Bu iki elbisenin resimlerini ben çektiğimde güzelliğini gösteremiyorum; o yüzden profesyonel fotoğrafçıların çektiği resimleri kullanacağım; ama inanın tamamen budur elbiseler ve çok çok şıklar...
Prenses model denen; 44-46 bedene uygun; arkadan fermuarlı bu elbise polyester kumaştan. ıçi astarlı, eteği ise kabarık duruyor (bu yüzden prenses elbise deniyor zaten).
Ölçüler :
Göğüs genişliği 50 cm
Kuşağın bağlandığı yer : 48 cm (belin biraz üstü, robadan aşağı dökümlü iniyor elbise)
Elbise boyu : 110 cm. (Diz hizası denebilir; boya göre değişmekle birlikte)
Üzerine bir ceket ve yakasına inci, vb takılarla iş hayatında da rahatça kullanabilirsiniz. Ya da akşam bir yerlere giderken giyebilirsiniz; hem şık hem kullanışlı bir elbise.
Fiyatı da çok uygun;
14 TL
HANLEV35 ıÇıN AYRILDI
Askılı ya da straplez giyilebilecek, içine bir body ile soğuk havalarda bile kullanabileceğiniz çok cici bir elbise. Heves edip aldım ama bana bu bedende (48-50 nedereyse) hiçbir elbiseyi yakıştıramıyorum. Azmettim; 40'a düşeceğim !!!
Neyse, bu elbise yeni, denenme hariç hiç giyilmedi. Çok kullanışlı; boyu 116 cm. Üzerine ceketle de kullanabilirsiniz. L-XL bedene uygun; yani 42-46 arası çok rahat kullanır. Fiyatı da aslında ikinci el diye nitelendirilemeyeceği halde çok uygun. Sadece
12 TL
Birebir resimdekinin aynısı; dediğim gibi ben güzel çekemediğimden profesyonel resmi kullandım.
TAHAM ıÇıN AYRILDI
C&A'dan yarasa kol modelli, kadife/süetimsi bir kumaştan yapılma elbise. Belden ince lastikli büzgülüdür, kendine ait kemeri yok. Foroğraftaki kemeri fikir versin diye taktım; o da ayrıca satışta biliyosunuz; el emeği bir kemerdir. Etiketinde 48 beden yazıyor; ama 44-46'ya daha uygun; 48'de pek güzel durmuyor. Çok az kullanılmıştır.
8 TL
SADECE 3 TL