arkadaşlar banka sınavlarından haberleri olan varmı ben hep kaçırıyorum bakıyorum bazen girip kazanıyorlar bu banka sınavları için ne yapmalıyım yardımederseniz sevinirim şimdiden teşekürler
canım memurlar nette çoğu ilan yayınlanıyor,oradan bakabilirsin,ama bazıları yayınlanmayabilir,bu nedenle bütün bankaların sitelerine girip bakacaksın :87:
Bende sürekli takipteyim ama nedense bir türlü şu bankanın sınavı var ilanını göremiyorum.Banka sınavlarına girip başarılı olanlar yardımcı olursa çok sevinirim
Bankaların internet sitelerinde mutlaka yazar, devlet bankaları da yazıyor diye biliyorum.
Ayrıca kariyer net te falan bak, banka ilanlarına zaten hepsi sınavla alıyor.
Ayrıca malesef sadece sınav yetmiyor, sonra sözlü mülakatlar başlıyor ve hatta onuda geçersen
bir mülakat var ki bankada çalışıyormuşsun gibi işlemler falan yaptırıyorlar sözde müşteriler ile görüştürmeler falan
2 - 3 - 5 aşama neyse onları geçtikten sonra alınıyorsun işe
Bankaların kendi internet sitelerinde yayınlanıyor, ara ara girip bakabilirsin. Ayrıca memurlar.net tede tüm ilanlar yayınlanıyor diye biliyorum.
Bir de gazetelerin ik eklerinde de yayınlanıyor.
benim ayrıldığım erkek arkadaşımda bankada çalışıyordu
sınava girdi iki mülakattan geçti sonra kabul edilince eğitim almıştı
ama bankanın borsa bölümünde çalışıyordu
banka iyi para veriyor ama bankada çalışmak bence çok zor
arkadaşlar slm salı günü için garanti bankası çağrı merkezi müşteri himetleri sınavına davet etti. garantili kariyer.com üzerinden başvurmuştum. olmasını çok istiyorum. daha önce bu sınava ve mülakatlara giren varmı aranızda. girenlerden bi kaç ipucu alsam fena olmayacak gibi