• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bankacı Eşleri

benimde eşim bankacı ama şubede değil bilgi işlemde vardiyalı çalışıyor haftasonu yok gerçi gece çalıştığı zamanlar buluşmamız kolay oluyor ama oda çok yoğun kıyamam ben aşkıma :54::54:

hayırlı günler diliyor ve soruma geçiyorum henüz bankacı eşi değilim adayıyım tanışma aşamasındayız görücü yani ve uzak şehirlerdeyiz fazla paylaşımımız yok sorum şuki kendisi bankacı teminat kontrolcüsüymüş asıl mevzu ilerde eşini çalıştırmak istemiyor ben memur olma yolundayım ama şuan aklım karışık yani mademki çalıştırmaktan yana değil geliri bir ev geçindirmeye yetecekmi bunu soramıyorum utanıyorum maddiyatçı bak maaşımı sordu diye aklına gelsinde istemiyorum sizlere danışmak geldi aklıma nolur bir cevap?

bankacıların maaşı bulunduğu departmana göre değişir. pazarlamacılar iyi maaş alıyorlar. teminat kontrolcüsü ne demekmiş. şubede değil galiba. aceba genel müdürlükte falanmı?

bende bankacı eşiyim....
benim eşimde genel müdürlükte...:)) ne güzel...ben şuan çalşmyrum...evde 2 yaşndaki oğluşumla ilgileniyrum...

benim eşimde bankacı genel müdürlükte mali analist olarak çalışıyor. bende maliye bakanlığında vergi müfettişiyim.

bende nasipse yakında bankacı eşi olacağım...nişanlım şu an askerde,ama askerden önce işteyken çok yoğun çalışıyordu...eve geç dönüyordu,inşallah evlenince de aynısı olmaz,hem çok yoruluyordu hem de yorulduğu için canı konuşmak bile istemiyordu bazı zamanlar..kıyamam yaa...bende öğretmenim ama henüz atanamadım:14:

genellikle bankacı maaşları az oluyor nerdeyse asgari ücret.
o yüzden eşinin de çalışması gerekiyor genelde :)))
kendimden biliyorum

kendimde 5 sene bankacılık yaptım, eşimde şu an bankacı :34:
selam kızlar,günaydın :3:

Benimde eş adayım bankacı olma yolunda ilerliyor:) tam olarak bankacı diyemeyiz aslında kendisi bilgisayar mühendisi. Bankada bilgi sistemleri müfettiş yardımcılığı istiyor. İnternette çalışma koşullarıyla ilgili pek bilgi bulamadık. Bana bu konuda özel mesaj yoluyla veya buradan yardımcı olabilecek biri olursa çok sevinirim:)

Back