Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Melodi arkadaşım garanti bankasının gişe asistanlığı sınavına nasıl girdin.Yani seni mi aradılar sen mi bankaya gittin tairhini bilipte anlayamıyorum ben bu banka işlerini ben kariyer.net secretcv. yenibiris hepsine cv bıraktım fakat beni hiç arayan yoook.uuuufffff.Nasıl oluyor anlamadım .Ama bu aradada ğişe asistanlığı sınavlarına giren bir çok arkadaş duyuyorum nasıl oluyıor. Bu bankalar beni mi beğenmiyor acaba.
Arkadaşlar erkek arkadaşım yapı kredi ve iş bankasının sınavına girdi olumsuz olursa mail yoluyla, olumlu olursa telefon yoluyla size ulaşacağız dediler ama hala haber yok. Yapı kredi bankasının sınavına gireli 2 haftadan fazla oldu, iş bankasının sınavınaysa bir hafta önce girdi. Sınavlarının çok iyi geçmiş olduğunu biliyorum ama bir hafta içinde size döneceğiz dedikleri halde ses seda yok. Bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar var mı? Ne kadar sürede haber veriyorlar? Ne zaman öğrenebiliriz sonuçları? Yani olumsuz dahi olsa bir haber gelir değil mi?
arkadaşlar ben de bu iş bankasının 9 şubattaki sınavına girdim operasyon destek sınavına ay girmez olaydım sınavı kazandım mülakat oldu onu da geçtim 2 ay oldu ne arayan var ne soran ben de sıkıldım artık resmen oynuyolar bizimle AttaQue arkadaşım sen girmişin iş bankasına hayırlısı olsun sana bizim hakkımızda birşeyler biliyormusun nolucak bizim halimiz :1no2:
:çok üzgünüm:cvp vermede geç mi kaldımm bilmiyorum ama yine de cvp yazayım.
genelde pratikliğe ve hıza dayalı sorular çıkar bankaların yazılı sınavlarında.işlem bölümü mutlaka vardır amaçhızlıbirşekilde işlem yapabiliyormusunuzbunu ölçmek,mantık soruları vardır.çokzor olmaz sorular.
bunu geçerseniz eğer toplu mülakat olur bir grup tartışması yapılır.baktıkları nokta düşünceni iyi ifade edebiliyormusun,başkalarının sözünü kesmeden konuşman beklenir.ama mutlaka konuşman..arkasından bireysel mülakat gelir.mutlaka ik uzmanı ve ilgili bölümşefigirer en az iki kişi girerler mülakata.kendinden bahsetmen istenir.grubu geçtikten sonra genelde alınırsın bireysel mülakatta abuk birşey olmazsa..
banka sınavlarına çok girmiş aynı zamanda insankaynaklarında çalışmış biri olarak varsa sorularınız cevaplayabilrim:))