Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mülakatla soruları hakkında bilgi verebilrimisinz bu hafta bende giricem
bu arada iş bankasının sınavına gıren arkadaslar sınav sonucu acıklanan var mı bende hala ses yok da merka edıyorum..
gorkem ziraatt mühendisi mi sinnnnnn
ee tatlım banka sınavın da ne işin varrrr
iktisat ,işletme okuyanlarr iştee boşa okuyorrr
iyi öyleyse ama gişe de şef bölümün de yaa bakıyorumm ziraat müh arkadaşlar 2yıllık teknikerlerr ve ben sinirr oluyorrmm niye ben deil de onlarr ben işletme muzunuyum ve kaç kez sınava girdimm olmadııı insann sinirleniyorrrrr
2 gün önce bir bankanın sınavına girdim,önce 3 aşamalı küçük testler yaptılar bunlar sayısal parayla ilgili ve dikkat testleriydi. barajı aşanlar önce grup mülakatına daha sonra tekli mülaktlara alındılar. 3 aşamalı test oldukça kolaydı, yaklaşık yarım saat sürdü,yalnız bu testlerde hem hızlı hemde çok dikkatli olmak gerekiyor, önemli olan doğru sayısının fazla olması.grup mülakatında bir konu verildi ve üzerinde tartışılmamız istendi,bu da yaklaşık 10 dakika sürdü.tekli mülaktta ise bankayla ilgili minik sorular ve neden bankada çalışmak istediğimize dair sorular vardı 5 dakika kadar sürdü.bakalım bekliyoruz:)
iktisat ,işletme okuyanlarr iştee boşa okuyorrr
su ürünleri okuyan bir kişinin benden daha fazla hakettiğine inanmıyorum ayrıca. selçuk işletme mezunu, iyi derecede ingilizce ve bilgisayar bilen, SPK lisansına sahip bi insanın 2 yıllık ve alakasız bir bölümü bitirmiş kişiden az yeteneği olabilmesi imkansız.