Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
3 aylık oğlumu ilk defa kendim tek başıma banyo yaptırdım sırtını çevirdiğimde kafası karşıya doğru burnu açıktı su dökünce başına acaba ağzına köpüklü su gitmişmidir birazda huzursuzlandı giyindirirken kafama takıldı bişey olurmu başına gelen varmı
Her banyoda ağzını su gelince ağzını açar. Bu zamana kadar birşey olmadı. Burda sudan mikrop kapan bir konu hatırlıyorum. Gerçi ben 10 aydır musluk suyuyla yıkıyorum birşey olmadı.
3 aylık oğlumu ilk defa banyo yaptırdım sırtını çevirdiğimde kafası karşıya doğru burnu açıktı su dökünce başına acaba ağzına köpüklü su gitmişmidir birazda huzursuzlandı giyindirirken kafama takıldı bişey olurmu başına gelen varmı
3 aylık oğlumu ilk defa kendim tek başıma banyo yaptırdım sırtını çevirdiğimde kafası karşıya doğru burnu açıktı su dökünce başına acaba ağzına köpüklü su gitmişmidir birazda huzursuzlandı giyindirirken kafama takıldı bişey olurmu başına gelen varmı
Bir şey olmaz, onlar doğal içerikli zaten. Öyle olsa herkesin bebeği yutuyor ortalık şampuandan sinirlenir. Bazen mutlu bazen kızgın olur sıkılmıştır tutarken bir yeri acımıştır süt gelmiştir ağzına vs vs