Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar ben iki yıllık açıköğretim bankacılık okumak istiyorum. sektör değiştirmek istiyorum. aranızda açıköğretim bankacılık okuyup da banka da çalışan var mı?
canım ben 4 yıllık işletme mezunuyum gazi üniversitesi..arkadaşlar ben iki yıllık açıköğretim bankacılık okumak istiyorum. sektör değiştirmek istiyorum. aranızda açıköğretim bankacılık okuyup da banka da çalışan var mı?
napıcaksın kı açıktan banka okuyup??? yanlış anlama benım arkadasım bankacılık okumuştu 2 yıl sonrada acıktan tamamladı 4 yıla....babası bıle bankacydı...kız iş bulamadı...bankalara torpilsiz gırmek ımkansız nerdeyse..ha dıyorsan torpıl saglam o zaman durma
ya sektör değiştirmek istedim en uygun o bölümü seçtim. babası bankacıysa o girdiremediyse benm şansm yok sanırımnapıcaksın kı açıktan banka okuyup??? yanlış anlama benım arkadasım bankacılık okumuştu 2 yıl sonrada acıktan tamamladı 4 yıla....babası bıle bankacydı...kız iş bulamadı...bankalara torpilsiz gırmek ımkansız nerdeyse..ha dıyorsan torpıl saglam o zaman durma
gişe dedigin yer hangi pozisyoncanım ben 4 yıllık işletme mezunuyum gazi üniversitesi..
4 yıldır da bankacıyım..
banka süreçlerini anlatıyorum sana.. 2 yıllık açıkoğretim bankacılık mezunları evet işe giriyor ama devlet bankalarında ilk 4 sene sadece gişede çalışıyor. 4. sene sonunda bir daha sınava giriyorsun yükselmek için öyle 4 yıllık mezunlarla aynı konuma geliyorsun bilgin olsun..
iş ilanlarına baktım yirmi ilanın 13 tanesi falan bankacılıkta ilgili. illa bankacılıkta ilgili yüksekokul yada lisans egitimi istiyorlar. o yüzden tercih ettimarkadaşım torpil diyip insanları işten soğutma.. benim mezun olduğum okuldan en az 20 arkadaşım ben dahil bankacıyız.. hiçbirimizin torpili yoktu.. bankalar babadan bankacı olanları değil pazarlama kabiliyeti yüksek insanları alıyorlar.. işe alınamayanlar da suçu torpile atmasınlar lütfen..
bunu diyorum işte.. bankacılık dersin torpil derler o dersin torpil derler.. öyle bi dünya yok.. bankalar bi eleman alıyor 1000 kişi bunun hepsinin torpil olma şansı var mı allah aşkına varsa maksimum 100-200 kişi..ya sektör değiştirmek istedim en uygun o bölümü seçtim. babası bankacıysa o girdiremediyse benm şansm yok sanırım
gişe dedigin yer hangi pozisyon
niye istifa ediyorlarkiHerkes bankadan istifa ediyor, bence başka bir bölüm seç, dış ticaret gibi, daha vasıflı, hem de ücretler de yüksek.
arkadaşım torpil diyip insanları işten soğutma.. benim mezun olduğum okuldan en az 20 arkadaşım ben dahil bankacıyız.. hiçbirimizin torpili yoktu.. bankalar babadan bankacı olanları değil pazarlama kabiliyeti yüksek insanları alıyorlar.. işe alınamayanlar da suçu torpile atmasınlar lütfen..
ya sektör değiştirmek istedim en uygun o bölümü seçtim. babası bankacıysa o girdiremediyse benm şansm yok sanırım
anladım. ben sağlılcıyım aynen ordada torpil davası dönüyor ama ne kadar dogru bilmiyorum. peki denemelimiyim dersinbunu diyorum işte.. bankacılık dersin torpil derler o dersin torpil derler.. öyle bi dünya yok.. bankalar bi eleman alıyor 1000 kişi bunun hepsinin torpil olma şansı var mı allah aşkına varsa maksimum 100-200 kişi..
bu arada gişe bildiğin banko işte para al para ver fatura yatır gibi...
ciddi misin :/Gişe dediği, bildiğiniz gişe memuru. Gelen müşterilerin işlerini yapacaksınız. Para yatırma-çekme-çek tahsilatı vs... 1,5 sene özel bir bankada çalıştım, babamda o bankadan emekliydi. Emekli çocuğu olduğum için hemen alındım. Cehennem gibi geçen 1,5 sene. Kendimi zor attım başka yere, riski fazla her zaman, gişdeyseniz her akşam kasa tuttu mu tutmadı mı derdi, kredilerdeyseniz verdiğiniz kredilerden teftiş.4 yıllık işletme mezunuyum, hayatımın 1,5 senesi çöp olmuş gibi hissediyorum. Giriş saatin belli çıkış saatin Allah'a emanet. Şu an evliyim, 1 kızım var eğer hala bankada çalışıyor olsaydım sanırım ne kocamın ne çocuğumun yüzünü göremezdim. Geneli böylemidir bilmem, ama benim tecrubem kötüydü. Çalıştığım bankada Akbank'tı bu arada.
anladımne bolumunde calışıyorsun??? pazarlama ayrı bırsey...bunun ıcın bankacılık okumana gerek yok...pazarlama kabılıyetın varsa gır bankaya kredı kartı sat mesela dırek kaparlar...ha dersenkı veznede yada ust blumlerde masa basında calışıyorum...o zaman şanslı kesımdensın torpılsız gırmıssın..ben gerceklerı soylerım nıye soğutmus olayım kı???boşunamı okusun...gerceklerı bılsın ona göre kararını versın arkadas...mulakat olan yere gıren coğunluk torpıllıdır zaten..gerısı şanslıdır
bence baska bolum tercıh et...karar senın
Bankada çalışanlar genelde bankacıulık okumuş olmuyor sanki.arkadaşlar ben iki yıllık açıköğretim bankacılık okumak istiyorum. sektör değiştirmek istiyorum. aranızda açıköğretim bankacılık okuyup da banka da çalışan var mı?
sağlık sektörü bankacılıktan daha iyi benceanladım. ben sağlılcıyım aynen ordada torpil davası dönüyor ama ne kadar dogru bilmiyorum. peki denemelimiyim dersin
yoğun riskli, satış baskısı var,krizde konulursunuz kapı önüne, çıkış saati belli değil vsniye istifa ediyorlarki
sağlık meslek mezunuyum. genelde öncelik olarak bankacılık mezunlarını alıyorlar. o yüzden şansm düşüyor direk başvuru yapsam.Bankada çalışanlar genelde bankacıulık okumuş olmuyor sanki.
Bölümün çok namüsait değilse sektör yine değiştirebilirsin bence.
ne bolumunde calışıyorsun??? pazarlama ayrı bırsey...bunun ıcın bankacılık okumana gerek yok...pazarlama kabılıyetın varsa gır bankaya kredı kartı sat mesela dırek kaparlar...ha dersenkı veznede yada ust blumlerde masa basında calışıyorum...o zaman şanslı kesımdensın torpılsız gırmıssın..ben gerceklerı soylerım nıye soğutmus olayım kı???boşunamı okusun...gerceklerı bılsın ona göre kararını versın arkadas...mulakat olan yere gıren coğunluk torpıllıdır zaten..gerısı şanslıdır
bence baska bolum tercıh et...karar senın