• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

banyoda ne yaptın diyen arkadaş

ayy atanıp bızım okula gelıomuş arkadsas ortak kullanım konusunda hak vermıstım kendısıne malım kıymetlıdır demıstı zaten ama bu konuda artık abartmıs
Belki bu konu hakkında da malım kıymetli diye düşünüyordur, anlarsınız ya hani. :D
Aklıma bir film geldi, adı Masumiyet. Bir hayat kadını vardı, kendisiyle birlikte olmak isteyen adama isyan ediyordu bağırarak, "benim ulan bu, benim! ortağım mısın p**şt?!" diye. :D

Para toplayıp kızı eve çıkarcaz. Az kaldı :KK49: o kadar yurt, öğrenci evi, bekar evi vs kaldım sen gibisine çok şükür denk gelmedim :KK55:

Milk, kk'yi kesfetmeden once yurt arkadaslarini kimle cekistiriyordun? Yillarca sistin sisstin de simdi bize mi patliyorsun yavrum sen. Biz sistik sayende..

Iğrenç yurt ortamı..banyosu tuvaleti kızları güvenliği yemeği yemekhanecisi.. hepsi alrı hikaye..

Kız yine mi sen:KK35: senin sevgilin arkadaşın falan yok mu oda arkadaşlarini analiz edip duruyorsun. Herkesin karakteri farklı ışte kabul et eminim onlar da seni anormal buluyorlardir. Dört yıl boyunca başka oda arkadaşın olmadi mi, hiç sorun yaşamadın mi, sorunlarını nasıl çözdün çok merak ediyorum.
Mevzuya gelince bence tuhaf bi durum yok kızlar bu konuları rahatsız olmadan konuşur genelde sen fazla cekingensin sanırım.

Kusura bakma en haz etmediğim tiplerdensin:)

Ben samimi arkadaslarımla kılda tüyde konusurum ne var bunda
Sen kibirli bi insana benziyosun yani açtığın konuların baska bi yorumunu yapamıyorum.

Kızlar arasında konulusur böyle canım germe kendini bukadar rahat ol.

Kimse senin ağda mi jilet mi yaptığını öğrenince eline bişey geçmez tabi ama muhabbettendir sorulur yani kız kızayken..

Garip bi durum yok kasma kendini

Bence de sorulur hem yeni şeyler de öğrenirsin. Ben arkadaşıma demiştim şu naylon beyaz temizlik eldivenleri ile alabilirsin koltuk altını. Hatta verdim bir tane.bu bizimki giydi eline parmağını değdirip çekiyo ee hani almıyo bu diyo kılı tutmuyo yani. Ne gülmüştük ya. Böyle anlatınca komil olmadı ama sahne çok komikti. Demem o ki böyle yapacağına eğlenceli bir şeye bile çevirebilirsin. Ben çoğu kişinin aksine çok eğlenmiştim kykda. Çok da güzel dostluklar anılar topladım. Darısı başına diyeceğim de 4. Sınıfa gelmişsin zaten. Bu arada eğitim fakültesi en kolay okunan bölümlerden biri bitir yani dört senede

Haha keşke insanın dertleri bunlar olsa :) bana da sorarlardı ben genelde uzun banyo yapardım doğruydu yani ama ben hiç takmazdım. Seviyorum kalmayı derdim. Kimseyi tanımadan yaşantısını bilmeden yoeum yapmak istemem ama görünen o. Bi yaşıma daha girdim toz pempe hayatın polyana dertleri :KK70: sen bi işe gir aklına gelicek güleceksin bunlara :)

ee sen de cevap verseydin, hakikatten devlet sırrı değil ya. böyle birbirimize sora sora öğrendik bir çok şeyi zaten.
zorla kızları düşman edecen kendine he

Arkadaş ortamlarındaki şu arkasından konusulan tuhaf kız tipi sensin galiba.Başka türlü düşünemiyorum .

Yani basta bisi yazmadan gecmeyi dusundum ama sonra nedense yorumlara bi goz atayim dedim ve onceki konularini bn bilmiyorum ama bu kadar insanin da seni haksiz bulmasin da bi hikmet vardir diye dusunuyorum istersen once kendini bi yokla arkadaslik amlayisin konusunda odanda beraber kaldin arkadasin sana bunu sorabildiyse bi samimiyet var demekki aranizda ki yoksa bile cvp vermeyerek degil ya cnm bn butarz seyleri kunusmaktan hoslanmiyorm deseydin o kizda bidaha tekrarlamazdi konuyu o yuzden once bi kendinle alakali acaba bndemi bi gariplik var diye dusun cnm bnden abla tavsiyesi sana :)

Gerçekten tek sorunun bu saçmalıklarsa hiç kafaya takılacak şeyler değil. Bizim yan odamızdaki kızlar çok gürültü yapıyorlar mesela, özellikle gece 12den sonra. Benim de şimdilik en büyük sorunum bu mesela yurtla ilgili. Genelde 3'ten sonra susuyorlar, uyuyorlar herhalde ama bu benim rahatsız olduğum gerçeğini değiştirmiyor. Defalarca gittik konuştuk, uyardık, rica ettik, icabında güvenliği dayadık kapılarına ama gürültü yaptıklarını kabul dahi etmiyorlar. Onların kendi odalarında uyuyan arkadaşlarına saygıları yok ki komşularına olsun. Ben de artık takmamaya, duymamaya çalışıyorum ama nafile. Zaten uykuya zor dalan bir insanım. Diyorum kendi kendime yahu milleti boşver, kendi oda arkadaşlarına bak falan diye ama insan bişeye sinir oldu mu oluyor işte. Duvarlar o kadar ince ki zaten gık deseler duyuluyor. Kızları gördüğüm yerde boğazlayasım geliyor bu saygısızlıklarından dolayı. Keşke benim oda arkadaşlarım benden eşya falan isteseydi, nereni neyle alıyorsun falan deseydi de şu yan oda sorunu olmasaydı. :D

Kıl tüy olayını neden bu kadar buyutmussunuz? Size soran da bir kiz yani. Ped almaya nasıl gidiyorsunuz markete ? Tv'lerde reklamlarda bile dönüyor. Ayıbi mi kaldı artık. Küçük şeyleri buyutmekten vazgecin.

İyi ki bu forumu son senende keşfetmişsin, yoksa buralar senin gündelik konularınla taşardı. Şuraya 12 günlük üyeliğinle kaç tane konu açmışsın yahu. Kendine bir günlük topiği veya internette bir blog sitesi açmaya ne dersin? Hergün başına gelen sorunları(!) yazarsın işte. "O bunu dedi, şu bana baktı, bugün 2 kız kantinde oturdu, sınıftan biri bana selam verdi" falan filan....

Back