Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar banka işe alım sınavlarında hangi banka ne zaman sınav yapıyor?
Belli tarihleri var mı?
Bir arkadaşım MYO mezunu bilgisayar bölümü.Ve şu an Halkbankta staj görüyor.Diplomasını aldıktan sonra yani bu ayın sonunda bankada işe girebilir mi?yani eğitimi bunun için yeterli mi yoksa illa ki fakülte mi okumuş olması gerekiyor?
Bu arkadaşımın işe çok ihtiyacı var.Bilgisi olan arkadaşlar bilgi verirse gerçekten çok sevaba girmiş olucak.
AttaQue arkadaşlara verdiğin bilgiler için çok teşekkürler çünkü sayende bende çok istifade ettim.bankacılık hakkında bir kaç sorum olacaktı beni bilgillendirirmisin?şimdiden tşk ederim.bankacılık sınavına başvuru tarihleri belli mi yani herhangi bir tarihi var mı? Birde nasıl başvurucam.çeşit çeşit sınavları varmış bu doğru mu?tşk ederim aeo
Hayır bazı bölümlerde özellikle fakülte ve belli bir bölüm mezunu istemiyorlar ama önemli olan başvuru zamanını yakalayabilmek , banka sınavları , işe alımları ile ilgili bazı siteler var , google ' a bankacıyız yazın karşınıza çıkacaktır , adres veremiyorum yasak diye.. Oradan yeni iş olanaklarını takip edebilirsiniz. Aranan niteliklerde de zaten belirtiliyor kimlerin işe girebileceği. Bol şans.
ya bende su an lise mezunuyum ama üni okuyuorum 3 e gectim benim sansım varmı sizce?????**
bankacılık sınavlarına ille bankacılık ,işletme yada muhasebe okuyanların girmesi zorunlumu yoksa diğer alnlardada girebilirler mi
bankacılık büyük bir sektör. her bankanın stratejisi farklı. başvurduğun pozisyona göre değişir herşey. kariyer.net, secret cv, yenibiris gibi sitelerden başvuru koşullarına bakabilirsin. ama Türkiye'de öyle bir durum var ki; bi tarafta boğaziçi işletme bitirmiş biri dururken bir lise mezunu da alabilirler, referans olayı yani anlamışsınızdır siz onu :1rolleyes:
selamlar arkadaşlar
bu sitedeki arkadaşlardan bir ricam olacak.lütfen hangi bankanın alım yapcağını ve ne zaman yapacağını kardeşlik namına bildirirlerse hem beni hem de benim gibi bilmek isteyen kardeşlerimi mesrur etmiş olurlar.
saygılarla...