Banyo paspasları nasıl yıkıyorsunuz?

Ben el kadar insanin oldugu eve sanayi tipi camasir makinesi almisim zaten gorgusuz gibi doldurmadan calistirinca vicdan azabi, doldurana kadar da mevsim degisiyor, yazlik kislik yapiyoruz resmen aksbakbsk
Çocukken en büyük eğlencem 3 mahalle ötedeki kuru temizlemeciye annemi sürüklemekti. Kocamandı makineleri tee tavana kadar, dışarıdan izlerdim öyle. Sizin eve gelebilir miyim az izliyim, söz paspasınıza çiş damlatmam

Tek yıkıyorum tabi de annen de bi tık abartmış. Bence benim kızım nasıl bunu bilmez diye hayal kırıklığına uğramış o yüzden abartılı tepki vermiş.

Yorumları okurken içim şişti ya, beni pis yaratan Rabbime Hamdi senalar olsun
O mikrop bu mikrop...bir şey olmaz, o kadarcik mikroptan insan ölse 60bin yıldır insanoğlu bugünlere gelemezdi. Bünyeye mikrop da şart
Ayrıca çok temiz insanlara her zaman uyuz olmuşumdur. Her gün çamaşır suyuyla kimyasalla hem doğayı kirletiyorlar hem ailelerini yavaş yavaş zehirliyorlar. "Çok temizim,en hijyen benim" diye umumi tuvalette yüz rulo kağıdı yayan, onu da klozete atıp tuvaletleri tıkayan bencil insanlara da sinir oluyorum. O kadar titizsen su içme,dışarda da işeme yani.
İşin ilginci de en hastalar hep en titizlerden çıkar. Ablam da çok titiz,günde elini yüz kez yıkar. Egzaması var. Yakın bir arkadasim çok titiz, ne zaman havuza denize gitse sistit olur. İnsan kendi bagisikligini kırıyor bu kadar titiz olunca

Gayet iyi anladım demek istediğinizi ve tam olarak bu durum oldu. Havlu, bornoz, renk ayrımı yapıyordum ama bu kadar detaylı düşünmemiştim hiç

Sanayi tipi derken kuru temizlemeci potansiyeli beklemeyin yani eve sigacak bir hayvanlik yaptim iste dusunun

Kedilerle birlikte oturup izlersiniz, çiş sorun degil zaten koca nenem kopegim damlata damlata geziyor artik nerdeyse Kzbkahskaj

Ayant havlusu diger banyo paspaslari île birlikte yikarim ben, kisa programda tek de yikayabimirsin

Bende paspaslarla birlikte çamaşır yıkamam anneniz bir daha giyemem diye abartmış evet ama bence ayrı yikanmasi lazım.

Gayet iyi anladım demek istediğinizi ve tam olarak bu durum oldu. Havlu, bornoz, renk ayrımı yapıyordum ama bu kadar detaylı düşünmemiştim hiç
Olabilir kötü bir niyetiniz yoktu sonuçta, annenizin de sizi anlaması lazım. Yarın bayram gidip yeni kıyafetler alırsınız annenize olmadı madem artık onları giymeyecek tatlıya bağlarsınız böylelikle daha da uzatmaz heralde artık

Ağzını öpeyim. Aynısını yazacaktım yavaştan girizgah yapıyordum. Önce çevremizdeki doğal mikroplardan girdim, sonra feminist bir noktadan yaklaştım, biraz yumusadiktan sonra çevre bilincinden girip radikal bir devrime doğru yol alacaktım

Tabiki anne haklı . Ben iç çamaşırları ayrı pantolonları ayrı üstleri ayrı bebek kıyafetini ayrı sofra bezleri ayrı yıkarım çok azsa makine içi çamaşır kısa sürede yüksek dereceli yıkayabilirsiniz tuvalet pastası kıyafetlerle konulur mu hiç

Hayatımdaki biri sayılır mısın bilmem yengenc ama sayılıyorsan hayatımda hayat tarzını en sevdiğim insanlardan birisin. Arkadaş olsak 3 gün sonra beni kapı önüne koyardın ama yine de çok seviyorum

Temizliği çok seviyorum nasıl biri bir arkadaşıyla gezmeyi sever
Yada yemek yapmayı veya bir film izlemeyi sever bende temizlik yapmayı seviyorum
Terapi varya ha işte benim için temizliğin adı
Ablanzda belki böyledir

Benim annem olsaydı, oracıkta bayılırdı. Çamaşır suyu, tuz ruhu koklata koklata anca ayıltırdık. Artık benim 50 metre yakınımdan bile geçemezdi.

İleride evlenirsem kaynanama bunu yapayım bari.

Nasil yani Pantolonla tshirt neden birlikte degil

Benim erkek kardeşim de benim tam tersimdir. Reklamlardaki domestos mikrobu gibidir; çocukken el yıkamaz, banyo yapmayı sevmezdi, köye gittiğimizde köy deresine boklu kanallara girerdi. Babam ona paslı boyun derdi hatta. Hiç doğru dürüst hasta olduğunu hatırlamıyorum. Hiçbir mikrop etkilemiyor çocuğu, covid bile olmadı; yani olduysa da hiçbir belirti vermedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…