• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Banyo seti seçimi

ysmgzldr

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2010
1.770
78
363
Kızlarrr iki set arasında kaldım. Aslında mavi istiyordum ama diğeri de şık göründü bi an gözüme :))

Bir de sorum olacak: Bu 7li setlerdeki kovalar kullanışlı mıdır sizce? aranızda kullanan var mı? Ne bileyim basmalı olanlara alışmışız herhalde...

$MAISON_MAVİ.webp$PRIMANOVA-RIVA-7-PARCA-BANYO-SETI__68392194_0.webp

canım banyon hangisi yakışırsa onu al ama ben turkuaz'ı daha çok beğendim sanırım pembelinin desenini sevmediğim için pembeyi beğenmedim :16:hayırlı olsun şimdiden güle güle iyi günlerde kullan canım:34:birde kova sanırım çöp kovası değil mi bence onu farklıda kullanabilirsiniz ne bilim bazıları içine pamuk falan koyuyor kıyamadıkları için sanırım

Son düzenleme:
Benim mavili çok hoşuma gitti canım.
Sen tercih ederken ama banyo fayansların klozet banyo takımın hangi renkte ağırlık olacaksa ona göre alabilirsin.
Kovalar da kullanışlı mı pek bilmiyorum biz kullanmıyoruz çünkü.
Hangisini alırsan da iyi günlerde kullan :34:

Benim mavili çok hoşuma gitti canım.
Sen tercih ederken ama banyo fayansların klozet banyo takımın hangi renkte ağırlık olacaksa ona göre alabilirsin.
Kovalar da kullanışlı mı pek bilmiyorum biz kullanmıyoruz çünkü.
Hangisini alırsan da iyi günlerde kullan :34:

ya evet ben de onu düşündüm. kovanın kapağını her seferinde aç kapa mı yapıcaz? ki alafranga tuvalette ne kadar sıklıkla onu kullanıcam ki? setlerdeki en pahalı parça da bu kovalar oluyo... hatta ben katı sabunda kullanmıyorum. o yüzden katı sabunluk almak da saçma geldi...

ya evet ben de onu düşündüm. kovanın kapağını her seferinde aç kapa mı yapıcaz? ki alafranga tuvalette ne kadar sıklıkla onu kullanıcam ki? setlerdeki en pahalı parça da bu kovalar oluyo... hatta ben katı sabunda kullanmıyorum. o yüzden katı sabunluk almak da saçma geldi...

O zaman ihtiyacıa göre de değerlendirebilirsin canım alacaklarını.Katı sabunu da ne bileyim eve gelen herkes sıvı sabun kullanmıyor alerjik durum felan durumu hani onun için alabilirsi belki.Bizde öyle de o yüzden öneri sunuyorum :) Tabi yine de kendin bilirsin canım :34:

O zaman ihtiyacıa göre de değerlendirebilirsin canım alacaklarını.Katı sabunu da ne bileyim eve gelen herkes sıvı sabun kullanmıyor alerjik durum felan durumu hani onun için alabilirsi belki.Bizde öyle de o yüzden öneri sunuyorum :) Tabi yine de kendin bilirsin canım :34:

çok teşekkürler yardım için :54:

ben de mavi olanı beğendim, hem gözü yormuyor hem de şık tasarımı var. pembenin deseni karışık ve kullanılan renkler soluk ve uyumsuz gibi geldi. bi de kapaklı çöp kutuları çok dekoratif ancak kullanımda ergonomik olmuyor, ayrıca porselen ya da seramik'ten yapılanların kapakları zamanla kaldırıp indirmede dikkatli davranılmazsa kenarları çatlayabiliyor, kırılabiliyor. akrilik olanlar çok kullanışlı bu tarz çöp kovalarında.

güzelim ikiside çok şık artık banyona hangisi uyuyorsa onu alırsın ama ben o kovayı kullanıyorum wc çöpü olarak değil...

basmalı olanı klozetin yanına koydum takımın çöp kutusunu ise lavabonun yanına yere koydum makyajımı temizlediğim pis pamukları ya da kulak çubuklarımı ya da ne bilim kozmetik çöpü yaptım işte:)

güzelim ikiside çok şık artık banyona hangisi uyuyorsa onu alırsın ama ben o kovayı kullanıyorum wc çöpü olarak değil...

basmalı olanı klozetin yanına koydum takımın çöp kutusunu ise lavabonun yanına yere koydum makyajımı temizlediğim pis pamukları ya da kulak çubuklarımı ya da ne bilim kozmetik çöpü yaptım işte:)

aaaa evet çok mantıklı! tuttum bu fikri :) Mavi olan Primanova Maison Banyo Setini almaya karar verdim sağolun kızlar :16:

Kızlarrr iki set arasında kaldım. Aslında mavi istiyordum ama diğeri de şık göründü bi an gözüme :))

Bir de sorum olacak: Bu 7li setlerdeki kovalar kullanışlı mıdır sizce? aranızda kullanan var mı? Ne bileyim basmalı olanlara alışmışız herhalde...

Eki Görüntüle 580995 Eki Görüntüle 580996

canım turkuazı çok beğendim.ben de banyo seti arıyorum.nerden buldun ve ne kadar diye sorsam:)

canım turkuazı çok beğendim.ben de banyo seti arıyorum.nerden buldun ve ne kadar diye sorsam:)

Canım ürünün adı Primanova Maison Banyo Seti. Bi sürü sitede var. Hepsiburada da var. Yani güvenilir bi site o anlamda. Gitti gidiyora da düşer belki bakalım :) ayrıca bu sete uygun paspas seti de varmış Primanovanınnn :16:

Canım ürünün adı Primanova Maison Banyo Seti. Bi sürü sitede var. Hepsiburada da var. Yani güvenilir bi site o anlamda. Gitti gidiyora da düşer belki bakalım :) ayrıca bu sete uygun paspas seti de varmış Primanovanınnn :16:

primanova gerçekten çok kaliteli hemde bütün setleri ayrı güzellikte benim banyom mor beyaz olduğu için beyaz bi set tercih ettim. tam takım almakta endişe duysamda sonra çeyize alıyorum dedim ve aldım çöp kutsunu kullanıp kullanmıcağımdan emin değilim şayet kullanmassam çamaşır mknsi dolabının üzerinde koyup toz çamaşır deterjanımı koycam.tualet fırçasına gelince içideki fırçayı zamanla yenilerim dedim.katı sabunluk evet herkes sıvı sabun kullanmıyor o düşünceyle aldım ama katı sabun koymasam da ufak ıvır zıvır koyabilirim dedim(tırnak makas vs. ),açıkcası takımı bozmak istemedim çünkü banyo için önemli olan paspas ve banyo takımı ne kadar güzel olursa o kadar şık bir banyo olur:) güle güle kullanalım inş.

Eki Görüntüle 580995 Eki Görüntüle 580996

bence daha sade bişeyler düşünebilirsin =) ama illa 2sinden biriyse turkuaz olmalı bence

Kesinlikle turkuaz safiyecim :34:

Banyo setlerinde genel olarak tavsiye edilen şey, evimiz belli olduktan sonra banyonun fayans renklerine göre uyumlu bir set seçmektir. Ben de ev tutulsun öyle alırım diyordum ama öyle güzel bir kampanyadan öyle güzel bir set denk geldi ki düşünmeden aldım. Tabii benim beklemeden almamda fiyatının uygunluğu kadar aldığım takımın içinde mevcut olan renklerin çeşitliliği idi. Hem pembe var hem yeşil hem mavi hem turuncu vs böyle olunca her türlü uyar diye düşündüm ve aldım.

Demem o ki, mavi kesinlikle on numara ama bence tek renk yoğunluğuna sahip bir takım olduğu için eğer banyon kırmızı ya da mor vs gibi renklerden oluşmuş fayanslarla döşenmişse takımının göz alıcılığı sönebilir. Bu takımı kullanacaksan mutlaka açık renk döşenmişş bir banyon olmalı diye düşünüyorum canımm. Bunlar benimm nacizane düşüncelerim tabii :34:

primanova gerçekten çok kaliteli hemde bütün setleri ayrı güzellikte benim banyom mor beyaz olduğu için beyaz bi set tercih ettim. tam takım almakta endişe duysamda sonra çeyize alıyorum dedim ve aldım çöp kutsunu kullanıp kullanmıcağımdan emin değilim şayet kullanmassam çamaşır mknsi dolabının üzerinde koyup toz çamaşır deterjanımı koycam.tualet fırçasına gelince içideki fırçayı zamanla yenilerim dedim.katı sabunluk evet herkes sıvı sabun kullanmıyor o düşünceyle aldım ama katı sabun koymasam da ufak ıvır zıvır koyabilirim dedim(tırnak makas vs. ),açıkcası takımı bozmak istemedim çünkü banyo için önemli olan paspas ve banyo takımı ne kadar güzel olursa o kadar şık bir banyo olur:) güle güle kullanalım inş.

Benim banyo setimin kapağı yok ben onu sizle aynı mantığı yürüterek deterjanlık yapmak üzere kullanmayı düşünüyorum. Velev ki lavabom geniş olursa sıvı & katı sabunluğu lavabo üzerine yerleştiririm, geniş değilse de sizin fikrinizi değerlendirip katı sabunluğa tırnak makası vs gibi şeyler koymak bence de mantıklı :31: Fikir için teşekkürler dudu :34:

Benim takımım da bu :21:

$furrow pretty.webp

Arkadaşlar mavi seti alacaktım ama başka setler de gördüm hem de çok ucuza.... ilk iki set ayrı ayrı 110 tl tutuyo. 3. set 210 tl civarı yine toplamda. banyo için 210 tl sizce de fazla değil mi? hadi 3.yü eledik diyelim, ilk iki arasından hangisini seçersiniz? ikisi de aynı para. Aksesuarların hepsi üçünde de porselen. 1.nin ve 3. nün hepsi Primanova. 2.nin aksesuarları Primanova, halıları Alla Turca...

1-Eki Görüntüle 637350

2-Eki Görüntüle 637351 Eki Görüntüle 637352

3-Eki Görüntüle 637354 Eki Görüntüle 637355

Canım primanova banyo aksesuarları konusunda en kaliteli markalardan biri ama sen porselen deyince biraz şüpheye düştüm, kullanışsız olmaz mı porselen? Sonuçta elinden kaysa düşse kırılma ihtimali yüksek. Akrilik olanlarda kırılma pek söz konusu olmuyormuş canım.

Benim nacizane fikrim, alıcaksan da akrilik olanlara bakmaya yogunlaş safiyecim :34:

Canım primanova banyo aksesuarları konusunda en kaliteli markalardan biri ama sen porselen deyince biraz şüpheye düştüm, kullanışsız olmaz mı porselen? Sonuçta elinden kaysa düşse kırılma ihtimali yüksek. Akrilik olanlarda kırılma pek söz konusu olmuyormuş canım.

Benim nacizane fikrim, alıcaksan da akrilik olanlara bakmaya yogunlaş safiyecim :34:

özlemcim ben akrilik aldım şu an bekar evimde onlardan var. onlarda da çatlama rengin solması çizilme gibi durumlar oluyor... mesela sabunun konduğu yerin izi bile kalıyor. seramik asssla almam zaten hemen kırılır. porselen annemden de bildiğim kadarıyla çok daha kullanışlı. e kırılıncıya kadar ben yenisini alırım zati :31:

:nazar: bu arada kızlar 2. seti aldım. evli arkadaşlara falan da sordum. sonuçta ikisini de aynı kalitede neden daha fazla para ödeyeyim ki dedim. İleride sıkılırsam başka renk alırım zaten :) Sonuçta aynı işlevi görüyo hepsi... Hepsi de porselen. Plastik ya da seramik olmadıkça kalitede fark etmiyo bence. Ekonomik olmak gerek bu devirde

2.seti Evmanya'dan aldım haberiniz olsun alla turca ve primanovanın karışımı... 1. seti beğendiyseniz o da evmanyada var. o tamamen primanovanın...

3. set aslında renk açısından daha hoş ama kovası pamuk kutusu falan gereksiz bence... Ben ufak bi pedallı basmalılardan kova alırım :) ondan almak isteyenlere de şun-nu vereyim: Maison Mavi Banyo Seti 7'li

Back
X