• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bankacı Eşleri

benimde banka da ama çok şükür öyle inanılmaz bi geç saate kadar gelmişliği yok arada bir işte. ilk başta zor geldi falan şimdi alıştımç.

benim eşimde bankacı... bende mali müşavirim..hep aramızda tartışıyoruz hangimizin işi daha yorucu diye..bence ikimizde seçilmeyecek meslekleri seçmişiz. para ile uğraşmak çok zor çünkü para insanların en hassas noktaları. ama ne yapalım kısmet..

bankacı eşi arkadaşlar eşinize sorup bana da yardım eder misiniz....eşim dün bi firmadan tlf ile kredi kartı numarasını vererek bilet satın aldı oraya gidemeyeceği için...şifre falan vermedi tabi...sadece kredi kartı no...sonradan çok tedirgin olduk bu numarayı kullanrak herhangi bi işlem yapabilirler mi...alışveriş falan...yani yapamıcaklarsa bleti nasıl aldık biz...aynı şekilde yen,den harcama yapamazlar mı yani...şimdiden teşekkürler..

bankacı eşi arkadaşlar eşinize sorup bana da yardım eder misiniz....eşim dün bi firmadan tlf ile kredi kartı numarasını vererek bilet satın aldı oraya gidemeyeceği için...şifre falan vermedi tabi...sadece kredi kartı no...sonradan çok tedirgin olduk bu numarayı kullanrak herhangi bi işlem yapabilirler mi...alışveriş falan...yani yapamıcaklarsa bleti nasıl aldık biz...aynı şekilde yen,den harcama yapamazlar mı yani...şimdiden teşekkürler..

sadece kart bilgilerinizi vermişsiniz anladığım kadarıyla ve onlarda mail order ile tahsilatı yapmışlar.. heryerde mail order olmadığı için bi işlem yapamazlar kolay kolay.çünkü pos cihazlarında şifre istiyo.ama yinede dikkatli olmakda fayda var tabi.güvenmediğiniz yada bilmediğiniz yerlere kredi kartı bilgilerinizi mümkün olduğu kadar vermemeniz daha iyi olur.

mistrall çok teşekkür ederim canım çok rahatladım...

bende bankacı eşiyim.. benim eşim genel müdürlükte çaçışyıro çok yoğun afedersiniz popyu kaşıcak vakti yok:)o derce yoğun.. zavallım çok yorgun olyuor yolda cabası:( hele yılbaşlarında sabahlıyorlar:(

Benim eşim de bankacı.

Ben de bankacıyım.Burda yapılan yorumlara baktıktan sonra daha iyi anladım ki "bi bankacıyı ancak bi bankacı anlayabilir" :1:

Ben genel müdürlükteyim hiç rahat bi işim yok.Öyle sıcakta oturup çay kahve yudumlamıyorsunuz.
Tepemde klima omuzlarıma vururken ekrana bakmaktan boynum tutuluyo akşam eve gözlerim kan çanağı gidiyorum.Sadece müşteri yok işte.

Eşim de şubeci.O çok yoğun çalışan bi bankada.Eşim de hiç rahat değil akşama kadar canı çıkıyo.
Bazen saat 10 da geliyo.Haftasonu,bayramlarda gidip bankamatiklere para dolduruyoruz.Olmadık zamanlarda para bitiyor rahat rahat bile gezemioruz :20:

Akşam eve geliyo o stresli ben stresli :31:
Bikaç kişiye sövüp rahatlıyoruz :52:

O yüzden bayanlar,bankacı eşlerinize iyi davranın adamlar gerçekten çok yoruluyo.:37:

Parayla uğraşmak kolay değil.Hele bazı müşteriler parasını sizde tutuyo ya artık ondan kralı yok.
Her istediğini yapacaksınız.E bu tip insanlarla uğraşmak kolay değil. :15:

benim eşimde bankacı.akşam saat 8 den önce eve gelemiyor.
oldukçada yorgun oluyor.bedensel değil ama zihinsel olarak yoruluyor..
:97:

benim eşimde bankacı.akşam saat 8 den önce eve gelemiyor.
oldukçada yorgun oluyor.bedensel değil ama zihinsel olarak yoruluyor..
:97:

Herkes bankacıların oturduğundan falan bahsetmiş.E yani zaten bu iş de oturularak yapılıyor çoğu zaman.Sürekli zihninizi çalıştırıyosunuz ve konu "PARA"
O yüzden çok stresli bi iş.Daha 4 senede bi dünya hastalıkla boğuştum.Bu gidişle kalpten gidicez ben de eşim de :53:

bende bankacı eşiyim ve nefret ediyorum onun işinden. ben kamuda çalışıyorum saat 5 te paydos ama eşim 7 olur yok, 8 olur yok,8.30 olur yok, 9 da kapıda göründüğünde çok mutku oluyorum. ama bana ayıracak vakti yok. hafta sonu çalışır sürekli telefonu çalar müşteriler arar. çok zoooor çok.:84:

selamlar... benim eşimde bankacı. şuan koltukta sızdı desem yeridir:47: garibim o kadar yoruluyoki,gözleri kıpkırmızı geliyor eve. 7 gibi evde oluyor ama biz taşra da ilçdeyiz, bu yüzden... sabırlar diliyorum...eşlerine de kendilerine de...

slm kızlar bende bankacı eşiyim ne yazık ki:59: gerçekten çok zor içine girmeden bilmezdim 5 oldumu kapatırlar bankayı çıkarlar zannederdin nerdeeeeeeee :50: :50: :50: eşim 9dan önce gelmez çok yorgun olur izin mizin hak getire ben ameliyat olcam onların keyfini bekliyom eşime izin günü ayarlayacaklar güya.. çok zor gerçekten Allah bankacıların ve eşlerinin yar ve yardımcısı olsun aminnn

Merhaba hanımlar,
Benim ve eşimin banka ile bir alakası yok :1: Ama benim bir bankacının cevaplayabileceği bir sorum var. Sormak istiyorum izninizi almadan :1:
Ben öğretmenim. 21 aralık 2010 - 21 Mayıs 2011 tarihleri arasında ücretsiz izne ayrıldım. Bu sırada maaş aldığımız banka değişti,ben izindeyken. Ziraat bankasına geçtik. Diğer arkadaşlarımın hepsi bankanın verdiği promosyonu toplu bir şekilde aldılar. Ben de yararlanmak istiyorum ama bana yatmamış. Çünkü okulum maaş listesi gönderdiğinde izinde olduğum için benim adım o listede yoktu. Geriye dönük bunu alabilir miyim? Almak için ne yapabilirim? Böyle durumlarla karşılaşmış eşleriniz vardır diye buraya yazdım.
Cevaplar için teşekkür ediyorum şimdiden.

Merhaba hanımlar,
Benim ve eşimin banka ile bir alakası yok :1: Ama benim bir bankacının cevaplayabileceği bir sorum var. Sormak istiyorum izninizi almadan :1:
Ben öğretmenim. 21 aralık 2010 - 21 Mayıs 2011 tarihleri arasında ücretsiz izne ayrıldım. Bu sırada maaş aldığımız banka değişti,ben izindeyken. Ziraat bankasına geçtik. Diğer arkadaşlarımın hepsi bankanın verdiği promosyonu toplu bir şekilde aldılar. Ben de yararlanmak istiyorum ama bana yatmamış. Çünkü okulum maaş listesi gönderdiğinde izinde olduğum için benim adım o listede yoktu. Geriye dönük bunu alabilir miyim? Almak için ne yapabilirim? Böyle durumlarla karşılaşmış eşleriniz vardır diye buraya yazdım.
Cevaplar için teşekkür ediyorum şimdiden.

Kimse cevap vermemiş ben vereyim canım ben bankacıyım ama bunu bankacı çok bilmez daha doğrusu bankada çalışana hangi liste gelirse ona göre ödemesini yapar. Ama ablam öğretmen ondan biliyorum oda ücretsiz izindeyken maaş aldığı bankası değişmişti ücretsiz izinde olduğu için yararlanamadı. Yararlanabilmesi için normal çalışıyor ve maaş alıyor olması gerekiyormuş okuldan öyle söylemişlerdi. Okulunla konuştunmu bilmiyorum ama aslında onlara kalmış gibi birşey. Yani bankayla alakası yok. Onlar geçişte ya promosyon verirler yada farklı bir şekilde okula yardımda bulunurlar ne belirlenmişse odur. Umarım yardımcı olabilmişimdir...

Back