert edinmiş bu kız da :) kıl tüy mevzularından konuşmayı sevmeyebilirsiniz ama size sorulan bi soruya cevap vermemek saygısızlık bence onun yerine arkadaşınıza bu konudan konuşmak istemediğinizi söyleyebilirdiniz. Aynı oda da dört kişiyle yaşıyorsanız bence hoşgörünüzü arttırmanız gerek :)
Sevgilim bile bilmez neremi neyle aldigimi demissin bence bundan sonra da bilmesinKıza burada yüklenilmiş ama ben de sevmem mesela o tarz muhabbetleri, o ne öyle yani sana ne neyle alıyorsan alıyorsun, kime ne. Bazı insanlar nerede duracağını bilemez, kimisi çok patavatsızdır falan ne dediğini bilmez, kimisi yerli yersiz konuşur falan ben de yurttayım ve çok gördüm bunlardan. Çok mu yumuşak yüzlüsün acaba? Yurt tarzı ortamlarda her çeşit insan olduğu için birazcık sert mizaçlı olmak ya da en azından yumuşak yüzlü olmamak iyidir. Biraz böyle karşıdan bakınca "ya şimdi bişey dersem tersler belki, kalkar ters bişey söyler" tarzı bi havayı az da olsa vermek lazım karşıdakine çünkü insanlar çok laubali. Ben mesela mıç mıç olmayı sevmem bazı konularda ve sevgilim dahi bilmez neremi neyle aldığımı. Bu bakış açısına göre değişir bence üzerinde durmasan daha iyi edersin. Bazı yurtlar tımarhane gibi, aah ah ben neler gördüm bu zamana kadar... Biraz durumlarla alay etmeyi öğren sen de, mesela bizde şu an kızın biri koridorda arkadaşıyla görüntülü konuşma yapıyor ve hoparlörü falan da açmış, yurtta millete naklen yayın yapıyor ve ben bir saattir ona gülüyorum. Bi de birbirlerinin ne dediklerini anlasalar konuşabilecekler adam gibi! Geçenlerde de odaya gidiyordum, koridordayım, koridordaki telefon çaldı. Hiç huyum değildir ama açasım geldi ve açtım. Aslında açmamam lazımdı. Bi tane erkek, genç bir erkek sesi. X orada mı, görüşebilir miyim dedi. Siz nereyi aradınız? dedim. KYK yurdunu aradım, siz kimsiniz? dedi. Burası Teknosa, yanlış aradınız dedim. Hala daha ısrarla kyk'yı aradım falan diyordu, bi güzel işlettim onu. Ya yapmamak lazım ama yaptım, suçluyum.
Bi sonra ki asamasi biyiklarimi iple alsana olur
Son düzenleme:
- 3 Mayıs 2015
- 13.306
- 48.729
- 598
- 18 Aralık 2009
- 6.115
- 6.542
- 773
allah bana senin gibi bi arkadaş vermediği için çok memnunum hoş muhattap olmazdım.
ne kadar takık birisin sen gerçekten.
kız arkadaşların neyle alıyorsun dediyse ne olmuş yani bizde arkadaşlar arasında konusuyoruz hatta daha gecen sordum bi arkadasıma boşver ağdayı lazerden memnunum ben sende git dedim.
vay be ne büyük soru sormuşum bende te allam.
ne kadar takık birisin sen gerçekten.
kız arkadaşların neyle alıyorsun dediyse ne olmuş yani bizde arkadaşlar arasında konusuyoruz hatta daha gecen sordum bi arkadasıma boşver ağdayı lazerden memnunum ben sende git dedim.
vay be ne büyük soru sormuşum bende te allam.
- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
mrb bayanlar bilenler bilir kyk yurdunda 4. senem artık uzamadan etmeden bi an önce okulumun bitmesi tek dileğim. eğitim fakültesinde okuyorum. ALLAH nasip ederse alnımın akıyla mezun olacağım ALLAH herkesin gönlüne göre versin. ben hep böyle dua ederken genellikle nedense bütün gariplikler beni buluyor. bugün dershaneye gittim merkeze, sonra yurda geldiğimde odada ne göreyim, kızlar birbirine ağda yapıyorlardı. yani biri diğerinin koltukaltına ağda yapıyordu. selam, kolay gelsin sohbetlerinden sonra kızlar işte konuşmaya başladılar, makine şöyle, jilet böyle, ağda böyle yapıyor falan diye. neyse bi yandan arkadaş da yapıştırıp çekiyor falan ben de telefonumla uğraşıyordum biraz da dinleneyim dedim. kız dedi ki yaa benim canım çok yandı,her tarafım kızardı yanıyor falan. şimdi yurtları bilen bilir belki genel yurt bu ve imkanlar felan kısıtlı. insanın evindeki banyosu geniş olur genelde, priz falan imkan vardır. bizim banyolar böyle giysi mağazalarındaki giyinme deneme kabinleri düşünün o büyüklükte, duşkabin kadar bişey ve içeride priz falan yok. hani mesela epilasyon makinesiyle banyoda kendinize epilasyon yapamazsınız mesela o imkan yok çünkü. neyse onlar öyle konuşurlarken kız bana döndü ve Milk sen neyle alıyorsun? falan dedi. nasıl yani? dedim. vücudundaki tüylerini yurttayken nasıl temizliyorsun yani ağda mı yapıyorsun, makine mi, ne yapıyorsun falan dedi. ben de pek hoşlanmam o tarz şeylerin konuşulmasından yani sonuçta bana özeldir onun öyle meraklı meraklı bunu sorması bana garip geldi ve hiç beklemiyordum açıkçası. ve kıza hiçbir cevap vermeden telefonla uğraşmaya devam ettim. sonra konu değişti falan, bi saat kadar önce kızlar yine konuşurlarken bana o soruyu soran kız "Milk'e bugün tüylerini nasıl aldığını sordum ama devlet sırrı falan herhalde, cevap bile vermedi" dedi bana atıfta bulunarak. ben yine cevap vermedim ve gülümseyip geçtim. diğer kızlar da hiçbir cevap vermedi, kısa bi sessizlik oldu falan.
bu kızla odaya anlaşarak çıktık ama aynı çatı altına girince farklı farklı davranışları ortaya çıktı mesela geçenlerde ben banyoya girdim, biraz uzun kaldım, odaya geldiğimde "ya çok uzun kaldın, ne yaptın orda o kadar, bilelim" falan demişti. içimi dökmek istedim sadece son bi senem ve ya sabır demek istiyorum açıkçası şu an şöyle bi bakınca bi gülme tuttu beni kim bilir daha neler görücem...
ben hoşlanmıyorum kıl tüy konuşmaktan deseydin susmak yerine.
valla kadınların çoğu konuşur epilasyon olayını
biz iş yerinde falan konuşuyoruz
yurt hayatım süresince de çok detaylı konuştuk
sen rahatsız oluyorsan ben konuşmak istemiyorum demeliydin
- 6 Haziran 2015
- 555
- 242
- 103
- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.125
- 798
- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 498
- 30
- 19 Haziran 2015
- 2.015
- 3.013
- 133
- 37
Harbi cok tuhafsın.ne varmış bu kadar gizli olan ,özelin olan.yazık kızlara üzüldüm.arkadaş olsrak seni aralarına almaya çalışıyolar ama sen odunsun.
Cevap vermemek yerine susmak yerine söylemek tarzım değil falan bişey uydursaydın.Telefonla oynadım diyor birde.Ergen tripleri üni öğrencisinde.
Cevap vermemek yerine susmak yerine söylemek tarzım değil falan bişey uydursaydın.Telefonla oynadım diyor birde.Ergen tripleri üni öğrencisinde.
- 14 Ağustos 2015
- 231
- 392
- 103
"Banyoda ne yaptin diyen arkadas, yedigini ictigini anlatan arkadas, ter kokan arkadas, herseye ortak olmak isteyen arkadas, bilgisayari ortak kullanmak isteyen arkadas " ben de soruyorum sana herkes tuhaf ve anormal de normal olan bir tek sen misin arkadas ??? Actigin konularin %99u senin bencilliklerin ve anlayissizliklarinla dolu. Kyk yurduna tumden sabir diliyorum. Okurken ben daraldim....
- 26 Temmuz 2010
- 1.614
- 560
- 198
Arkadaşım sen dört sene nasıl yurtta kaldın bu kadar steril misin çevreden? Benim de dördüncü yılın anlattıklarının çoğu cidden normal. Her konun birbirinin devamı gibi. İyi güzel diyorsun her gün burda ayrı konu. Daha önceki oda arkadaşlarınizla araniz nasıldı merak ettim.Ve maalesef her kız kıza sohbetin içinden bi kıl tüy konusu geçer aksini iddia eden azdır ayıp bisey değil bence fikir almak
- 17 Haziran 2013
- 3.571
- 2.543
- 333
Ooo valla ben de 4 sene 8 kişilik kykda kaldım. Sen bizim odada olsan direkt kaçardın herhalde. Odada banyo yoktu 120 kız 5 banyo kullanıyorduk. Oda arkadaşlarımızla birbirimize yaptığımız şakaların haddi hesabı yoktu. Cinsel şakalardan her türlü şakaya kadar. Hiç de alınmadık birbirimize arkadaşlık bağımız sıkıydı çünkü. Ağda olayını bizde yapıyorduk gerektiğinde aynı odayı paylaştığından ailen oluyor onlar senin. Biz birbirimizi çok idare ettik yeri geldiğinde çekilmeyecek şeylerini çektik ama buna mecbur olduğumuzu bildiğimizden sabrediyorduk. Bence çok kuruntu yapıyorsun sordukları soru ayıp bir şey değil.