• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Banyo için doğal koku

elifilkay

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2011
270
5
118
Ankara
Selam arkadaşlar, benim banyomla ilgili büyük bir problemim var. Apartmanın havalandırması maalesef yeterli olmadığından havalandırmadan kötü koku geliyor. Banyonun havalandırma dışında hava alması çok zor. Sürekli kapısı açık olsa bile havalandırmam gerekiyor. Her türlü banyo kokusunu kullandım ama sonuç alamadım. Benim bu havalandırmadan gelen havadaki kötü kokuyu giderebilecek önerilere ihtiyacım var. Bildiğiniz yöntemler var mı :2:.

güzel kokulu yağlardan alıp sifona dökün yada bir fanus gibi süs kavanoza koyun kokularını güzel yayarlar

daha önce buna benzer bi konu hatırlıyorum, kokusu kaçmayan bi koku arıyordu konu sahibi, ve ona da tavsiye etmiştim çok minnettar kaldım sana diye teşekkür etmişti.. :) umarım sende denersen işe yarayacak emin ol...
banyonda havlupan veya kalorifer peteği vardır muhtemelen, işte plastik bir kabın içine çamaşır yıkarken kullandığın yumuşatıcılar varya mesela yumoş vernel gibi vs...
işte o plastik kaba bir çaybardağı yarısı kadar dök, sonra o kabı kalorifer peteğinin üzerine ağzı açık şekilde koy...
eğer petek yok da havlupan varsa bir ip yardımıyla plastik kabı del iğneyle, iple bağla havlupana...asıl mesele sıcakla temas etmesi lazım kabın,,
çok güzel kokualr hiç eksilmeyecek banyonda... ama bunu zaman zaman değiştir çünkü dünyanın en özel kokusu bile zamanla tükenir...
dene göreceksin :)

Acik deterjan satan yerlerde cam kokulu bir banyo wc temizleme deterjani vardi o cok guzel ue uzun sure idare ediyodu ben eski evimde gerek duymadigimdan almamistim ama bende alacagim bulursam yazarij adini

Back
X