• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bankacı arkadaş lar veya bilgisi olanlar

mortaldance

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2016
1.189
490
38
31
selam bayanlar benim kız kardeşim nisan ayında bir ihtiyaç kredisi çekti 900 tl taksit ödüyor şuanda fakat bu aralar kredi kartlarına Fazla yüklenmiş Merak ettiğimiz bu ödediği taksit miktarını düşürebilir mi taksit sayısı uzayabilir yardımcı olur musunuz

selam bayanlar benim kız kardeşim nisan ayında bir ihtiyaç kredisi çekti 900 tl taksit ödüyor şuanda fakat bu aralar kredi kartlarına Fazla yüklenmiş Merak ettiğimiz bu ödediği taksit miktarını düşürebilir mi taksit sayısı uzayabilir yardımcı olur musunuz

Yeni bir ihtiyaç kredisi çekerek eskisini kapatır. Yeni kredisinin ödemelerini düşürerek taksit sayısını uzatabilir evet.

Sadece faiz oranı değiştiği için eskisinden fazla faiz ödemiş olur ama genel anlamda rahatlar.

Yeni bir ihtiyaç kredisi çekerek eskisini kapatır. Yeni kredisinin ödemelerini düşürerek taksit sayısını uzatabilir evet.

Sadece faiz oranı değiştiği için eskisinden fazla faiz ödemiş olur ama genel anlamda rahatlar.
Faizi gözden çıkarttı artık çevremde de sordum mesai dışı olduğundan bankaya soramadık temsilci de cevap veremedi birisi de diyor ki toplu bir miktar yatırmanız lazım yoksa olmaz diyor öylede saçma değilmi demek istediğim direk fiyatı düşünebiliyor muyuz

Bakın yeni ihtiyaç kredisi çekip eskisini toplu olarak kapatacaksiniz zaten..

Mesela ilk krediden 18 bin kaldı.
Yeni kredi ister 18 bin çek tamamını kapat taksit uzat. Ister 20 bin çek. Tamamını kapat kalan 2 binle başka ihtiyacını kapat. Her türlü istediğiniz olur.

Back
X