millet oraya girebilmek için ne kadar çabalıyor. hiç tereddüt etme başla. bakarsın oradan başka bi yere geçiş yaparsın. hayırlısı olsun. içini rahat tut
Beyaz88 Merhaba,
ben garanti bankası gisesinden 5-6 sene önce istifa etmiştim ama hala görüştügüm arkadaslarim var,
gise gercekten öyle kolay degil, sadece para sayma makinasi ya da ekranda su kadar al bu kadar ver yazmasi ile iş kolaylaşmıyor, ayrıca garantide gise de satiş isi var, para sayarken işlem yaparken aynı anda müşteriye kredi kartı sigorta emeklilik vb ne varsa satmaya calisiyorsun, ayrıca boş vaktin olursa telefonla müşteri ariyorsun, boş vaktın yoksa akşam mesai ye kalip o zaman ara diyorlar, işin iyi tarafı sattıgından pirim alman ama benim zamanımda ben üstüne bankaya pirim vereyim bu işleri yapmayayım diyordum, umarim iyi yerlere gelirsin, sınavları oluyor kendi içinde bankanın onlara sıkı calisip kazanırsan operasyona yada nereye istersen gecersin ama gise tek basına kolay iş, zor olan aynı zamanda satış yapmak....
Hakkında hayırlısı olsun....
Teşekkür ederim.. Eğitime başladım ve bitirmek üzereyim bugünde staja başladım.. Part tıme olarak girdiğim için satış hedefim yok :) bilgiler için teşekkür ederim.. bugün epey bi gözlem yaptım pzt günü asıl şubemde başlıyorum inşallah hayırlı olur :)
merhabalar..garanti bankasının sınavına giricem sitelerde bazı soru tipleri var ama cevapları yok nasıl çözeceğimi bilmiyorum..özellikle şu soru örnekleri: 1) Ali Bey bankanıza geldi ve elindeki 1500 ytl. lik çeki 10 adet 5 ytl banknot , 8 adet 10 ytl. lik banknot şeklinde istedi ona ödemeyi nasıl yaparsınız?
2)Ahmet Bey parasının tamamının %5 ini çekiyor geriye 900 ytl 5 ykr si kalıyor, Ahmet Bey'in parasının tamamı ne kadardır?
3)Mehmet Bey parasından %5 faiz aldığına göre 2 yıl sonraki parası 500 ytl ise şu anda ne kadar parası vardır?
lütfen bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmi?
part time gişe yetkilisi olan var mı aramızda?
Bende garanti banka sinin parti time gişe asistan ligi bölümüne başvuru yapmistim' si hava mullakatlara girdim eylül 2013 de havuzdasiniz ihtiyaç halinde irtibata geçeceğiz dendi mart 2014'çeyiz hala bi cvp yok. 6ay oldu daha ne kadar bekliyceeem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?