• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bankacılık İşe Alım Sınavları Ve Mülakatları Hakkında Bilgi Sahibi Olan Arkadaşlar

slm arkadaşlar bankacılık başvurusu için inşallh geç kalmamışımdır.1986 doğumlu olan biri bankacılık sınavına girebilir mi? cevabınız için şimdiden tşk ederim

hayır canım 86 doğumlu olman birşey farkettirmez girebilirsin sınavlara.internetten bankaların ilanlarına bakıp kendine uygun ilanlara başvurabilirsin.

AttaQue arkadaşlara verdiğin bilgiler için çok teşekkürler çünkü sayende bende çok istifade ettim.bankacılık hakkında bir kaç sorum olacaktı beni bilgillendirirmisin?şimdiden tşk ederim.bankacılık sınavına başvuru tarihleri belli mi yani herhangi bir tarihi var mı? Birde nasıl başvurucam.çeşit çeşit sınavları varmış bu doğru mu?tşk ederim aeo

tortiş sanada çok tşk ederim verdiğin cevaptan dolayı,sağol canım.AttaQue sorduğum soruların cevabını biliyormusun?cevap verirsen sevinirim.çok teşekkür ederim aeo

Arkadaşlar banka işe alım sınavlarında hangi banka ne zaman sınav yapıyor?
Belli tarihleri var mı?
Bir arkadaşım MYO mezunu bilgisayar bölümü.Ve şu an Halkbankta staj görüyor.Diplomasını aldıktan sonra yani bu ayın sonunda bankada işe girebilir mi?yani eğitimi bunun için yeterli mi yoksa illa ki fakülte mi okumuş olması gerekiyor?
Bu arkadaşımın işe çok ihtiyacı var.Bilgisi olan arkadaşlar bilgi verirse gerçekten çok sevaba girmiş olucak.

Hayır bazı bölümlerde özellikle fakülte ve belli bir bölüm mezunu istemiyorlar ama önemli olan başvuru zamanını yakalayabilmek , banka sınavları , işe alımları ile ilgili bazı siteler var , google ' a bankacıyız yazın karşınıza çıkacaktır , adres veremiyorum yasak diye.. Oradan yeni iş olanaklarını takip edebilirsiniz. Aranan niteliklerde de zaten belirtiliyor kimlerin işe girebileceği. Bol şans.

AttaQue arkadaşlara verdiğin bilgiler için çok teşekkürler çünkü sayende bende çok istifade ettim.bankacılık hakkında bir kaç sorum olacaktı beni bilgillendirirmisin?şimdiden tşk ederim.bankacılık sınavına başvuru tarihleri belli mi yani herhangi bir tarihi var mı? Birde nasıl başvurucam.çeşit çeşit sınavları varmış bu doğru mu?tşk ederim aeo

Rica ederim canım , işine yaradıysa ne mutlu bana , yaş konusuna gelince bankalar zaten işe almak istedikleri personelde aradıkları özellik olarak yaş aralığı belirtirler , ama deneyimlerime dayanarak yaşının işe girmene bir zararı olmayacaktır bence.
Nasıl ne zaman ilan çıkar diye merak ediyorsan da sende google 'a bankacıyız yaz ;) orada bir site göreceksin orada işe alımlar ile ilgili bilgiler mevcut takip edebilirsin , sınavlar hakkında da birebir ağızlardan tecrübeler anlatılıyor. İşine yarayabilir. Başvurular genelde internet ortamından yapılıyor cv bankalarından. Dediğim siteye bakarsın bilgi sahibi olacaksın. Bol şans..

tşk ederim canım Allah razı olsun.biliyormusun başvurular için çok geç kalmışım.neyse sağlık olsun.tekrar tşk ederim aeo

Hayır bazı bölümlerde özellikle fakülte ve belli bir bölüm mezunu istemiyorlar ama önemli olan başvuru zamanını yakalayabilmek , banka sınavları , işe alımları ile ilgili bazı siteler var , google ' a bankacıyız yazın karşınıza çıkacaktır , adres veremiyorum yasak diye.. Oradan yeni iş olanaklarını takip edebilirsiniz. Aranan niteliklerde de zaten belirtiliyor kimlerin işe girebileceği. Bol şans.

Çok teşekkür ederim.a.s.

ya bende su an lise mezunuyum ama üni okuyuorum 3 e gectim benim sansım varmı sizce?????**

Neden olmasın , istenen niteliklere bağlı olarak var bence.

Özelden iş bankasının kpss isteyip istemediğini soran arkadaşım şu an net hatırlamıyorum , iş ilanı bankanın kendi sitesinde , insan kaynakları bölümünde oradan bakarsan sağlıklı bilgi sahibi olursun.

bankacılık sınavlarına ille bankacılık ,işletme yada muhasebe okuyanların girmesi zorunlumu yoksa diğer alnlardada girebilirler mi

bankacılık sınavlarına ille bankacılık ,işletme yada muhasebe okuyanların girmesi zorunlumu yoksa diğer alnlardada girebilirler mi

bankacılık büyük bir sektör. her bankanın stratejisi farklı. başvurduğun pozisyona göre değişir herşey. kariyer.net, secret cv, yenibiris gibi sitelerden başvuru koşullarına bakabilirsin. ama Türkiye'de öyle bir durum var ki; bi tarafta boğaziçi işletme bitirmiş biri dururken bir lise mezunu da alabilirler, referans olayı yani anlamışsınızdır siz onu :1rolleyes:

bankacılık büyük bir sektör. her bankanın stratejisi farklı. başvurduğun pozisyona göre değişir herşey. kariyer.net, secret cv, yenibiris gibi sitelerden başvuru koşullarına bakabilirsin. ama Türkiye'de öyle bir durum var ki; bi tarafta boğaziçi işletme bitirmiş biri dururken bir lise mezunu da alabilirler, referans olayı yani anlamışsınızdır siz onu :1rolleyes:

Lise mezunu arkadaşlarım şu an bankada çalışıyorlar ve referansları yok , sınava girerek bankaya geldiler.. Genelleme yapmazsanız bankada çalışan tüm liseli arkadaşları da böyle bir konunun içine sokmamış olursunuz..

Hem siz böyle bir konuya değindiniz madem bende size şöyle bir şeyi hatırlatmak isterim bir lise mezunu 10 yıllık bankacı kız arkadaşım var müşteri portföyünü tahmin edersiniz , 10 yıl gibi bir deneyimin üzerinde , ikna kabiliyeti , samimiyet , iletişim faktörünü de ekleyin tahmin edin başarısını.. Şimdi siz kalkıp Boğaziçi mezunu ama yukarıda saydığım niteliklerden bihaber sadece bir okulun markasını taşıyor diye siz onu başarılı görüp çalışma hakkını sadece ona sunabilir misiniz?

Hem Boğaziçi işletme bitiren herkesi bankaya alıcaklar diye nerde yazıyor Allah aşkına..

Yani anlamadık biz onu , umarım yanlış anlamışızdır yada..

selamlar arkadaşlar
bu sitedeki arkadaşlardan bir ricam olacak.lütfen hangi bankanın alım yapcağını ve ne zaman yapacağını kardeşlik namına bildirirlerse hem beni hem de benim gibi bilmek isteyen kardeşlerimi mesrur etmiş olurlar.
saygılarla...

selamlar arkadaşlar
bu sitedeki arkadaşlardan bir ricam olacak.lütfen hangi bankanın alım yapcağını ve ne zaman yapacağını kardeşlik namına bildirirlerse hem beni hem de benim gibi bilmek isteyen kardeşlerimi mesrur etmiş olurlar.
saygılarla...

canım iş bankasının sınavı var 17 eylul son basvuru ben gırıcem, birde halk bankası alıyormus sanırım ama halkbankasından emın degılım..

selam arkadaşlar ben 19 ekim pazar günü İŞ BANKAsının sınavına giricem

benim gibi başka giricek olan var mı?

bende devamlı bankacılık ilanlarına başvuruda bulunup duruyorum ama hiçbirinden bir yanıt alamadım sanırım istanbulda oturmamdan kaynaklanıyo neyse hayırlısı yapacak başka bişeyde olmadığı için başvurmayada devam ediyorum teb bi ara gişe elemanı alacaktı başvurmuştum ben epey oldu sanırım 2 ay falan bu ilana başvuran veya cevap alan varmı arkadaşlarla türkiye geneli bir ilandı türkiye geneli olan ilanları takip etmeye çalışıyorum bi umut işte

arkadaşlar merhaba,
benide fortis bank genel müdürlüğünden aradılar.Departman asistanı olarak.Çok heycanlıyım neler sorarlar acaba?Bu şekilde goruşme yapan varsa yardımcı olurlarsa çok seviniirim...

kızlar iş bankaıs sınavına gıren varmı 26sında gırıdm ben en zman belli olur yaklaşıkk acaba???

Back