canım ben bireysel müşteri ilişkileri yetkilisiyim. 4 yıldır bankacıyım.. şu anki ortalama kazancım da 3bin tl.nin üstünde.. bankacılığı bu kadar küçümsemeyin bence.. benimle beraber mezun olup bankacılığı beğenmediği için kpss'ye hazırlanan bi ton arkadaşım o süreçte daralıp 3-4 sene sonra bankacı olmaya karar verdiler.. ben okul biter bitmez direk bankacı olmak istediğim ve işe girdiğim için şu an hepsinin önüne geçtim.
pazarlama dediğin sadece kart satmak değil.. bankacılığı bu şekilde gören zihniyetleri de şiddetle kınıyorum. bankacılık topyekün bir pazarlamadır.
ben sınavla girdim. şimdi yetkili oldum. girerken torpilim yoktu. mülakatta da cvmin doluluğu yeterli oldu. bunun şansla bi alakası yok.. üniversiteyi boş beleş geçiriyorlar, sınavlara hazırlanmıyorlar, mülakatta kendi bölümleri ile ilgili en basit soruları bile cevaplayamıyorlar sonra torpilim yoktu işe giremedim.. yok öyle bi dünya..
kendini geliştirmiş ve kendine güvenen herkes iş bulur.. vasıfsız adam torpil arar bu kadar basit..