Banyo paspasları nasıl yıkıyorsunuz?

Yeri mutfak beziyle silmek gibi bir şey bana göre. Yapmamak lazım ama olmuş bir kere, fazla abartmış. Baştan yıkarsın olur biter, ne diye çöp olsun? Tuvalette malum yerlerini de eliyle temizliyor sonuçta; kesip atsın madem elini. Su ve sabunla temizlendikten sonra mikropta kalmaz sidikte...

Ben annemin esyalarini tek yikar evin diger kirlilerini birlestirmezdim ki paspas hic mantikli degil. El beziyle yer bezini ayirmayanlar gibi bir is olmus.

Haftada 1 kere yıkanıyor zaten..tek bı çift paspasim yok 3 takımım var bu şekilde birini yikadikca diğerini seriyorum..klozetin önünde de paspasim yok...o yüzden sorun olacağını düşünmüyorum
Paspaslar kıyafet ile atılmaz
Az ise çamaşırın kısa programda yıka
22 yıldır çamaşır yıkayan takıntılı biri olarak söylüyorum
Hele ortamda asla bunu dile getirme
Aaaa falanca kimse paspaslarını çamaşırlarıyla yıkıyormuş diye dedikodunu yaparlar

Ay yapan yapsın..herkes kendi pisliğine baksın hiç de umurumda olmaz..evde iki kişiyiz zaten banyomu bizden başka kullanan birisi de yok..ki sürekli paspas değişimi yaptığım için pis olduğunu düşünmüyorum..ki zaten iki paspasim beyaz..ozon döküp yıkıyorum beyaz kalsın diye mikrobu varsada ölüyordur zaten

Banyo paspaslarini kiyafetlerle birlikte yıkamıyoruz. Anneniz haklı.

Ben annemin esyalarini tek yikar evin diger kirlilerini birlestirmezdim ki paspas hic mantikli degil. El beziyle yer bezini ayirmayanlar gibi bir is olmus.
Ikiside normal kiyafetse birlikte yikanmalarının ne zararı var ki? İki parça kıyafeti annesinin diye ayrı yıkamak doğaya katliam yapmak gibi bir şey.

Bende pismişim oysa kendimi titiz sanardim
Ben titiz sanmıyorum ya yok Evime gelenler bi daha temizlerler mesela benim temizlik anlayışımda baharatlıkları kaynar suda bekletmek yoktur, annem falan rahatsız olur hemen atarlar suyun içine. Ben rahatsız değilim, eşim de değil, o yüzden napim pissek pisizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…