• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bankada çalışanlar buraya:)

bayanmutlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2011
98
1
46
Sakarya
aranızda bankada çalışanlar var mı,kaç saat çalışıyorlar ve ne kadar maaş alıyorlar merak ediyorum?gişedekiler mesela?:97:

giriş saatin bellidir kuzum 8.30 ama çıkış asla belli değildir..bu 6 da olabilir en erken olan saat bu...9 da olabilir bu tamamen eğer şubedeysen şube müdürüne ve şubenin
yapısına bağlı..
ancak sana bi tavsiye insanların dışardan bakarak imrendiği bi meslek değil bankacılık sakın unutma...2 sene önce türkiyen in enbüyük özel bankasında başladım kariyerime ama inan karşımızda bulunan tezgahtar bile bizden iyi koşullarda çalışıyordu..şimdi kararı sen ver..

aa maaş mevzuda gişe isen 1.000 tl aşağı yukarı bide çift maaş sistemi olur genelde o da aldığın maaşın 2 katı olmaz
meseka 1.000 tl maaşın çift maaş döneminde asıl maaşla birlikte 1.750 olur..fark 750 tldir..

giriş saatin bellidir kuzum 8.30 ama çıkış asla belli değildir..bu 6 da olabilir en erken olan saat bu...9 da olabilir bu tamamen eğer şubedeysen şube müdürüne ve şubenin
yapısına bağlı..
ancak sana bi tavsiye insanların dışardan bakarak imrendiği bi meslek değil bankacılık sakın unutma...2 sene önce türkiyen in enbüyük özel bankasında başladım kariyerime ama inan karşımızda bulunan tezgahtar bile bizden iyi koşullarda çalışıyordu..şimdi kararı sen ver..

sağol cnm,ben kpss ye hazırlanacağım fakat 1 sene hem işe girip hem hazırlanayım diye düşünüyorum ama zor olacak sanırım...

bankadayken kesinlikle kpss ye hazırlanamazsın canım..bu kesin inan başka bi iş olsa belki ama bankada olmuyor..bende çıktım ve şuan kpss ye hazırlanıyorum..

Konuları içerikleri ile ilgili başlılara açalım lütfen.
Bu nedenle konu "Mesleklerimiz ve Biz" başlığına taşındı.

garanti ankara da çalışan bir arkadasım var 850 filan alıyor sanırım. ve bıkmış durumda. ingilizcesi var yurtdışı tecrübesi var ona da başka yerde iş bakıyoruz bu aralar.

Back