Banyo paspasları nasıl yıkıyorsunuz?

Pocha_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2021
269
193
33
31
Herkese iyi akşamlar.
Öncelikle başlıkta da belirttiğim gibi banyo paspaslarınızı nasıl yıkıyorsunuz? Özel olarak sadece o ürünü mü yoksa kirlilik derecesine göre vs mi?
Az önce bir olay yaşadım inanılmaz canım sıkıldı, ne yapacağımı şaşırdım. Evliyim, ailemden başka şehirde yaşıyorum. Annem de 1 haftalığına yanıma geldi. Bir kaç parça kıyafeti vardı yıkar mısın dedi ben de eşimin kendimin aynı renkteki kirlilerini attım baktım makine hala çok boş, banyodaki paspası da attım. (1 hafta olmamıştı sereli) annem farketti. O kadar üzüldü, bozuldu ki. "Tuvalette Yere serdiğin paspasla nasıl çamaşırları aynı anda yıkarsın, ben bir daha giyemem o kıyafetleri" ve daha abartı şeyler söyledi. Özür diiledim, makina bitince çıkarıp tekrar yıkarım dedim "anlamı kalmadı ki çöp oldu artık, iğrenç bir şey yaptın" vb sözlerle baya payladı. Ne yapacağımı bilemedim. Ne yapmam gerekiyor, nasıl telafi edebilirim bu durumu? Yıkandığı için çok sorun görmemiştim hiç bilemedim. Çok leş hissettim kendimi

Ben ayrı yıkıyorum çünkü banyoda sigara içiliyor, rengi kararıyor bazen kül oluyor, ıslak yere denk geliyor falan onlarla başka çamaşırları atmıyorum genelde.

Ama ben iç çamaşırlarını da normal çamaşırlarla yıkıyorum mesela. Bunu iğrenç bulanlar da var. Sonuçta balık yaptığımız tavayı da kek yaptığımız borcamı da aynı makineye atıyoruz yıkandığı sürece bana problem gelmiyor, aynı mantık Ben de pisim, olur öyle. İstemiyorsa kendi ayrı yıkasın madem

Doğru demiş kadın
Bende olsam daha giymem direk çöpe atarım
Banyo paspasının yanına en fazla ayak havlusu atarım, bazen toz aldığım bezleri. Ama asla kıyafet vb atmam, atılmazda zaten
Şuan fikri bile midemi kaldırdı

Ayrı yıkarım.
Ama farketmeden bir yıkanınca da iğrençç oldu,çöp oldu demem.

Ay tabiki kıyafetle yikanmaz. Ben mutfakta kullandığım havluları bile kıyafetlerle atmak istemiyorum. Banyo paspası tek atılır . O tarz küçük hali varsa evde paspas niyetine yanına onlar eklenir en fazla. Çöp oldu kıyafetler der miydim bilmem ama icime sinmezdi giymek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…