banyo ve klozet takimim

Sympathique

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2007
8.389
52
spma0032ni2.jpg

spma0034gc3.jpg

spma0035dj5.jpg

evimize yaptigim banyo ve klozet takimi cok hos oldu tum takim sizlerle paylasmak istedim

cok tesekkur ederim arkadaslar gercekten ellerime saglik cok guzel oldu kendim yaptim ama begenerek yaptim
icindeki yesil rengi sorarsan ben degil kayinvalidem koydu :) benim sucum degil

Son düzenleme:
kızlar benimde çok güsell klozet takımım var tek şişle örülmüş fotosunu koymayı bilmediğimden dolayı ekleyemedim :)
acaba nasıl foto ekleyebilitim:)

kızlar benimde çok güsell klozet takımım var tek şişle örülmüş fotosunu koymayı bilmediğimden dolayı ekleyemedim :)
acaba nasıl foto ekleyebilitim:)

heralde yenisin burda , bende senin gibi resim eklemeyi bilmiyodum zamanla ogrendim
canim ana sayfadan teknik destege gir ordan diger seceneklere basmadan asagidaki sorulardan foruma resim nasil eklenire gir ve orda resimli anlatiliyo ben burdan anlatirim ama orda resimli oldugu icin daha iyi anlarsin kolay gelsin

emeğine sağlık bacım çok güzel bir çalışma yapmışsın,, bizimle paylaştığın için teşekkürler... bende dikiş kursuna gidiyorum halk eğitimin açmış olduğu, dikiş zor ve sabır isteyen meslek, ama alışdım içten gele gele gidiyorum kursa, kalıbını çıkarıp dikmeye başlıyorum... size de kolay gelsin...

tatlım ellerine sağlık çook güzel ve pırıl pırıl duruyor.:1shok:

renk de mükemmel, banyo perdesini nasıl buldunuz birebir aynı yoksa o da mı kendi marifetiniz motif mi monte ettiniz.

motif ve tuvalet kağıdı askısını yakından çekip fotosunu koyabilirmisin acaba ben de yapmak istiyorum teşekkürler.:dance:a.s.

tatlım ellerine sağlık çook güzel ve pırıl pırıl duruyor.:1shok:

renk de mükemmel, banyo perdesini nasıl buldunuz birebir aynı yoksa o da mı kendi marifetiniz motif mi monte ettiniz.

motif ve tuvalet kağıdı askısını yakından çekip fotosunu koyabilirmisin acaba ben de yapmak istiyorum teşekkürler.:dance:a.s.

canim tabiki resimlerini eklerim banyo perdesi hazir aldim
spa3178gy1.jpg

spa3180kz2.jpg

spa3182rq6.jpg

spa3183sr9.jpg

bende zaten ilk onceleri hevesle serdim ama simdi kaldirdim ,gercekten tuvalet ve banyo icin cokta iyi olmuyo ,baska zamanlarda yine sererim

''canim tabiki resimlerini eklerim banyo perdesi hazir aldim''

çook teşekkür ederim hemen indirdim.
arkadaşlarıma gittiğim için ancak şimdi int. girdim tekrar teşekkürler iyi akşamlar.a.s.:nazar:

X