Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bankacı eşi arkadaşlar eşinize sorup bana da yardım eder misiniz....eşim dün bi firmadan tlf ile kredi kartı numarasını vererek bilet satın aldı oraya gidemeyeceği için...şifre falan vermedi tabi...sadece kredi kartı no...sonradan çok tedirgin olduk bu numarayı kullanrak herhangi bi işlem yapabilirler mi...alışveriş falan...yani yapamıcaklarsa bleti nasıl aldık biz...aynı şekilde yen,den harcama yapamazlar mı yani...şimdiden teşekkürler..
benim eşimde bankacı.akşam saat 8 den önce eve gelemiyor.
oldukçada yorgun oluyor.bedensel değil ama zihinsel olarak yoruluyor..:97:
Merhaba hanımlar,
Benim ve eşimin banka ile bir alakası yok Ama benim bir bankacının cevaplayabileceği bir sorum var. Sormak istiyorum izninizi almadan
Ben öğretmenim. 21 aralık 2010 - 21 Mayıs 2011 tarihleri arasında ücretsiz izne ayrıldım. Bu sırada maaş aldığımız banka değişti,ben izindeyken. Ziraat bankasına geçtik. Diğer arkadaşlarımın hepsi bankanın verdiği promosyonu toplu bir şekilde aldılar. Ben de yararlanmak istiyorum ama bana yatmamış. Çünkü okulum maaş listesi gönderdiğinde izinde olduğum için benim adım o listede yoktu. Geriye dönük bunu alabilir miyim? Almak için ne yapabilirim? Böyle durumlarla karşılaşmış eşleriniz vardır diye buraya yazdım.
Cevaplar için teşekkür ediyorum şimdiden.