• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

banyoda ne yaptın diyen arkadaş

valla kıllarını nasıl alıyorsun çok da özel bırsey değil kızın sorduğu garıp degıl ama senın cevap vermemen gerçekten garip

Ya o değil burayı keşfedene kadar 3 sene nasıl yaşadın sen yurtta çok merak ediyorum. Son senene gelmişsin hala adapte olamamışsın başka insanlarla birarada yaşamaya?

hafiften bi kaşınıyosun gibi mune abla kaşımasın dikkat et :KK70::KK70: bak ben ne kadar usluyum biraz beni örnek al :63:

Tırmala beni kaşı beni :KK8:
Konu sahibi çok garipser simdi beniii o_O

Munisko sustum.

Saksi değilim ben, beni de mapısa kaktüs yapamazsın litfin gazlama beni :D

Yine sen yine arkadaş konusu.. Ne var canım sormuşlar ne ki tüy konusu çok mu özel. Kız kıza konuşmuşlar işte. Mezun olman sadece senin değil onlar içinde iyi olacak bence. O zaman ayrı eve çıkın yani.

ayy atanıp bızım okula gelıomuş arkadsas ortak kullanım konusunda hak vermıstım kendısıne malım kıymetlıdır demıstı zaten ama bu konuda artık abartmıs

Yok sanmiyorum final yapcagini hem kitle büyük sonraki sezonlar da is arkadaslarina sonra ki konular da komsular esimin ailesi diye dvm eder herhalde :KK75:

:KK70::KK70: kahkaha attım. Doğru bu kadar memnuniyetsiz bir insan her zaman şikayet edecek bir şey bulur. :KK17:

tamam giyinmeyi öyle yapıyo olablr ama tuylerini neyle alıyosn sorusunda hic bi tuhaflık yook ki zaten actıgı her konu arkadasları ac bakalm nasl alıyosn dememsler ya neyle alıyosn demsler ne var bunda
Onu soran kız da dikkat ettiyseniz akşam yine sormuş daha doğrusu laf dokundurmuş, normalde ben birine bişey sorsam ve duyduğu halde cevap vermese bir daha konusunu açmam çünkü anlarım ki ya sorulmaması gereken bişey sordum (o kişiye göre) ya da sorudan hoşlanmadı, cevap vermek istemiyor vs. ama soran kişi anlamamış herhalde ya da özellikle uğraşmak istemiş de olabilir kızla, konu sahibiyle yani. Birinin sorusunu duyduğun halde cevap vermemek genelde ayıp karşılanır ama o huy bende de var, bazen birisi o kadar saçma bişey (bana göre saçma) soruyor ya da söylüyor ki verecek cevap bulamıyorum ve suskun kalıyorum. Genelde çok nadir yaşanıyor ama tabi bu.

Back