Banyo paspasları nasıl yıkıyorsunuz?

Vermiyorlar ama haketmedim mi
Valla bilemiyorum senden bir huylandım ben yeşil diyerek bir gönderme mi yapıyorsun temizlik sektörüne işmar mı ediyorsun bezin rengi niye özellikle yeşil, bunun mavi kırmızı beyaz gibi renkleri yok mu

Valla bilemiyorum senden bir huylandım ben yeşil diyerek bir gönderme mi yapıyorsun temizlik sektörüne işmar mı ediyorsun bezin rengi niye özellikle yeşil, bunun mavi kırmızı beyaz gibi renkleri yok mu
Var ama konu mutfak bezlerinden açılmıştı benim kullandığım marka da 2serli satiyo o bezi. İkisi de yeşil. Şimdi burdan bu kadar yeşil de yeşil diye kendimi yırtmışken, bu firmalardan biri ciksin, bizde size yollayalım şöyle bir deste yeşil, Kk gibi yerde bu kadar reklam yaptınız desinler diye bekliyorum. Ama bende bu şans varken bana verecekleri tek yeşil demet maydanoz sapı falan olur zaten. influencerlardan neyim eksik anlamadım ki

Bu arada konuyu bdvden taşıdım zira paspaslar kıyafetlerle yıkanmalı mı yıkanmamalı sorusunun cevap bulması sonrası konu sahibesi dahil saçlarını sirkeyle yıkama, sarı bezler, mikrofiber yeşil bezler temizlik rutinlerinin de yazıldığı bir konu haline döndü, geyikte dönüyor haliyle, o yüzden topiğin taşınması daha hayırlı.

Firmaya mail attın mı 2 gündür hakkınızda yorumlar yazıp yurdum kadınını sizin ürünleri almaya teşvik ettin dedin mi?
Seni artık yeşil bezlerle anacağım, ne zaman bir yeşil mikrofiber bez görsem gülme tutacak

Yok arayıp haber mi verecektim bezcilere bxbdbxb o kısmı düşünemedim ben galiba bxbxbxb

Yok arayıp haber mi verecektim bezcilere bxbdbxb o kısmı düşünemedim ben galiba bxbxbxb
Amaaaaan sen öğrenememişsin, ağlamayana meme bile vermiyorlar mikrofiber bez üreticileriyle irtibata geçeceksin, yorumlarını gözlerine sokacaksın, 2 günde edindikleri müşterilerdeki payını dillendireceksin

Hem taşlama hem zımpara yapanlardan değil mi onu temizlikte kullanırsak
Evi yeni aldığımızda para bitti tabi badanacı tutamadık. Kendimiz yapınca da batırdık yerleri. Yerlere kireç çözücü döküp taş motorunun ucuna yumuşak uç bağlayıp yerleri misler gibi yapmıştık. Derzleri de o yöntemle pırıl pırıl yaptık sonuçta ev sıfır değildi. Banyonun duvarlarını bile temizletmiştim eşime. Ev pambık gibi oldu

Amaaaaan sen öğrenememişsin, ağlamayana meme bile vermiyorlar mikrofiber bez üreticileriyle irtibata geçeceksin, yorumlarını gözlerine sokacaksın, 2 günde edindikleri müşterilerdeki payını dillendireceksin
Ay üşenirim ben kalk iletişim numarası mail bul. Otur yaz da bekle ki geri dönüş alasın. Influencer olamıyorum tembellikten

Ben bile niyetlendim patron yeşil bez almaya.

Markası neydi accessdenied senin bezlerin?

Cidden aşırı hak ettin yalnız.
Bari şey yap, Hepsiburada link getirle bizi linkle de alalım, o link kazancı ile de muhtemelen bir senelik bezi bedavaya
Onu bile yapamam yurtdisinda yaşıyorum ben buraya gelirken 2 şer 3 er paket alıp gelmişim idare ediyorum onla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…