Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar ben de bu iş bankasının 9 şubattaki sınavına girdim operasyon destek sınavına ay girmez olaydım sınavı kazandım mülakat oldu onu da geçtim 2 ay oldu ne arayan var ne soran ben de sıkıldım artık resmen oynuyolar bizimle AttaQue arkadaşım sen girmişin iş bankasına hayırlısı olsun sana bizim hakkımızda birşeyler biliyormusun nolucak bizim halimiz :1no2:
Merhaba arkadaşalr garantinin gişe asistanlığı için sınava çağrılanlar varmı ankaraya?Salı günü sınav var bakalım neler olacak ilk kez banka sınavına katılacağım bir arkadaşımız soru çeşitleri hakkında açıklamada bulunmuş ..daha fazla bilgi lazım bana yardımcı olabilecek birileri var mı? yerimseniben
kızlar ben birşey soracagım ayın 19 unda halk bankın sınavına gireceğim akşama uçak bileti alıyorum.. istanbula gideceğim.. diyeceğim şuki sınav hemen olup bitecek dimi yanii ben uçağı kaçırmam sınav sonuçları yada hemen ertesi mülakat filan olmuyo ?? bilgisi olan varmıı bu sınav şekillerindenn gerçekten önemliii
Merhaba canım , kusura bakma çoktandır iş güç yüzünden giremiyordum siteye. Müdürlerimizin söylediği , yeni arkadaşların geleceği. Yani beklemede olan arkadaşların yanımıza gelme olasılıkları var. Sen içini ferah tut.
Şu an İş Bankası için evrak hazırlama aşamasındayım.
İşsizlik bir dert , işe girmek bir dert , çalışmak ayrı bir dert..
Bir sürü evrak hazırlamam gerek , bir nevi çalışmaya ön hazırlık gibi kaç gündür sabah 7 de otobüse binip yollara düşüyorum.
cvp vermede geç mi kaldımm bilmiyorum ama yine de cvp yazayım.
genelde pratikliğe ve hıza dayalı sorular çıkar bankaların yazılı sınavlarında.işlem bölümü mutlaka vardır amaçhızlıbirşekilde işlem yapabiliyormusunuzbunu ölçmek,mantık soruları vardır.çokzor olmaz sorular.
bunu geçerseniz eğer toplu mülakat olur bir grup tartışması yapılır.baktıkları nokta düşünceni iyi ifade edebiliyormusun,başkalarının sözünü kesmeden konuşman beklenir.ama mutlaka konuşman..arkasından bireysel mülakat gelir.mutlaka ik uzmanı ve ilgili bölümşefigirer en az iki kişi girerler mülakata.kendinden bahsetmen istenir.grubu geçtikten sonra genelde alınırsın bireysel mülakatta abuk birşey olmazsa..
banka sınavlarına çok girmiş aynı zamanda insankaynaklarında çalışmış biri olarak varsa sorularınız cevaplayabilrim:))
Bugün sınav , başvuruyu internetten yaptım.
nerden başvurdunuz arkadaşım bende işten ayrıldım da iş bakıyorum şimdisenağlama