• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bankacılık İşe Alım Sınavları Ve Mülakatları Hakkında Bilgi Sahibi Olan Arkadaşlar

beni de oyaktan çağırmışlardı bi baktım 100 kişi var yine almışlar alacaklarını amaaann artık sınava filan girmiycemmm

arkadaşlar ben de bu iş bankasının 9 şubattaki sınavına girdim operasyon destek sınavına ay girmez olaydım sınavı kazandım mülakat oldu onu da geçtim 2 ay oldu ne arayan var ne soran ben de sıkıldım artık resmen oynuyolar bizimle AttaQue arkadaşım sen girmişin iş bankasına hayırlısı olsun sana bizim hakkımızda birşeyler biliyormusun nolucak bizim halimiz :1no2:

Merhaba canım , kusura bakma çoktandır iş güç yüzünden giremiyordum siteye. Müdürlerimizin söylediği , yeni arkadaşların geleceği. Yani beklemede olan arkadaşların yanımıza gelme olasılıkları var. Sen içini ferah tut.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşalr garantinin gişe asistanlığı için sınava çağrılanlar varmı ankaraya?Salı günü sınav var bakalım neler olacak ilk kez banka sınavına katılacağım bir arkadaşımız soru çeşitleri hakkında açıklamada bulunmuş ..daha fazla bilgi lazım bana yardımcı olabilecek birileri var mı? yerimseniben

Merhaba arkadaşalr garantinin gişe asistanlığı için sınava çağrılanlar varmı ankaraya?Salı günü sınav var bakalım neler olacak ilk kez banka sınavına katılacağım bir arkadaşımız soru çeşitleri hakkında açıklamada bulunmuş ..daha fazla bilgi lazım bana yardımcı olabilecek birileri var mı? yerimseniben

3 farklı test yapıyorlar ilk test 4 işlem soruları ve çok basit. İkinci testte basit yüzde hesapları var ve YTL, kuruş vs. bunları iyi bilmen gerekli (Ben karıştırmıştım bu yüzden söylüyorum) bunlarla ilgilide sorular çıkabiliyor. 'İşte Mehmet bey'in 32528000 YTL parası var kendisine 5 tane 50 kuruş iki tane 30 kuruş şeklinde ödeme yapılmasını istiyor. Siz ona ödemeyi ne şekilde yaparsınız gibi' Son testte dikkat soruları var. 80 soru için 6 dakika zaman veriyorlar. 6 7 basamaklı iki sayı veriyorlar aynı mı farklı mı olduğunu buluyorsunuz örneğin;
983291212212 983921212212 aynı mı farklı mı? İki şık oluyor doğru olanı işaretliyorsunuz.:)

merhaba arkadaşlar.toplam 14 sayfa var bu konuyla ilgili ve her sayfayı tek tek okudum.bugün beni adeccodan garanti bankası gişe için çağırdılar.haftaya gün verdiler.leventte olcak sınav.şimdiden internetten didik didik ediyorum,garanti bankası gişe elemanı için sınavda ne sormuşlar.neler soracaklar tek tek araştırıyorum.anladığım kadarıyla üstün eleman arıyorlar.Bankada çalışmak istiyorum fakat bu iş kolay olmayacak.kitap almayı düşünüyorum.şekil yeteneği adında piyasada bi kitap var.bankalarda çıkmış soruları yazmışlar.önümdede 1 hafta var.Ne düşünüyorsunuz arkadaşlar,çalışsam olur mu acep:)
görüş ve önerileriniz benim için çok önemli...yardımlarınızı bekliyorum...

Arkadaşlar teb in işlem yetkilisi ilanına başvurup da sınava davet edilen var mı?son başvuru tarihi 30 Haziran'dı..Arayan soran olmadı:1no2:

kızlar ben birşey soracagım ayın 19 unda halk bankın sınavına gireceğim akşama uçak bileti alıyorum.. istanbula gideceğim.. diyeceğim şuki sınav hemen olup bitecek dimi yanii ben uçağı kaçırmam sınav sonuçları yada hemen ertesi mülakat filan olmuyo ?? bilgisi olan varmıı bu sınav şekillerindenn gerçekten önemliii

Arkadaşlar az önce Teb in en az önlisans mezunu gişe asistanı aradığını gördüm.
İş ilanı yenibir... adresinde , ilgilenenlere duyrulur.

Bu arada İş Bankası 4 yıllık belirli bölümlerden mezun operasyon elemanı alıyor , bu ilan da İş Bankası'nın kendi sitesinde mevcut ;)

kızlar ben birşey soracagım ayın 19 unda halk bankın sınavına gireceğim akşama uçak bileti alıyorum.. istanbula gideceğim.. diyeceğim şuki sınav hemen olup bitecek dimi yanii ben uçağı kaçırmam sınav sonuçları yada hemen ertesi mülakat filan olmuyo ?? bilgisi olan varmıı bu sınav şekillerindenn gerçekten önemliii

ben 6 temmuzda müfettiş yardımcılığı için halkbankası sınavına girdim ve bizim sonuçlarımız hala açıklanmadı. Ki gidince göreceksin öyle 500 kişi falan girmiyor sınava bildiğin rakamlar 1000lerle ifade ediliyor. Yani hemen açıklanmaz en az 10 gün. Sonra arayamalar başlayacak sözlü sınav daveti gelecek falan. O yüzden sen hemen geri dönebilirsin.

Merhaba canım , kusura bakma çoktandır iş güç yüzünden giremiyordum siteye. Müdürlerimizin söylediği , yeni arkadaşların geleceği. Yani beklemede olan arkadaşların yanımıza gelme olasılıkları var. Sen içini ferah tut.

slm bende iş bankasının sınavına giricem nasıl sorular cıkıyor banada yardımcı olursanız sevınırım bu işe çok ıhtıyacım var neolur en azından nelere bakayım şimdiiden teşekürler:uhm:

Şu an İş Bankası için evrak hazırlama aşamasındayım.
İşsizlik bir dert , işe girmek bir dert , çalışmak ayrı bir dert..
Bir sürü evrak hazırlamam gerek , bir nevi çalışmaya ön hazırlık gibi kaç gündür sabah 7 de otobüse binip yollara düşüyorum.

ilk önce hayırlı olsun dıyeyım 4 ay sonra saçma olacak ama olsun bende iş bankasının sınavına gırecegım yardımınıza çok ıhtıyacım var .nasıl sorular cıkıyor

cvp vermede geç mi kaldımm bilmiyorum ama yine de cvp yazayım.
genelde pratikliğe ve hıza dayalı sorular çıkar bankaların yazılı sınavlarında.işlem bölümü mutlaka vardır amaçhızlıbirşekilde işlem yapabiliyormusunuzbunu ölçmek,mantık soruları vardır.çokzor olmaz sorular.
bunu geçerseniz eğer toplu mülakat olur bir grup tartışması yapılır.baktıkları nokta düşünceni iyi ifade edebiliyormusun,başkalarının sözünü kesmeden konuşman beklenir.ama mutlaka konuşman..arkasından bireysel mülakat gelir.mutlaka ik uzmanı ve ilgili bölümşefigirer en az iki kişi girerler mülakata.kendinden bahsetmen istenir.grubu geçtikten sonra genelde alınırsın bireysel mülakatta abuk birşey olmazsa..
banka sınavlarına çok girmiş aynı zamanda insankaynaklarında çalışmış biri olarak varsa sorularınız cevaplayabilrim:))

slm iş bankasının sınavına gırıcem anladıgım kadarıyla bu işlerle ilgılı baya bı bılgınız var ne tur sorular çıkar acaba sınavıma bı hafta kaldı yardım edersenız sevınırım sımdıden teşekurler

Arkadaşlar banka işe alım sınavlarında hangi banka ne zaman sınav yapıyor?
Belli tarihleri var mı?
Bir arkadaşım MYO mezunu bilgisayar bölümü.Ve şu an Halkbankta staj görüyor.Diplomasını aldıktan sonra yani bu ayın sonunda bankada işe girebilir mi?yani eğitimi bunun için yeterli mi yoksa illa ki fakülte mi okumuş olması gerekiyor?
Bu arkadaşımın işe çok ihtiyacı var.Bilgisi olan arkadaşlar bilgi verirse gerçekten çok sevaba girmiş olucak.

slm arkadaşlar bende bankacılık sınavına girmek istiyorum 1986 doğumluyum yaşın küçük diyorlar giremezsin bu doğrumu.bilgisi olan birinden cevap bekliyorum.şimdiden teşekkür ederim.

Back