• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

banuozk: Bu sefer sizlere ve genç kızlarınıza

37 numara ayakkabı. Anneme almıştım ama ona biraz büyük geldiği için sadece bir kez giyebildi. Kalıbı geniş, o yüzden 37,5 ayaklara daha uygun. İnce 38 de giyebiliyor. 10 TL

ARDİBOOZN İÇİN AYRILDI
37noayakkabyepyeni.jpg

Son düzenleme:
Vero Moda'dan çok güzel bir kırmızı pantolon; 40 beden. Ön ve arka ceplerinde ufak ve parlak taşlar var. Düz kesim, üzerinizde çok fit duruyor. 8 TL

veromoda40bdn.jpg

w480.png

Mango MNG 36 beden pantolon. Rengi grimsi; fit kesim; oldukça kullanışlı. 6 TL

mng36bedenbeyazgriaras.jpg

Loft W 27, L 30. 36 beden giyenlere uygun sanırım (ben o bedeni hiç görmediğim için bilmiyorum :1no2:) 7 TL

SADECE 4 TL !!!

Mango MNG hiç kullanılmamış, 38 bedene uygun, yanı işlemeli kot pantolon. Hiç giyilmedi. 9 TL

5 TL'YE DÜŞTÜ !!!

GURBAA PRENSES ıÇıN AYRILDI
loftw24l30.jpg

Son düzenleme:
Boyner'den S beden uzun kollu tişört. Üzerindeki yazılar kabartma kadifeden; tişört hiç kullanılmamış gibi duruyor. Kotların üzerinde acayip şirin ve trendy duruyor. 5 TL

SADECE 3 TL !!!

lifeischeap.jpg

ılk sayfada grisi olan üstün laciverti. Ama oldukça koyu bir lacivert; resimde de neredeyse siyah gibi çıkmış. O kadar siyah değil tabii... 7 TL

dsc01468.jpg

Ekru renkte, ince triko 36 beden. tek kolu ince askılı. Etiketli, hiç kullanılmadı.5 TL

SADECE 2,5 TL !!!

etiketlitekkolekru36bdn.jpg

Son düzenleme:
CHEVIGNON marka, çok az kullanılmış, pırıl pırıl bir tişört. M bedendir; 38-40 için idealdir. 4 TL

dsc01477.jpg

Son düzenleme:
Simli bolero, XS beden ya da genç kızlarınıza göre... Yakasının duruşu, kolları ve simleri ile çok çok hoş... 4 TL

dsc01540h.jpg

36-38, muhtemelen ince 40'a da güzel olacak ince bir bolero... Penye değil, başka bir kumaştan, ince.Önden bağlanıyor; eteklerle de güzel duruyor. Yeni, hiç kullanılmadı. 3 TL
dsc01536.jpg

Daha önce de eklemiştim ama o resim güzel değildi; yeni resmini koyuyorum. 36 beden çok şık ve kaliteli kot etek. Bu resimde belindeki işlemeler anlaşılıyor. Fiyatını da düşürdüm. 5 TL

dsc01534.jpg

Son düzenleme:
Gucci kırmızıya bakalım. Bu da yeni , hiç kullanılmadı. Çok cicidir; içi de güzel... 15 TL

dsc01525l.jpg

dsc01526.jpg

Son düzenleme:
Degaje bluz, siyah simli; 36-38 bedene uygundur. Az kullanılmış, çok şık... 5 TL

dsc01474.jpg

Son düzenleme:
More&More S beden ince üst; siyah değil, kurşuni gibi rengi. 4 TL

NAZARıKS ıÇıN AYRILDI
dsc01476.jpg

KıBELE'cim, Snoopy'yi sana ayırıyorum. Ama Gusess gitti; Nazariks önce davrandı. Ah bir de bilgisayarım hızlı olsa da gidip bir an önce gncelleme yapabilsem...

Son düzenleme:
Ay ben cevap yazana kadar gene durum değişti !!!

Peki, Guess çanta Kibele'nin oldu !!!

Neyse, ben devam edeyim...

36-38 bedene uydun, ışıl ışıl bir abiye üst... Enseden bağlı, üzeri metal taşla süslü gibi; cidden çokşık. Sırt dekoltesi de var; keşke bana olsa da giysem... 6 TL

FUNNYDA İÇİN AYRILDI
dsc01421.jpg

Bu da sırtı

abiyesrtdekolte.jpg

Son düzenleme:
Sizi üzülerek hayal kırıklığına uğratacağım canlarım, çünkü artık çekilmek zorundayım. Valla elimde iki parça şey kaldı, onları da koyayım, bir süre istenenleri ayarlamakla uğraşacağım; koptum çünkü !!!

Sanırım haftaya biraz daha yeni mallar gelecek elime, o zaman da görüşürüz. Bu arada büyük beden ekleyeceğim muhtemelen, siz çıtırlara ekmek yok yani !!!

Bu eklediğim Disney; pijama üstü olarak da kullanılabilir. 3 TL

NAZARİKS İÇİN AYRILDI
dsc01479.jpg

Son düzenleme:
36 bedene uygun benim çok beğendiğim bir elbise; yenidir, hiç kullanılmadı. Etek kısmında çok cici bir yırtmacı var.. Desenleri, duruşu çok güzel. Bele oturup aşağıya iniyor; yaka kısmı da çok zengin duruyor. Sanırım kuzen 45 TL gibi bir rakama almıştı. 12 TL

SATILDI
dsc01546d.jpg

Son düzenleme:
Çok şık, kahverengi simli bir üst... 38 beden diyor ama 36-38 bedene uygun; üzerinde etiketi dahi duruyor. ısterseniz hediye bile götürebilirsiniz. 9 TL

Son düzenleme:
Bu Nine West; tam buna uygun Nine West yakkabım da var ama 40 no !!! Hani isteyen olursa çok güzel oluyorlar... Neyse, bu çanta da hiç kullanılmadı; küçük boy, çok geniş değil ama yaz için ideal. Bu da 20 TL

dsc01556.jpg

dsc01557.jpg

Son düzenleme:
Funda'cım, ablan iki çocukla kendini taşıyamadığı için büyük çanta diye anca bebek çantası kullanıyor. Bir tane de David Jones'um var Burberry'den başka, bir Tchibo'dan aldığım kırmızı kadifemsi çanta... Yoksa ya çocukların çantasına tıkıştırıyorum; ya da en altta göreceğin postacı küçük çantaları kullanıyorum.

Bir ara sapıtıp dolu güneş gözlüğü aldığım için kocam bana deli demişti. Bunu görmedi bile... Neyse, hiç kullanılmamış bir gözlük bu; bende çok benzeri var. İhtiyacı olan varsa fiyatı çok uygun; öyle markalı falan değil ama. Aldığım yerde bana İtalyan olduğu söylenmişti ama hangi yöresinde yapılmıştır bilmiyorum... Sonuç olarak fiyatı 5 TL, gözlüksüz kalmayın diye...

DENİZ-NEHİR İÇİN AYRILDI
dsc01542.jpg

Bu da bahsettiğim postacı tipi küçük çanta... Dolce Gabbana; bu arada gördüğünüz gibi etiketlidir; hiç kullanmadım. İtalya'dan geldi bir de... İçi küçük ama kullanışlı. 12 TL

NAZARİKS İÇİN AYRILDI
dsc01560.jpg

Son düzenleme:
RODİ Jeans'ten, S bedene uygun tunik. rengi bayağ karbeyazdır. 4 TL
GURBAA PRENSES İÇİN AYRILDI

Son düzenleme:
Yine 40 no için ınci'den; bu da siyah... Bir topuğu birazcık kalkmış; başkaca kusuru yok. Bu da 18 TL
ÖZGÜL312 ıÇıN AYRILDI

Son düzenleme:
Tüh Funda'cım, olmadı şimdi...

Neyse ben pembiş ayakkabımı koyayım en iyisi... Yine 40 üzgünüm... 10 TL

dsc01567.jpg

Marks&Spencer süet ayakkabı. Fazla kullanamadım. 17 TL
dsc01568.jpg

Az önce yeşil çanta ile takım dediğim Nine West ayakkabı. Kenarları keten; yeşil de fiyongu var. Çok az kullanıldı ve çok şık. Yeniden farksız23 TL

Bu da yine genç kızlara, XS cici bir üst; üstünün işlemeleri altın simli... 5 TL

dsc01396.jpg

Son düzenleme:
Uyarı: topiklerde sohbet içeren mesajlar yazmak, soru cevapları buradan paylaşmak , alıntılarla ürün göstermek , mesaj içeriği boşaltmak yasakdır devamı halinde gerekli yaptırım uygulanacakdır.

Son düzenleme:
Back