Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şöyle örnek vereyim deprem oldu banka yıkıldı içinde altınlarınız var hiç bir hak talep edemezsiniz. Daha hayali söyleyeyim ;Banka içinde çalışan biri girdi kasanıza içindekileri değiştirdi siz açtınız bu benim değil dediniz yine hak iddia edemezsiniz
Calciletam depremde ilk olarak kolluk kuvvetleri bankalara gidiyormuş. O yüzden az da olsa güvenilebilir. Değişiklik de kameraya yansır ya inşallah yoksa yandım ben
Calciletam depremde ilk olarak kolluk kuvvetleri bankalara gidiyormuş. O yüzden az da olsa güvenilebilir. Değişiklik de kameraya yansır ya inşallah yoksa yandım ben
adamin belki 2 veya 3 milyon tl degerinde veya hatdaha daha fazla degerinde olan altinlari kasadan baska nereye koyabilirsin? veya altin hesabi acacaksin oda olabilir ancak makas farki ozaman galiba baya fazla oluyor
Çok yüksek miktarda altını banka kasasına koymak dışında daha güvenli seöenek var mı ben bilmiyorum. Evden de çalınma riski yüksek. Bankaya altın olarak yatıramıyorsunuz illa “altın fonu” okarak bozdurup yatıracaksınız. Makası var vs. Ben banka kasasında hırsızlığı 1 kez duydum. Onda da eş karısından önce boşaltmış sonra bankaya suçu atmış diyorlardı ki bence çok daha makul bankanın çalmasından. Bankada hırsızlık olabilmesi için 3 kişi anlaşacak(tek başına girip anahtara sahip olan personel yok) kamera kayıtları ve giriş kayıtları değiştirilecek de yani çok çok zor iş.
Tabi burası Türkiye. Hiçbir şeye güven olmaz ama kötüler arasından en iyisi bence banka kasası. Ya da eve varyemez amcanın kasası gibi oda/kasa yaptırıp sadece retina taramasıyla vs açılacak şekilde yapacaksınız ama o zaman da sizi öldürüp gözünüzü oyup açabilirler yani mutlak güvenlikli bir şey yok.
Ev araba harici tüm değerli eşyam banka kasasında. Ben güveniyorum çünkü kasaya alternatif olabilecek bir yerim yok. Öyle bir yeri olanlar kasa tercih etmesin zaten.
Eşimin de tüm parası kuyumcuda duruyor,bankadan daha güvenli olduğunu söyler hep,yılların esnafı. Bilemiyorum artık hangisi doğru
Ev araba harici tüm değerli eşyam banka kasasında. Ben güveniyorum çünkü kasaya alternatif olabilecek bir yerim yok. Öyle bir yeri olanlar kasa tercih etmesin zaten.
Eşimin de tüm parası kuyumcuda duruyor,bankadan daha güvenli olduğunu söyler hep,yılların esnafı. Bilemiyorum artık hangisi doğru
Yok eşim 20yıllık esnaf. Sanayide çalışıyor,oralarda çalışanlar bilir esnafın parası kuyumcuda durur. Dolandırıp gidebilecek birisi değil,anca markasının Türkiyeden taşınması lazım. Tabi ben kasayı buna tercih ederim o ayrı mesele.
Geçen gün vefat eden bir müşterimin kuyumcudaki parasını almaya gittim eşi ile beraber. İlginç bir ortamdı. Adam ölmüş,parası kuyumcuda,inanılmaz büyük meblağ. Eşiyle beraber gittim teslim ettiler 10 dakikada. Banka olsa asla çekemezdik,bugün git yarın gel der dururlardı
Bende başta kasaya koymayı düşünmüştüm. Sonra araya birşeyler girdi unuttum. Evimde zaten alarm var diye de çokta şey yapmadım. Evimde hem dış kapıda hemde altınların olduğu dolap kapağında hareket sensörlü alarm var bütün apartmanı inletiyor alarmlar bazen gece yanlışlıkla hassasiyetimizi algılayıp. Ben alarma güveniyorum şuanlık. 15 saniye içinde yetkililer hemen arıyor. Bilgim dahilinde olup olmadığını soruyor bilgim dahilinde değilse en yakın polis ekibine haber veriliyor. Şimdilik çok şükür daha bir sıkıntı yaşamadım. Ancak evinde koruyamayanların kesinlikle bankaya güvenmesi taraftarıyım