Banyo esnasında köpük yutma

ynr16

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2024
9
2
30
3 aylık oğlumu ilk defa kendim tek başıma banyo yaptırdım sırtını çevirdiğimde kafası karşıya doğru burnu açıktı su dökünce başına acaba ağzına köpüklü su gitmişmidir birazda huzursuzlandı giyindirirken kafama takıldı bişey olurmu başına gelen varmı

Son düzenleme:
Her banyoda ağzını su gelince ağzını açar. Bu zamana kadar birşey olmadı. Burda sudan mikrop kapan bir konu hatırlıyorum. Gerçi ben 10 aydır musluk suyuyla yıkıyorum birşey olmadı.

3 aylık oğlumu ilk defa banyo yaptırdım sırtını çevirdiğimde kafası karşıya doğru burnu açıktı su dökünce başına acaba ağzına köpüklü su gitmişmidir birazda huzursuzlandı giyindirirken kafama takıldı bişey olurmu başına gelen varmı
3 aylık ve ilk defa mı yıkandı anlamadım ben

3 aylık ve ilk defa mı yıkandı anlamadım ben
Muhtemelen ilk kez kendi başına yıkadı öyle anladım daha doğrusu öyle olması mantıklı geldi 😂

Bebeğe özel şampuan kullanıyor musunuz? Arada yutuyorlar bizimkinin de yüzüne geleni yalamisligi var endişe etmeyin

Muhtemelen ilk kez kendi başına yıkadı öyle anladım daha doğrusu öyle olması mantıklı geldi 😂

Bebeğe özel şampuan kullanıyor musunuz? Arada yutuyorlar bizimkinin de yüzüne geleni yalamisligi var endişe etmeyin

Evet aynen mustelanınn şampuanını kullanıyorum, çok şükür bişey olmadı başından dökünce oda panikledi bende panikledim biraz 😇

3 aylık oğlumu ilk defa kendim tek başıma banyo yaptırdım sırtını çevirdiğimde kafası karşıya doğru burnu açıktı su dökünce başına acaba ağzına köpüklü su gitmişmidir birazda huzursuzlandı giyindirirken kafama takıldı bişey olurmu başına gelen varmı
Bir şey olmaz, onlar doğal içerikli zaten. Öyle olsa herkesin bebeği yutuyor ortalık şampuandan sinirlenir.
Bazen mutlu bazen kızgın olur sıkılmıştır tutarken bir yeri acımıştır süt gelmiştir ağzına vs vs

X