- 2 Ekim 2010
- 1.770
- 78
- 363
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim mavili çok hoşuma gitti canım.
Sen tercih ederken ama banyo fayansların klozet banyo takımın hangi renkte ağırlık olacaksa ona göre alabilirsin.
Kovalar da kullanışlı mı pek bilmiyorum biz kullanmıyoruz çünkü.
Hangisini alırsan da iyi günlerde kullan![]()
ya evet ben de onu düşündüm. kovanın kapağını her seferinde aç kapa mı yapıcaz? ki alafranga tuvalette ne kadar sıklıkla onu kullanıcam ki? setlerdeki en pahalı parça da bu kovalar oluyo... hatta ben katı sabunda kullanmıyorum. o yüzden katı sabunluk almak da saçma geldi...
O zaman ihtiyacıa göre de değerlendirebilirsin canım alacaklarını.Katı sabunu da ne bileyim eve gelen herkes sıvı sabun kullanmıyor alerjik durum felan durumu hani onun için alabilirsi belki.Bizde öyle de o yüzden öneri sunuyorum :) Tabi yine de kendin bilirsin canım![]()
güzelim ikiside çok şık artık banyona hangisi uyuyorsa onu alırsın ama ben o kovayı kullanıyorum wc çöpü olarak değil...
basmalı olanı klozetin yanına koydum takımın çöp kutusunu ise lavabonun yanına yere koydum makyajımı temizlediğim pis pamukları ya da kulak çubuklarımı ya da ne bilim kozmetik çöpü yaptım işte:)
Kızlarrr iki set arasında kaldım. Aslında mavi istiyordum ama diğeri de şık göründü bi an gözüme :))
Bir de sorum olacak: Bu 7li setlerdeki kovalar kullanışlı mıdır sizce? aranızda kullanan var mı? Ne bileyim basmalı olanlara alışmışız herhalde...
Eki Görüntüle 580995 Eki Görüntüle 580996
canım turkuazı çok beğendim.ben de banyo seti arıyorum.nerden buldun ve ne kadar diye sorsam:)
Canım ürünün adı Primanova Maison Banyo Seti. Bi sürü sitede var. Hepsiburada da var. Yani güvenilir bi site o anlamda. Gitti gidiyora da düşer belki bakalım :) ayrıca bu sete uygun paspas seti de varmış Primanovanınnn![]()
Kızlarrr iki set arasında kaldım. Aslında mavi istiyordum ama diğeri de şık göründü bi an gözüme :))
Bir de sorum olacak: Bu 7li setlerdeki kovalar kullanışlı mıdır sizce? aranızda kullanan var mı? Ne bileyim basmalı olanlara alışmışız herhalde...
Eki Görüntüle 580995 Eki Görüntüle 580996
primanova gerçekten çok kaliteli hemde bütün setleri ayrı güzellikte benim banyom mor beyaz olduğu için beyaz bi set tercih ettim. tam takım almakta endişe duysamda sonra çeyize alıyorum dedim ve aldım çöp kutsunu kullanıp kullanmıcağımdan emin değilim şayet kullanmassam çamaşır mknsi dolabının üzerinde koyup toz çamaşır deterjanımı koycam.tualet fırçasına gelince içideki fırçayı zamanla yenilerim dedim.katı sabunluk evet herkes sıvı sabun kullanmıyor o düşünceyle aldım ama katı sabun koymasam da ufak ıvır zıvır koyabilirim dedim(tırnak makas vs. ),açıkcası takımı bozmak istemedim çünkü banyo için önemli olan paspas ve banyo takımı ne kadar güzel olursa o kadar şık bir banyo olur:) güle güle kullanalım inş.
Canım primanova banyo aksesuarları konusunda en kaliteli markalardan biri ama sen porselen deyince biraz şüpheye düştüm, kullanışsız olmaz mı porselen? Sonuçta elinden kaysa düşse kırılma ihtimali yüksek. Akrilik olanlarda kırılma pek söz konusu olmuyormuş canım.
Benim nacizane fikrim, alıcaksan da akrilik olanlara bakmaya yogunlaş safiyecim![]()